arba pas kazkuria namuose, kad ir pas mane
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 10, 13:20)
Jau matau pavasari save SEDINCIA
gal zinote, kokia situacija yra Lapiu darzelyje su vietomis?
QUOTE(zigri @ 2014 01 10, 13:03)
tiesa pasakius, niekaip nenueinu uzregistruoti ten vaiko bet kiek girdejau, nera labai dideliu eiliu ten
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 10, 13:06)
tiesa pasakius, niekaip nenueinu uzregistruoti ten vaiko bet kiek girdejau, nera labai dideliu eiliu ten
nu as turejau laukti kol panelytei 3 beveik suejo,tai nepasakyciau, kad nelabai dideles Nors maniske gimus metu pabaigoj, tai jai nepalankus laikas, nes jos grupej beveik visi vaikuciai 2011 gimimo, o maniske 2010
Julcijas isvis bilenkiek lauke, kol jos mergyte papuole
Papildyta:
QUOTE(zigri @ 2014 01 10, 12:03)
Zigri,tik dabar tavo parasiuky pamaciau,kad turi dukryte Sveikinu
tai sakyciau pats laikas uzrasyt i eile, manau, kad papulsite 2016m rugseji na jei pasiseks tai anksciau
o siaip tai tas darzelis ne toks ir geris tevai leidzia kosincius, snargliuojancius vaikus, tai maniske ne savaites neislankydavo ir apsirgdavo, tada 2 sav gydydavosi,nueidavo i darzeli ir vel tas pats dabar nuo gruodzio 20 namuose ir jokiu problemu iki darzelio iri nesirgdavo
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 10, 12:20)
Jau matau pavasari save SEDINCIA
o, kodel nesedesi?
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 10, 14:10)
man nesuprantama kaip priema kosincius ir snargliuojancius nu negi tevai kiti nieko nesako toms aukletojoms kai mato jog grupeje snargleti vaiksto?
na jei nebus vietos cia, reiskia ieskosiu kaune Drauge per savaite atrado darzeli perskambinus 6 vietas, nera nieko neimanomo, cia ne Vln
na jei nebus vietos cia, reiskia ieskosiu kaune Drauge per savaite atrado darzeli perskambinus 6 vietas, nera nieko neimanomo, cia ne Vln
nu tipo dirba, negali imt biuleteniu ar aukles samdyti, bet tada kiti tevaituri samdyt
kazkada uzmeciau aukletojai,tai ta jo veda, jei nekarsciuoja, o ka padarysi, finale ir tos pacios aukletojos koseja
man asmeniskai gaila savo vaika kosinti vesti,o rytais kai nuvedi tai ten sveiku vaiku ner,visi apsisnargleve
QUOTE(Kodencija @ 2014 01 10, 17:55)
o, kodel nesedesi?
speju tures paskui ka lakstyt
QUOTE(jolanita @ 2014 01 10, 19:31)
* nu tipo dirba, negali imt biuleteniu ar aukles samdyti, bet tada kiti tevaituri samdyt
kazkada uzmeciau aukletojai,tai ta jo veda, jei nekarsciuoja, o ka padarysi, finale ir tos pacios aukletojos koseja
man asmeniskai gaila savo vaika kosinti vesti,o rytais kai nuvedi tai ten sveiku vaiku ner,visi apsisnargleve
** speju tures paskui ka lakstyt
** speju tures paskui ka lakstyt
* bet jos pagal taisykles negali priimti tokiu vaiku. Pamatytu mano rustu zvilgsni
** butent
QUOTE(leiliuke @ 2014 01 10, 20:15)
* bet jos pagal taisykles negali priimti tokiu vaiku. Pamatytu mano rustu zvilgsni
** butent
** butent
turetu, bet panasu,kad daugumoj darzeliutas pats, kaimynai sunu leidzia i Silainius kazkur, tai irgi ziemoms samdo aukle ir laiko namuose, nes ta pati situacija man atrode perdetas reikalas pakol pati nesusiduriau su tuo paciu
na dabar stiprinames imuniteta su vaistukais pora menesiu patupes namuciuose, gal pavasariop bus jau atsparesne
Zigri,tik dabar tavo parasiuky pamaciau,kad turi dukryte Sveikinu
tai sakyciau pats laikas uzrasyt i eile, manau, kad papulsite 2016m rugseji na jei pasiseks tai anksciau
o siaip tai tas darzelis ne toks ir geris tevai leidzia kosincius, snargliuojancius vaikus, tai maniske ne savaites neislankydavo ir apsirgdavo, tada 2 sav gydydavosi,nueidavo i darzeli ir vel tas pats dabar nuo gruodzio 20 namuose ir jokiu problemu iki darzelio iri nesirgdavo
[/quote]
Aciu uz atsakymus tik nzn kaip reikes prisiruosti nueiti iki darzelio, nes vyras su masina anksti ryte isvaziuoja ir gryzta tada, kai darzelis nebedirba,. o pati toki atstuma eiti su menesio lialiuku dar anksti.. ir kodel kai dar laukiausis nenuejau. ot, ir klausyk tu diedu dar anksti, is pradziu pasigimdyk
QUOTE(zigri @ 2014 01 10, 21:35)
ir kodel kai dar laukiausis nenuejau. ot, ir klausyk tu diedu dar anksti, is pradziu pasigimdyk
cha kokia gudruole nieks neregistruos be gimimo liudijimo