Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(leiliuke @ 2013 12 18, 13:25)
Tai kaip del susitikimo? Kada susibegam? rytoj?

Kitais metais turbūt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 12 18, 17:46)
Kitais metais turbūt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai as jau taip supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 18, 18:12)
tai as jau taip supratau  lotuliukas.gif

ale ir as kazkodel taip pagalvojau ax.gif
siandien negaliu, ryt dirbu
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2013 12 17, 19:11)
Neprireikė ir rytdienos biggrin.gif

aga super visi patenkinti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar man čia girdisi, ar šaudosi kažkas aplinkui? blink.gif blink.gif blink.gif Na tikrai kaip automato garsai doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2013 12 19, 15:05)
Ar man čia girdisi, ar šaudosi kažkas aplinkui? blink.gif  blink.gif  blink.gif  Na tikrai kaip automato garsai doh.gif  blink.gif

aha blink.gif galvojau gal is tos saudyklos, kur uz Neries, nu bet taip ziauriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2013 12 19, 16:12)
aha  blink.gif  galvojau gal is tos saudyklos, kur uz Neries, nu bet taip ziauriai  doh.gif

nieko negirdejau, buvau mieste smile.gif
Ir gerai, nes buciau jau pagalvojus, kad karas prasideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 19, 17:02)
nieko negirdejau, buvau mieste  smile.gif
Ir gerai, nes buciau jau pagalvojus, kad karas prasideda  doh.gif

biggrin.gif mano visa vaikyste praejo praktiskai kasdien tokiu garsu beklausant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2013 12 19, 18:06)
biggrin.gif mano visa vaikyste praejo praktiskai kasdien tokiu garsu beklausant  smile.gif

salia pologono gyvenai?
Atsakyti
Tai kad jau vakar gal iš viso kokias granatas sprogdino biggrin.gif nes jau tikrai toli gražu iki įprastinio šaudymo buvo biggrin.gif iš viso, kraustėmės į Lapes, galvojau, toks tylus ir ramus miestelis. O pasirodo šaudo nuolat kitapus upės, lėktuvai kyla-leidžiasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natha: 20 gruodžio 2013 - 11:15
Merginos, o ar patenkintos esate, kad gyvenate uzmiestyje? as asmeniskai jau gailiuosi, visgi ne su mazais vaikais uzkampyje gyventi, tamsu, nyku...norisi man miesto jau, gyvename Radikiuose 5 metus.
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 19, 17:34)
salia pologono gyvenai?

jap smile.gif
QUOTE(Natha @ 2013 12 20, 11:12)
Tai kad jau vakar gal iš viso kokias granatas sprogdino biggrin.gif nes jau tikrai toli gražu iki įprastinio šaudymo buvo biggrin.gif iš viso, kraustėmės į Lapes, galvojau, toks tylus ir ramus miestelis. O pasirodo šaudo nuolat kitapus upės, lėktuvai kyla-leidžiasi  doh.gif

va va su lektuvais ir mes issidurem doh.gif vis sakem, kad nenorim apie Karmelava,o kad cia ju sociai, tai nepagalvojom doh.gif nu bet jau pripratom kazkaip ziema is vis u apmazeja ir per uzdarus langua nelabai ir girdisi rolleyes.gif

QUOTE(Gija* @ 2013 12 20, 14:33)
Merginos, o ar patenkintos esate, kad gyvenate uzmiestyje? as asmeniskai jau gailiuosi, visgi ne su mazais vaikais uzkampyje gyventi, tamsu, nyku...norisi man miesto jau, gyvename Radikiuose 5 metus.

man kolkas patinka ir kaip tik faina del vaiku auginimo, kai savam kieme gali miegoti, nereikia vezimo laiptais tampiot, bet aisku kai paaugs prasides veziojimai i burelius visokus, tai gal kitaip kalbesiu biggrin.gif
Atsakyti