Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(leiliuke @ 2014 02 03, 22:50)
kai dvi masinos seimoj- jokio minuso  mirksiukas.gif

pas mus dvi masinos, bet vyrui darbas prasideda 6 val. ryte, puse 6 jis isvaziuoja i darba...autobusai gerai, bet ne su mazais vaikais, paveluoji ir sakes, lauk kito- valanda laiko doh.gif ta ryta, vaziavome su ankstesniu autobusu 6.22 jau isedom i autobusa Radikiu sustojime, islipome domeikavos seniunijoje. Dar tas rytas pakankamai siltas buvo, nuejom is leto iki darzelio per 20 min. dar 10 min laukem prie darzelio, nes darzeli atrakina tik 7 val. Kiekviena ryta taip, butu tikras vargas doh.gif Kelione iki darzelio uztruko 1 val. laiko, isejome is namu siek tiek pries 6 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 05 vasario 2014 - 08:24
QUOTE(Gija* @ 2014 02 05, 09:23)
pas mus dvi masinos, bet vyrui darbas prasideda 6 val. ryte, puse 6 jis isvaziuoja i darba...autobusai gerai, bet ne su mazais vaikais, paveluoji ir sakes, lauk kito- valanda laiko  doh.gif  ta ryta, vaziavome su ankstesniu autobusu 6.22 jau isedom i autobusa Radikiu sustojime, islipome domeikavos seniunijoje. Dar tas rytas pakankamai siltas buvo, nuejom is leto iki darzelio per 20 min. dar 10 min laukem prie darzelio, nes darzeli atrakina tik 7 val. Kiekviena ryta taip, butu tikras vargas  doh.gif Kelione iki darzelio uztruko 1 val. laiko, isejome is namu siek tiek pries 6 val.

ojei... nu tada jo.. ne kas..
o kaimynu jokiu nera kad pavezetu?
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2014 02 05, 09:23)
pas mus dvi masinos, bet vyrui darbas prasideda 6 val. ryte, puse 6 jis isvaziuoja i darba...autobusai gerai, bet ne su mazais vaikais, paveluoji ir sakes, lauk kito- valanda laiko  doh.gif  ta ryta, vaziavome su ankstesniu autobusu 6.22 jau isedom i autobusa Radikiu sustojime, islipome domeikavos seniunijoje. Dar tas rytas pakankamai siltas buvo, nuejom is leto iki darzelio per 20 min. dar 10 min laukem prie darzelio, nes darzeli atrakina tik 7 val. Kiekviena ryta taip, butu tikras vargas  doh.gif Kelione iki darzelio uztruko 1 val. laiko, isejome is namu siek tiek pries 6 val.

Dieve, kaip gaila jusu...
O griztant prie taksi, tai kvaila situacija buvo kai mes su dukryte savaitgali viena buvome Panevezyje. Mano vyras penktadieni po darbu turejo susitikima su buvusiais kursiokais, grizinejo i Satijus taksi, sutare jie iskart su taksistu kaina, neijungtas skaitliukas buvo. Jie sutare uz 35 lt, prase is pradziu 40. Vaziavo jis nuo Laisves a. Kalbejo su taksistu, kad i Satijus jie pagal iskvietima nevaziuotu. Ne kas.. Maniskis ta pati savaitgali, t.y. sekmadieni turejo stoti budeti. Skambina man sestadieni, sako nebus kaip nuvaziuoti, nes autobusas lyg pirmas po 8 ryto, o taksi ale nevaziuos. Teko is vakaro pas bendradarbi i Kauna vaziuoti. Taip tai jam labai autobusu i darba, gerai, kad jis vaziuoja. Bet jei jo nebutu tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 02 05, 11:14)
ojei... nu tada jo.. ne kas..
o kaimynu jokiu nera kad pavezetu?

Taip anksti niekas pas mus kazkaip nevaziuoja i darbus, o as ziurejau, kad nuvedusi vaikus i darzeli, dar speciau 8 val buti darbe, o darbas irgi mano toli- prie autobusu stoties, tai su 23 autobusu, gi apie valanda vaziuoji doh.gif Bet as nuo darzelio sedau i mikriuka, pavaziavau iki pilies, nuo pilies vel sedau i mikriuka- tada iki stoties...tai darbe tokia jau nuo ryto pavargusi jauciausi, ir galvoju, dieve su mazais vaikais, gi atsikeliau 5 val ryte, darbe buvau 8.05...3 valandu pasiruosimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2014 02 06, 14:03)
Taip anksti niekas pas mus kazkaip nevaziuoja i darbus, o as ziurejau, kad nuvedusi vaikus i darzeli, dar speciau 8 val buti darbe, o darbas irgi mano toli- prie autobusu stoties, tai su 23 autobusu, gi apie valanda vaziuoji  doh.gif  Bet as nuo darzelio sedau i mikriuka, pavaziavau iki pilies, nuo pilies vel sedau i mikriuka- tada iki stoties...tai darbe tokia jau nuo ryto pavargusi jauciausi, ir galvoju, dieve su mazais vaikais, gi atsikeliau 5 val ryte, darbe buvau 8.05...3 valandu pasiruosimui  doh.gif

