Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

arba pas kazkuria namuose, kad ir pas mane 4u.gif
Atsakyti
Jau matau pavasari save SEDINCIA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 10, 13:20)
Jau matau pavasari save SEDINCIA  lotuliukas.gif

gal zinote, kokia situacija yra Lapiu darzelyje su vietomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2014 01 10, 13:03)
gal zinote, kokia situacija yra Lapiu darzelyje su vietomis?  g.gif

tiesa pasakius, niekaip nenueinu uzregistruoti ten vaiko blush2.gif bet kiek girdejau, nera labai dideliu eiliu ten
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 10, 13:06)
tiesa pasakius, niekaip nenueinu uzregistruoti ten vaiko  blush2.gif  bet kiek girdejau, nera labai dideliu eiliu ten

nu as turejau laukti kol panelytei 3 beveik suejo,tai nepasakyciau, kad nelabai dideles doh.gif Nors maniske gimus metu pabaigoj, tai jai nepalankus laikas, nes jos grupej beveik visi vaikuciai 2011 gimimo, o maniske 2010 rolleyes.gif
Julcijas isvis bilenkiek lauke, kol jos mergyte papuole doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zigri @ 2014 01 10, 12:03)
gal zinote, kokia situacija yra Lapiu darzelyje su vietomis?  g.gif

Zigri,tik dabar tavo parasiuky pamaciau,kad turi dukryte bigsmile.gif wub.gif Sveikinu 4u.gif
tai sakyciau pats laikas uzrasyt i eile, manau, kad papulsite 2016m rugseji rolleyes.gif na jei pasiseks tai anksciau 4u.gif
o siaip tai tas darzelis ne toks ir geris verysad.gif tevai leidzia kosincius, snargliuojancius vaikus, tai maniske ne savaites neislankydavo ir apsirgdavo, tada 2 sav gydydavosi,nueidavo i darzeli ir vel tas pats doh.gif dabar nuo gruodzio 20 namuose ir jokiu problemu iki darzelio iri nesirgdavo schmoll.gif
Atsakyti
man nesuprantama kaip priema kosincius ir snargliuojancius doh.gif nu negi tevai kiti nieko nesako toms aukletojoms kai mato jog grupeje snargleti vaiksto?

na jei nebus vietos cia, reiskia ieskosiu kaune smile.gif Drauge per savaite atrado darzeli perskambinus 6 vietas, nera nieko neimanomo, cia ne Vln
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 10, 12:20)
Jau matau pavasari save SEDINCIA  lotuliukas.gif

o, kodel nesedesi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 10, 14:10)
man nesuprantama kaip priema kosincius ir snargliuojancius  doh.gif  nu negi tevai kiti nieko nesako toms aukletojoms kai mato jog grupeje snargleti vaiksto?

na jei nebus vietos cia, reiskia ieskosiu kaune smile.gif Drauge per savaite atrado darzeli perskambinus 6 vietas, nera nieko neimanomo, cia ne Vln

nu tipo dirba, negali imt biuleteniu ar aukles samdyti, bet tada kiti tevaituri samdyt doh.gif
kazkada uzmeciau aukletojai,tai ta jo veda, jei nekarsciuoja, o ka padarysi, finale ir tos pacios aukletojos koseja doh.gif
man asmeniskai gaila savo vaika kosinti vesti,o rytais kai nuvedi tai ten sveiku vaiku ner,visi apsisnargleve doh.gif
QUOTE(Kodencija @ 2014 01 10, 17:55)
o, kodel nesedesi?  biggrin.gif

speju tures paskui ka lakstyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2014 01 10, 19:31)
* nu tipo dirba, negali imt biuleteniu ar aukles samdyti, bet tada kiti tevaituri samdyt  doh.gif
kazkada uzmeciau aukletojai,tai ta jo veda, jei nekarsciuoja, o ka padarysi, finale ir tos pacios aukletojos koseja  doh.gif
man asmeniskai gaila savo vaika kosinti vesti,o rytais kai nuvedi  tai ten sveiku vaiku ner,visi apsisnargleve doh.gif

** speju tures paskui ka lakstyt  biggrin.gif

* bet jos pagal taisykles negali priimti tokiu vaiku. Pamatytu mano rustu zvilgsni biggrin.gif

** drinks_cheers.gif butent
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 10, 20:15)
* bet jos pagal taisykles negali priimti tokiu vaiku. Pamatytu mano rustu zvilgsni  biggrin.gif

**  drinks_cheers.gif  butent

turetu, bet panasu,kad daugumoj darzeliutas pats, kaimynai sunu leidzia i Silainius kazkur, tai irgi ziemoms samdo aukle ir laiko namuose, nes ta pati situacija doh.gif man atrode perdetas reikalas pakol pati nesusiduriau su tuo paciu doh.gif
na dabar stiprinames imuniteta su vaistukais pora menesiu patupes namuciuose, gal pavasariop bus jau atsparesne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanita: 10 sausio 2014 - 20:43

Zigri,tik dabar tavo parasiuky pamaciau,kad turi dukryte bigsmile.gif wub.gif Sveikinu 4u.gif
tai sakyciau pats laikas uzrasyt i eile, manau, kad papulsite 2016m rugseji rolleyes.gif na jei pasiseks tai anksciau 4u.gif
o siaip tai tas darzelis ne toks ir geris verysad.gif tevai leidzia kosincius, snargliuojancius vaikus, tai maniske ne savaites neislankydavo ir apsirgdavo, tada 2 sav gydydavosi,nueidavo i darzeli ir vel tas pats doh.gif dabar nuo gruodzio 20 namuose ir jokiu problemu iki darzelio iri nesirgdavo schmoll.gif
[/quote]

Aciu uz atsakymus 4u.gif tik nzn kaip reikes prisiruosti nueiti iki darzelio, nes vyras su masina anksti ryte isvaziuoja ir gryzta tada, kai darzelis nebedirba,. o pati toki atstuma eiti su menesio lialiuku dar anksti.. verysad.gif ir kodel kai dar laukiausis nenuejau. ot, ir klausyk tu diedu biggrin.gif dar anksti, is pradziu pasigimdyk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2014 01 10, 21:35)
ir kodel kai dar laukiausis nenuejau. ot, ir klausyk tu diedu biggrin.gif dar anksti, is pradziu pasigimdyk  doh.gif

cha kokia gudruole biggrin.gif nieks neregistruos be gimimo liudijimo lotuliukas.gif
Atsakyti