Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(blondi13 @ 2014 03 18, 13:01)
Labas merginos. Turiu klausimėlį: gal kas turit patikimą auklę ar žinot kur tokią rast?Mano pusseseserei labai reikalinga auklė nuolatiniam darbui:)

kaip tik paleidziame savo nuostabia aukle nerali moteris o kur ji gyvena?
Atsakyti
jau panasu,kad rado,aciu:)
Atsakyti
sveikutės 4u.gif ,
jungiuosi prie kaimynių būrelio 4u.gif
ar yra mamukų iš Lepšiškių? su kuo čia vežimuką pastumdyti? ax.gif mirksiukas.gif
su kuo vaikiukams pasidraugauti: mano dideliukė 6m., mažiukė 3mėn. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spukike @ 2014 04 08, 11:23)
sveikutės  4u.gif ,
jungiuosi prie kaimynių būrelio 4u.gif
ar yra mamukų iš Lepšiškių? su kuo čia vežimuką pastumdyti?  ax.gif  mirksiukas.gif
su kuo vaikiukams pasidraugauti: mano dideliukė 6m., mažiukė 3mėn.  wub.gif

o kur Lepsiskiai yra? blush2.gif
Atsakyti
Laba,Lepsiskes toliau link draseikiu vaziuojat pro Lapes:)
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2014 04 08, 14:58)
Laba,Lepsiskes toliau link draseikiu vaziuojat pro Lapes:)

kai ne vietine ir nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkada su vyru visur vazinedavom ziuret namu ir sklypu,tai susipazinus su apylinkem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2014 04 08, 20:09)
Kazkada su vyru visur vazinedavom ziuret namu ir sklypu,tai susipazinus su apylinkem biggrin.gif

o as tai jau vaidinu vietine, bet tu aplinkiniu kaimeliu tai dar nepazystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 04 08, 17:49)
kai ne vietine ir nezinau  lotuliukas.gif

biggrin.gif nieko tokio, aš irgi nelabai visus sodus ir kaimukus žinau aplink rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spukike @ 2014 04 10, 14:28)
biggrin.gif nieko tokio, aš irgi nelabai visus sodus ir kaimukus žinau aplink  rolleyes.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Nu tai imam ir Lepšiškius į būrį - bus proga susipažint su nauju rajonu smile.gif
, nes iš ten čia nieko dar neturim. Prisistatykite, prašom, detaliau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kodencija @ 2014 03 21, 16:47)
biggrin.gif viskas atrodo mazdaug taip: gerai gulk mamyte pagulek, as tau knygele paskaitysiu biggrin.gif , miegi? as einu, zaisti, tuoj ateisiu, tu miegi? miegok. o kur mano meskiukas,masinyte, piestukai, kur? kur? kur? tu nemiegi, o kada tu kelsi, cia max 15 min paguli.... o paskui praeina noras guleti  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(blondi13 @ 2014 03 21, 18:48)
itariu jolanita,kad pragaras. As tava vietoj pamigdyciau ir tikrai uzmigtu. Mano net vyresnele miega pokaicio.

Mano patirtis šiuo klausimu tokia: gali nors 3 val migdyti - be šansų! Mažas du kartus per tą laiką išsimiega biggrin.gif. Jau kartais taip to miego norisi, kad kartu su M beveik atsijungiu....
Atsakyti
As miego ir rezimo klausimu esu kaip caras Rustusis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2014 04 11, 09:21)
As miego ir rezimo klausimu esu kaip caras Rustusis biggrin.gif

saunuole thumbup.gif
Atsakyti