Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(Gija* @ 2013 12 20, 15:33)
Merginos, o ar patenkintos esate, kad gyvenate uzmiestyje? as asmeniskai jau gailiuosi, visgi ne su mazais vaikais uzkampyje gyventi, tamsu, nyku...norisi man miesto jau, gyvename Radikiuose 5 metus.

manes niekas i miesta neisgintu schmoll.gif cia grynas oras, savas kiemas, miskas, vanduo. Rojus zemej smile.gif
o kas mieste? dulkes, triuksmas?
Nematau jokiu minusu uzmiestyje vairuojantiems ir turintiems auto
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 12 20, 14:33)
Merginos, o ar patenkintos esate, kad gyvenate uzmiestyje? as asmeniskai jau gailiuosi, visgi ne su mazais vaikais uzkampyje gyventi, tamsu, nyku...norisi man miesto jau, gyvename Radikiuose 5 metus.

Man tai pavasarį ir vasarą į vienkiemį norisi, o žiemą ir rudenį į miestą biggrin.gif tai visus metus užmiesty toks viduriukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 12 20, 15:33)

o as net nenoriu gryzti i miesta, jega teik ziema tiek vasara, savas kiemas, kada nori vaikas iseina kada ir kiek nori pareina, ir murzinas pareina, o mieste, kazkokie riboti pasivaiksciojimai po parka, prekybos centra, jokios vaikystes po balas biggrin.gif
o ir man paciai jau vasara sulaukiau tu rytukai galejau gerti kava ryte kieme ir su pizama ax.gif
Atsakyti
Is tikruju nieko nera geriau gerti kava ir pusryciauti terasoje su chalatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 20, 21:39)
Is tikruju nieko nera geriau gerti kava ir pusryciauti terasoje su chalatu  thumbup.gif

geris ne tik pusryciauti, bet ir pietauti ir vakarieniuti thumbup.gif
Atsakyti
Manikiūras su ilgalaikiu lakavimu tik 20 lt rasyti i az
Atsakyti
QUOTE(aistuole20 @ 2013 12 21, 22:20)
Manikiūras su ilgalaikiu lakavimu tik 20 lt rasyti i az

Rekomenduoju, super pabendravome ir nuostabiai atlieka savo darbuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2013 12 22, 14:31)

drinks_cheers.gif ir as siandien buvau pasigrazinti nail.gif labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2013 12 22, 17:02)
drinks_cheers.gif ir as siandien buvau pasigrazinti  nail.gif labai patiko  thumbup.gif

aciu merginos ir man smagu buvo pabendrauti lauksiu sugristant wink.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2013 12 22, 15:31)

oziarage ar tavo brolis ne mantas? jei taip tai jis buves mani grupiokas kokia maza lietuvele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuole20 @ 2013 12 22, 21:47)
aciu merginos ir man smagu buvo pabendrauti lauksiu sugristant wink.gif
Papildyta:

oziarage ar tavo brolis ne mantas? jei taip tai jis buves mani grupiokas kokia maza lietuvele smile.gif

Taip Mantas smile.gif Geeeras biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
gelbekit, padekit biggrin.gif biggrin.gif ruosiuosi vakareliui tema "mados namai", doh.gif gal kokiu minciu kam kyla, nu pas mane sia tema kazkaip tustuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodencija @ 2013 12 23, 08:57)
sveikutes,
gelbekit, padekit  biggrin.gif  biggrin.gif  ruosiuosi vakareliui tema "mados namai", doh.gif  gal kokiu minciu kam kyla, nu pas mane sia tema kazkaip tustuma g.gif

kazkodel pries akis iskilo pukuotas salikas biggrin.gif
Arba koka dizainere su metru rankos biggrin.gif
Atsakyti