Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2014 04 11, 00:26)
Sveika prisijungus 4u.gif
Nu tai imam ir Lepšiškius į būrį - bus proga susipažint su nauju rajonu smile.gif
, nes iš ten čia nieko dar neturim. Prisistatykite, prašom, detaliau smile.gif
Papildyta:

ax.gif gyvenam soduose nuo pirmojo pilvelio nestuke.gif , taigis jau septinti metai. Dievinu, kad miestukas su renginiais, pardėm ir visa kita civilizacija šalia, o va po viso triukšmingo gėrio galima grįžti į SAVO ramų, žalią, jaukų būstelį ir klausytis paukštukų piepimo lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
kaip ir rašiau turiu dvi brangenybes, mėgstam bendrauti, todėl jungiamės prie kaimynių 4u.gif

QUOTE(blondi13 @ 2014 04 11, 09:21)
As miego ir rezimo klausimu esu kaip caras Rustusis biggrin.gif

aš skaičiau tokį straipsnį http://www.vlmedicin...liu-problema/4/ susikonspektavau, savaitę vaikščiojau su laikrodžiu, bandžiau, stengiausi... na, gal kada, kai didesnė bus unsure.gif dabar nėra ritmo ir 12val pernakt neišmiegam rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(spukike @ 2014 04 11, 11:04)
ax.gif gyvenam soduose nuo pirmojo pilvelio  nestuke.gif , taigis jau septinti metai. Dievinu, kad miestukas su renginiais, pardėm ir visa kita civilizacija šalia, o va po viso triukšmingo gėrio galima grįžti į SAVO ramų, žalią, jaukų būstelį ir klausytis paukštukų piepimo  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kaip ir rašiau turiu dvi brangenybes, mėgstam bendrauti, todėl jungiamės prie kaimynių  4u.gif
aš skaičiau tokį straipsnį http://www.vlmedicin...liu-problema/4/ susikonspektavau, savaitę vaikščiojau su laikrodžiu, bandžiau, stengiausi... na, gal kada, kai didesnė bus  unsure.gif  dabar nėra ritmo ir 12val pernakt neišmiegam  rolleyes.gif  g.gif

tikra tiesa, kad gera gryzti i savo zalia kampeli smile.gif

Jei tik yra noro ir laiko, prasom i Satijus pasivaiksciot smile.gif einam kasdien, jei tik geras oras ir nelyja.

Del miegojimo 12 val per nakti blink.gif o taip buna? man jau didelis pasiekimas jei 10val ismiega, dazniausiai 8-9 doh.gif o tai reiskia, kad as miegu kokias 7, na bet kazkaip ipratau eit pietu miegelio lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai miegu vaiksciodama dar kartasi biggrin.gif nes pamiegu vienoj,po to kitoj lovoj, nes dukras pratinu miegot savo kambariuose jau. Tai kai nakti nereikia atsikelt,svente. kita kart aki pramerkiu,apsidairau kur as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 04 11, 13:00)
tikra tiesa, kad gera gryzti i savo zalia kampeli smile.gif

Jei tik yra noro ir laiko, prasom i Satijus pasivaiksciot smile.gif einam kasdien, jei tik geras oras ir nelyja.

Aciu. Butinai 4u.gif

QUOTE(blondi13 @ 2014 04 11, 14:46)
As tai miegu vaiksciodama dar kartasi biggrin.gif nes pamiegu vienoj,po to kitoj lovoj, nes dukras pratinu miegot savo kambariuose jau. Tai kai nakti nereikia atsikelt,svente. kita kart aki pramerkiu,apsidairau kur as biggrin.gif mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano dicke greit priprato savo kambari, tik rytais turedavo rasti mazmozi-dovanele nuo nykstuko
Atsakyti
o va mama feja kartais sugeba iskepti tortuka mazai princesei smile.gif

user posted image

paveluotai,bet pasirodau savo dukros gimtadieniui kepta tortuka:)
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2014 04 11, 20:48)
o va mama feja kartais sugeba iskepti tortuka mazai princesei smile.gif

thumbup.gif vau thumbup.gif tikra mergaičių svajonė. gal bus galima užsisakyti? 4u.gif aš galiu tik nekeptus "tortus" gaminti (iš krekerių, ar meduolių), rimtiems labai neturiu įkvėpimo blush2.gif
Atsakyti
nu galima megint uzsisakyt:)) nelabai esu kepus pagal uzsakyma,bet galima. Siaip skanus labai,tik jau sunkus irgi labai,daug zmoniu galima pavaisint,nes aukstas,tai plonai pjaustyt galima:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Su pavasario švente jus drinks_cheers.gif
vis dar švenčiat, kad nerašot, ar jau daržuose prasmegusios? cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš ką tik iš Klaipėdos grįžau po švenčių. Nuostabus oras buvo.smile.gif
o daržai dar ne.. laukiu kol vyras pagamins man lysves smile.gif
Atsakyti
Gal kam reikia naudotų koklinių plytų?
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2014 05 05, 10:17)

Liaba.
Vyrelis sake reik reik-parasysiu i az bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2014 05 05, 10:17)

tai ka jau nugriovet?
Atsakyti