Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(jolanita @ 2014 01 11, 15:59)
cha kokia gudruole  biggrin.gif  nieks neregistruos be gimimo liudijimo  lotuliukas.gif

nu tai dar blondine pabusiu lotuliukas.gif pas koki gydytoja po gimdymo reikia eiti (po 6-8sav po gimdymo): ar pas savo ginekologa ar pas ta, pas kuri lankiausi nestumo metu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2014 01 11, 20:17)
nu tai dar blondine pabusiu  lotuliukas.gif pas koki gydytoja po gimdymo reikia eiti (po 6-8sav po gimdymo): ar pas savo ginekologa ar pas ta, pas kuri lankiausi nestumo metu?  doh.gif

nezinau, paprastai nestumo metu ir lankomasi pas savo ginekologa, o “tavo atveju nezinau g.gif na bet turbut pas kuri nueisi tas ir apziures, eik pas ta kuris arciau sirdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2014 01 11, 21:17)
nu tai dar blondine pabusiu  lotuliukas.gif pas koki gydytoja po gimdymo reikia eiti (po 6-8sav po gimdymo): ar pas savo ginekologa ar pas ta, pas kuri lankiausi nestumo metu?  doh.gif

ejau pas ta, pas kuri dare CP, veliau dar ejau pas ta, kuri priziurejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 12, 13:54)
ejau pas ta, pas kuri dare CP, veliau dar ejau pas ta, kuri priziurejo smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
eit manau reikia pas ta pas kuria ejai nestumo metu.

apie vaiko imunine sistema tai gydytoju teigimu, vaiko imunine sistema susiformuoja apie 5 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2014 01 12, 14:37)
eit manau reikia pas ta pas kuria ejai nestumo metu.

apie vaiko imunine sistema tai gydytoju teigimu, vaiko imunine sistema susiformuoja apie 5 metus smile.gif

gal ir tiesa, bet ne visi gali iki tiek namuose laikyti rolleyes.gif zodziu yra 2 medaliopuses su tuodarzeliu doh.gif
zigri, as asmeniskai po 6 sav ejau pas nestuma priziurincia gine, o ne pas ta kur CP dare, nes pas ja nebuvau nei registruota, nei kortele kazkokia uzvesta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2014 01 12, 15:49)
zigri, as asmeniskai po 6 sav ejau pas nestuma priziurincia gine, o ne pas ta kur CP dare, nes pas ja nebuvau nei registruota, nei kortele kazkokia uzvesta  rolleyes.gif

pas mane jokiu korteliu nebuvo uzvesta, bet kadangi as su tuo gydytoju bendravau del visu savo krutu uzdegimu ir su juo maciausi kas antra diena menesi laiko po gimdymo, tai prakstiskai draugas patapes buvo biggrin.gif siulus ir tuos i namus atvaziavo traukti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leiliuke: 12 sausio 2014 - 17:01
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 12, 17:01)
pas mane jokiu korteliu nebuvo uzvesta, bet kadangi as su tuo gydytoju bendravau del visu savo krutu uzdegimu ir su juo maciausi kas antra diena menesi laiko po gimdymo, tai prakstiskai draugas patapes buvo biggrin.gif siulus ir tuos i namus atvaziavo traukti  thumbup.gif

tai greit is ligonines pabegai, kad namuose siulus trauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2014 01 12, 18:08)
tai greit is ligonines pabegai, kad namuose siulus trauke  smile.gif

nu ketvirta para isvaziavau, o 6 atvaziavo traukt. Prabanga ten guleti, viesbuciai kiti tiek nekainuoja lotuliukas.gif namuose daug smagiau ir ramiau
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 12, 17:45)
nu ketvirta para isvaziavau, o 6  atvaziavo traukt. Prabanga ten guleti, viesbuciai kiti tiek nekainuoja  lotuliukas.gif  namuose daug smagiau ir ramiau

ai,tai, kad nori prabangiai, tai nieks nekaltas biggrin.gif
mane tik 6 para isleido, tai ir siulus istrauke isvaziuojant, beje as II ligoninej buvau, tai ten visos palatos su 2 lovoms, bet skirtos vienai gimdyviai, tik uz teti reikia 15 lt parai moketi, tai popigiai biggrin.gif
aisku yra ir mokamu po 100, bet man tokios prabangos nereikejo, koks skirtumas svarbu palata niekuom dalytis nereikejo thumbup.gif
Atsakyti
reikes tada kazkaip su anyta derintis, kad pas gydytoja paciai nuvaziuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2014 01 12, 20:53)
ai,tai, kad nori prabangiai, tai nieks nekaltas  biggrin.gif
mane tik 6 para isleido, tai ir siulus istrauke isvaziuojant, beje as II ligoninej buvau, tai ten visos palatos su 2 lovoms, bet skirtos vienai gimdyviai, tik uz teti reikia 15 lt parai moketi, tai popigiai  biggrin.gif
aisku yra ir mokamu po 100, bet man tokios prabangos nereikejo, koks skirtumas svarbu palata niekuom dalytis nereikejo  thumbup.gif

o mums kainavo 110 man rodos para su carinem lovom biggrin.gif na bet jei butu teke eiti iki kolidoriaus duso, butu tikrai kas parkritusia rade biggrin.gif tai is dalies negaila tu pinigu. Palata emiau atskira net nesvarscius smile.gif Atsimenu tik svarsciau ar tartis su gydytoju, tai dabar nesuprantu is kur tokiu minciu dar mano galvelej buvo kilusiu nesitarti doh.gif sokinejo kaip apie princese biggrin.gif o ir vandenys man nubego nakti, tai is miegu keliau
Atsakyti