Labas merginos. Turiu klausimėlį: gal kas turit patikimą auklę ar žinot kur tokią rast?Mano pusseseserei labai reikalinga auklė nuolatiniam darbui:)
QUOTE(blondi13 @ 2014 03 18, 13:01)
Labas merginos. Turiu klausimėlį: gal kas turit patikimą auklę ar žinot kur tokią rast?Mano pusseseserei labai reikalinga auklė nuolatiniam darbui:)
O, zinai kaip synku su tuo patikimu, dabar tik pats savim pasitiket gali, o ir tai nevisada:-)
O siaip ka veikiat. Kaip gyvenat, tyla cia kazkokia.
as tai jau net nejauciu kaip kur kada vaikstau naktim,kaip lunatikas:D atsibundu apsidairau kuriam kambaryje ir gerai
QUOTE(leiliuke @ 2014 03 20, 14:11)
aukle ir man praverstu.. naktim rytas prasideda pas mus 5-6 val
mano mazasis irgi tokiu laiku kelias, tai kol paniamnioja, kol nusiprausiam ir vel paniamnioja, tai ir 7 ateina, o tada sese keliasi, o ji pas mane kadangi pogulio nemiega, tai ir man ner kada prigulti
QUOTE(jolanita @ 2014 03 21, 10:51)
mano mazasis irgi tokiu laiku kelias, tai kol paniamnioja, kol nusiprausiam ir vel paniamnioja, tai ir 7 ateina, o tada sese keliasi, o ji pas mane kadangi pogulio nemiega, tai ir man ner kada prigulti
gerai butu, kad ji isbutu lovoj bent 10min lipa, eina greiciau butu kokie 3 metai, gal iseitu pamiegot
QUOTE(leiliuke @ 2014 03 21, 12:18)
gerai butu, kad ji isbutu lovoj bent 10min lipa, eina greiciau butu kokie 3 metai, gal iseitu pamiegot
kazin kaip bus 3 metu:D visokiu bajeriu tada prisimasto su tuo miegu
QUOTE(blondi13 @ 2014 03 21, 15:42)
kazin kaip bus 3 metu:D visokiu bajeriu tada prisimasto su tuo miegu
viskas atrodo mazdaug taip: gerai gulk mamyte pagulek, as tau knygele paskaitysiu , miegi? as einu, zaisti, tuoj ateisiu, tu miegi? miegok. o kur mano meskiukas,masinyte, piestukai, kur? kur? kur? tu nemiegi, o kada tu kelsi, cia max 15 min paguli.... o paskui praeina noras guleti
QUOTE(leiliuke @ 2014 03 21, 11:18)
nu mano trimete keliasi 7 val. o miegot eina 21 val. ir jokio pogulio, nors mamai taip jo noretusi
itariu jolanita,kad pragaras. As tavo vietoj pamigdyciau ir tikrai uzmigtu. Mano net vyresnele miega pokaicio.
QUOTE(blondi13 @ 2014 03 21, 17:48)
itariu jolanita,kad pragaras. As tavo vietoj pamigdyciau ir tikrai uzmigtu. Mano net vyresnele miega pokaicio.
ai zinok ar visaip prastai, savaitgaliais buna, kad vyras pamigdo, bet ji kokia 13 net nemasto apie miega, jei nuluzta, tai tik 16 val, o tada vakare tik 23
o dabar, nors vakarais lengva, tik paguldai ir nuluzta, nes as ja stengiuosi pati pamigdyti, kad nesijaustu labai apleista .
O paprastom dienom ne taip ir lengva ja pamigdyti, kai mazasis ant (.) kabo
nu eis nuo balandzio 1 d i darza, tai ir man lengviau bus, aisku jei vel sirgti neprades nes dabar is vienos puses sunku, bet ir smagu tuo paciu, kad 3 men vaikas sveikas buvo