Ot gerai mes prie gero gyvenimo pripratom, o mūsų mamos juk taip gyvendavo. Vyrai dirba kur nuo ankstaus ryto, vaikai lieka jom, vaikus ryte rengia, tūloja, šalta, veža autosbusais, paskui pačios pakniubstom į darbus, vakare tas pats. Baisu kai pagalvoji apie tai, jei tektų vėl grįžti į tokius laikus...
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 02 06, 14:35)
Ot gerai mes prie gero gyvenimo pripratom, o mūsų mamos juk taip gyvendavo. Vyrai dirba kur nuo ankstaus ryto, vaikai lieka jom, vaikus ryte rengia, tūloja, šalta, veža autosbusais, paskui pačios pakniubstom į darbus, vakare tas pats. Baisu kai pagalvoji apie tai, jei tektų vėl grįžti į tokius laikus...

jo jo, kaip mama mano pasakodavo, trys vaikai buvot, i poliklinika vaziuojam, sniego kalnai, su rogutem, masinos nebuvo, poliklinika irgi toleliau...sako sukabini rogutes, vezi vaikus, pajauti kad kazko per lengva, ziuri jau iskrites koks vaikas is rogiu ant sniego lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2014 02 06, 17:47)
jo jo, kaip mama mano pasakodavo, trys vaikai buvot, i poliklinika vaziuojam, sniego kalnai, su rogutem, masinos nebuvo, poliklinika irgi toleliau...sako sukabini rogutes, vezi vaikus, pajauti kad kazko per lengva, ziuri jau iskrites koks vaikas is rogiu ant sniego  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2014 02 06, 17:47)
jo jo, kaip mama mano pasakodavo, trys vaikai buvot, i poliklinika vaziuojam, sniego kalnai, su rogutem, masinos nebuvo, poliklinika irgi toleliau...sako sukabini rogutes, vezi vaikus, pajauti kad kazko per lengva, ziuri jau iskrites koks vaikas is rogiu ant sniego  lotuliukas.gif

oi gerai pasijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 02 04, 16:16)
nevykim D i medi smile.gif vaziuoja autobusai kas valanda.

Kai masina neuzsiveda,  reikia skambint kaimynui, kad atvaziuotu uzkurtu smile.gif

Viena ryta mano vyras du kaimynus uzkure smile.gif kita prigriebe miestan
Zodziu- gyvenkime draugiskai  thumbup.gif

O del taxi kainu  doh.gif  geriau viesbuti pasilikt miegot  lotuliukas.gif

Čia tas prigriebtas- tai jaučiu - maniškis smile.gif?
Būna, kad ir dvi mašinos, o va taip kaimynai turi gelbėt smile.gif, kai viena mašina netyčia sugalvoja be vairuotojo savarankiškai pasivažinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2014 02 06, 22:34)
Čia tas prigriebtas- tai jaučiu - maniškis smile.gif?
Būna, kad ir dvi mašinos, o va taip kaimynai turi gelbėt smile.gif, kai viena mašina netyčia sugalvoja be vairuotojo savarankiškai pasivažinėti  lotuliukas.gif

Na kai čia kalnuota vietovė, tai nenuostabu biggrin.gif
Atsakyti
Ech, kaip laukiu jau pavasario is tikro merginos smile.gif Ka savaitgalio pietums gaminsite? nieko nebesugalvoju, o noriu per pietus apsipirkti
Atsakyti
Balsu susižvengiau iš tų vaikų iškritusių lotuliukas.gif Aš jau taip pavasario pasiilgau, kad sėklų prisipirkau vien vasario mėnesį sėjamų gal kokia 15 rūšių doh.gif O langą turiu tik vieną, nes kitur katinas iškapstytų. Kai ateis laikas daigus išpikuot, ant virtuvinio stalo liks vietos tik pjaustymo lentelei įtariu smile.gif
Atsakyti