Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

sveikos, gal kartais kurios vaziuojate i domeikavos puse is pacio ryto, sugedo mano masina netiketai, as gyvenu radikiuose, iki plento ateitumeme, reikia labai i domeikavos darzeli patekti ryt doh.gif amokeciau keliones islaidas
Atsakyti
O aš dar įkišiu nosį dėl darželių... Porą metų man tas dar negresia ir nelaukiu aš jų visiškai. Jei tik būtų galimybė, tai mielai atsisakyčiau. Šiuo klausimu visiškai pritariu blondi - ne džiunglėse gyvenam, socializuotis galima ir be darželio. Nors aš pati darželio vaikas ir be darželio atrodė būtų liūdna be tų Kalėdinių eglučių, bet dabar manau kitaip. Be kita ko, gruodžio mėn žurnale "Tavo vaikas" yra labai neblogas straipsnis su dviem nuomonėm - už ir prieš - galima pasirinkti sau palankesnę smile.gif. Kam įdomu, galiu atsiųsti scan'ą.
Ir dar čia jumoro formoj truputis info apie mūsų ugdymo įstaigų socializaciją:
http://www.youtube.c...h?v=IvjPXNX31ek
http://www.youtube.c...h?v=wojRdY-pHU8
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2014 02 02, 16:41)
sveikos, gal kartais kurios vaziuojate i domeikavos puse is pacio ryto, sugedo mano masina netiketai, as gyvenu radikiuose, iki plento ateitumeme, reikia labai i domeikavos darzeli patekti ryt  doh.gif  amokeciau keliones islaidas

Jo, cia tokius reikalus derinti sudetinga, vaziavau ryte iki Kauno ir visai jokio skirtumo ar pro paneri ar pro domeikava vaziuot butu buve, bet i sm neuzsukau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2014 02 03, 10:17)
Jo, cia tokius reikalus derinti sudetinga, vaziavau ryte iki Kauno ir visai jokio skirtumo ar pro paneri ar pro domeikava vaziuot butu buve, bet i sm neuzsukau ax.gif

O gaila, susalome nerealiai doh.gif
Atsakyti
Vat čia toooks didelis minusas gyvenant Lapėse ir aplink, taksi neprikviesi įtariu. Mašina sugenda ir šakės...
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 02 03, 22:27)
Vat čia toooks didelis minusas gyvenant Lapėse ir aplink, taksi neprikviesi įtariu. Mašina sugenda ir šakės...

kai dvi masinos seimoj- jokio minuso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 02 03, 23:50)
kai dvi masinos seimoj- jokio minuso  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 02 04, 00:50)

o buna kaip tycia kad nei viena neuzsiveda doh.gif

labuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 02 03, 23:50)

Na kai dvi, tai pritariu, bet ne visi gali jas dvi sau leisti smile.gif
Atsakyti
manau ir taksi vaziuoja,tik kainos ufonautiskos bus iki musu miestelio ir apylinkiu siu smile.gif
Atsakyti
nevykim D i medi smile.gif vaziuoja autobusai kas valanda.

Kai masina neuzsiveda, reikia skambint kaimynui, kad atvaziuotu uzkurtu smile.gif

Viena ryta mano vyras du kaimynus uzkure smile.gif kita prigriebe miestan
Zodziu- gyvenkime draugiskai thumbup.gif

O del taxi kainu doh.gif geriau viesbuti pasilikt miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 02 04, 17:16)
nevykim D i medi smile.gif vaziuoja autobusai kas valanda.

Kai masina neuzsiveda,  reikia skambint kaimynui, kad atvaziuotu uzkurtu smile.gif

Viena ryta mano vyras du kaimynus uzkure smile.gif kita prigriebe miestan
Zodziu- gyvenkime draugiskai  thumbup.gif

O del taxi kainu  doh.gif  geriau viesbuti pasilikt miegot  lotuliukas.gif

na del zmoniu draugiskumo cia dedu dideli pliusa thumbup.gif gal man cia taip sutapdavo, bet 95% kai i darba reikejo nusigabenti, tai kazkas pavezdavo ax.gif o veliau vienas vyrukas pastoviai nuvezdavo 4u.gif lenkiu zemai galva jam. manop vyras irgi visada paveza kai pamato einanti i stotele ryte, o kaimynu berna tai visada iki stoteles pameta. jei pats nepadesi kitiems, tai ir kiti tau nepades schmoll.gif

ne i tema, bet kaip puikiai su mazaja lauke pasivaiksciojom thumbup.gif namo nenorejau eiti, bet buvo kam kitaip nuspresti lotuliukas.gif
Atsakyti