Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

as nuo kokiu 19 val esu jau laisva:) kokia diena tinkama?
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2014 06 17, 18:26)
as nuo kokiu 19 val esu jau laisva:) kokia diena tinkama?

reik su vyru derintis. o ten kasdien dirba?
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 06 17, 21:35)
reik su vyru derintis. o ten kasdien dirba?

manau,kad taip. O daugiau niekas neina arbatos kavos gert su mumis?smile.gif

Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2014 06 18, 08:34)
manau,kad taip. O daugiau niekas neina arbatos kavos gert su mumis?smile.gif

Arba vyno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 06 18, 08:58)

Jus kaip diena nuderinsit duokit zinot ( bet gal dar ir kokiu sms) tada as jau derinsiuos
Atsakyti
jamsim vyno reiskias biggrin.gif leiliuke,kada gali?gal ryt?
Atsakyti
Na va,suderinta. Ryt bus geriamas vynelis Šatijų dvare. Norinčios prašom prisidėti su vaikais ar be vaikų 19,30val:)
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2014 06 19, 09:44)
Na va,suderinta. Ryt bus geriamas vynelis Šatijų dvare. Norinčios prašom prisidėti su vaikais ar be vaikų 19,30val:)

Nors karta planavimas greit ivyko smile.gif
Atsakyti
kas dar jungiasi prie musu sivakar?su vaikais,kas be vaiku,kas su seima,visus priimam:)
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kuri norit vištų namelio? Man brolis vat panašiai tokį daro, ir sako, kablį pagavo, nori daugiau padaryt smile.gif Bus apšiltintas, kad vištos galėtų ramiai žiemoti. Galvoju, kaip ten baltą povą sukišti, kad su vištom gyventų, žiauriai gražūs jie man biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2014 06 25, 15:30)
Sveikos smile.gif gal kuri norit vištų namelio? Man brolis vat panašiai tokį daro, ir sako, kablį pagavo, nori daugiau padaryt smile.gif Bus apšiltintas, kad vištos galėtų ramiai žiemoti. Galvoju, kaip ten baltą povą sukišti, kad su vištom gyventų, žiauriai gražūs jie man biggrin.gif
user posted image

labai fainai,kokia kaina namelio?smile.gif
Atsakyti
Tiksliai žinosim po kelių dienų, nes neaišku, kiek užtruks pagaminti ir dar ne visas medžiagas pirkom. Tikimės sutilpti iki 1000Lt. Šiaip šitas fotkėj tai 3800Lt kainuoja biggrin.gif
Atsakyti