ech...as jau irgi laukiu,ziuriu kada ka sodint reikes,kokiu geliu,kad aplinka butu grazi. Veliau galesiu imest suradus puiku puslapiuka kur yra kompozicijos geliu ir kur ka sodinti.
QUOTE(Natha @ 2014 02 10, 10:53)
Balsu susižvengiau iš tų vaikų iškritusių Aš jau taip pavasario pasiilgau, kad sėklų prisipirkau vien vasario mėnesį sėjamų gal kokia 15 rūšių O langą turiu tik vieną, nes kitur katinas iškapstytų. Kai ateis laikas daigus išpikuot, ant virtuvinio stalo liks vietos tik pjaustymo lentelei įtariu
ir aš, pirmai bandžiau įlyst su klausimu, ka planuojat sėti ant palangių , bet kažkokia klaidą metė, pernai po nelaba ivykusiu daiginimų, buvau nutarus nieko nedaiginti, sakiau viska turguje rasiu, ale kur tau, kad prasinešiau pro senukus, , seklų , žemių, vazonų, pasidalinkit ką naujo, gražaus naudingo sėsit, kol dar laikas nusimėgdžioti
QUOTE(Kodencija @ 2014 02 10, 12:48)
ir aš, pirmai bandžiau įlyst su klausimu, ka planuojat sėti ant palangių , bet kažkokia klaidą metė, pernai po nelaba ivykusiu daiginimų, buvau nutarus nieko nedaiginti, sakiau viska turguje rasiu, ale kur tau, kad prasinešiau pro senukus, , seklų , žemių, vazonų, pasidalinkit ką naujo, gražaus naudingo sėsit, kol dar laikas nusimėgdžioti
kaip ir kasmet daiginsiuos tik petunijas
darzu neturiu ir panasu, kad artimiausius pora metu ju nebus kol nesutvarkys pilnai aplinkos
QUOTE(blondi13 @ 2014 02 10, 10:31)
ech...as jau irgi laukiu,ziuriu kada ka sodint reikes,kokiu geliu,kad aplinka butu grazi. Veliau galesiu imest suradus puiku puslapiuka kur yra kompozicijos geliu ir kur ka sodinti.
Čia tai labai įdomu, įmesk. Nes man tai tragedija su kompozicijom
QUOTE(Kodencija @ 2014 02 10, 11:48)
ir aš, pirmai bandžiau įlyst su klausimu, ka planuojat sėti ant palangių
Šiandien užmerkiau dygimui trijų spalvų paprikas, poros rūšių pipirus, japonišką apynį, jurginus, portulakas, kažkokias keistas bet gražias petunijas, lubinus, rusmenes, meksikines citrinmėtes, kininius pankolius ir daugiau nebeatsimenu
QUOTE(Natha @ 2014 02 10, 18:51)
Čia tai labai įdomu, įmesk. Nes man tai tragedija su kompozicijom
Šiandien užmerkiau dygimui trijų spalvų paprikas, poros rūšių pipirus, japonišką apynį, jurginus, portulakas, kažkokias keistas bet gražias petunijas, lubinus, rusmenes, meksikines citrinmėtes, kininius pankolius ir daugiau nebeatsimenu
O mes papriku nelabai, tai gal koki daigeli is mamos parsivesiu, gal nusipirksiu, as ciliukus tai myliu, reikes ju pasisodinti, o su tais nepazystamais pavadinimais jauci u siemet neeksperimentuosiu nes nelabai kas gaunasi, o jei ir gaunasi tai nezinai kur sodint
Labas rytas siaip man labai grazu pelargonijos svyrancios ir jos visiskai nelepios..as jas visada vazonuose sodinu, i lauka isnesu, isikeroja jos, dar tam paciam vazone koki slamuti ikisu..uzpernai Megos teritorijoje buvo muge daigu, tai ten pardavinejo kerus ivairiausiu graziu spalvu, violetiniu, ryskiai bordiniu....ir kas labiausiai patinka, kad pelargonijos nera lepios geles, kaip petunijos...per daug saules, ar jei nedalaistai, jos vistiek graziai zydi, o petunijom labai daug prieziuros reikia...
Labas, va mano mylimas puslapis, kurio pagalba sodinsiu geles http://www.provenwin...-recipes/search nerealu
QUOTE(blondi13 @ 2014 02 11, 11:54)
Labas, va mano mylimas puslapis, kurio pagalba sodinsiu geles http://www.provenwin...-recipes/search nerealu
vajei, koks grozis, aciu kad pasidalinai
QUOTE(blondi13 @ 2014 02 11, 11:54)
Gerulis saitas, dėkui
Labas, jau apie seja kalbat, vadinasi jau pavasaris ne uz kalnu
man siemet ne tas galvoj,na bet manau vyras kazka sodins, jis paprastai ir uzsiema pas mus darzininkyste
man siemet ne tas galvoj,na bet manau vyras kazka sodins, jis paprastai ir uzsiema pas mus darzininkyste
Jolanita, sveikinimai didžiausi pagausejus šeimynai!!!![COLOR=blue]
Keista, kad forumietes taip ilgai nesureagavo i tokia džiugią žinia, matyt tikrai sėja uzsueme
Keista, kad forumietes taip ilgai nesureagavo i tokia džiugią žinia, matyt tikrai sėja uzsueme