Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(julcikas @ 2013 12 17, 15:28)
mes va ruosiames ruosiames kazkur eglute pirkti  smile.gif  gal reiktu uzsukti iki taves pasizvalgyti  bigsmile.gif  gal rytoj gautusi iki taves per pietus nulekti pasiziureti  smile.gif

Neprireikė ir rytdienos biggrin.gif
Atsakyti
Sodininkes, prasom aktyviau dalyvauti bendrijos forume lotuliukas.gif

http://www.sbsatijai...1/#comment-1380
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 18, 11:04)
Sodininkes, prasom aktyviau dalyvauti bendrijos forume  lotuliukas.gif

Kada nors pasitaisysim :-)
Atsakyti
Tai ryt susitikimas ar siandien?
Atsakyti
Turim lašinių, šaltai rūkyti, 17lt/kg. Pati rūkiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2013 12 18, 12:07)
Turim lašinių, šaltai rūkyti, 17lt/kg. Pati rūkiau  biggrin.gif

O rukei salia sededama? biggrin.gif
jei bus kokiu kumpeliu rukytu ar dar kokiu skanestu, tai garsiai sauk thumbup.gif
jo, kaip del susitikimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leiliuke: 18 gruodžio 2013 - 11:10
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 18, 11:09)
O rukei salia sededama?  biggrin.gif
jei bus kokiu kumpeliu rukytu ar dar kokiu skanestu, tai garsiai sauk  thumbup.gif

Ir šalia, ir viduj, visaip ten buvo biggrin.gif biggrin.gif p.s. alksnio dūmai visai neveža lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 18, 11:04)
Sodininkes, prasom aktyviau dalyvauti bendrijos forume  lotuliukas.gif

Oi prisijuokiau thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet pikti ir pavydus žmonės tie lietuviai smile.gif Užkliuvo jiems iždininkas, man asmeniškai, kai ryte šiukšles nuvežu, jis pasirodė mielas ir geras žmogus, visada pašnekinu, paklausiu kaip sekasi. Jis man kokių pletkelių papasakoja rolleyes.gif
Aš tai šiandien laukiu kaminkrėčio smile.gif Reikia kaminą išvalyti, nes nevalytas šiemet smile.gif Jei bus geras, rekomenduosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 18 gruodžio 2013 - 12:58
QUOTE(oziarage @ 2013 12 18, 13:52)
Oi prisijuokiau  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet pikti ir pavydus žmonės tie lietuviai smile.gif Užkliuvo jiems iždininkas, man asmeniškai, kai ryte šiukšles nuvežu, jis pasirodė mielas ir geras žmogus, visada pašnekinu, paklausiu kaip sekasi. Jis man kokių pletkelių papasakoja rolleyes.gif
Aš tai šiandien laukiu kaminkrėčio smile.gif Reikia kaminą išvalyti, nes nevalytas šiemet smile.gif Jei bus geras, rekomenduosiu.

man irgi jis labai ir mielas ir geras pasirode, kol nesusiduriau daugiau. Jis dirbo tikrai daug kol nebuvo elektra atiduota LESTO biggrin.gif geras jis zmogus, bet algos mazintis nesutinka, uzdirba daugiau uz pirmininka. Buhalterija veda abgailetinai, kompu nedirba. zodziu cirkas ten, ne izdininkas biggrin.gif ji butu galima samdyti tam tikriems darbams atlikti, kaip pvz: sniego valymui vazinejant traktoriuku, pliazo zoles pjovimui, vandentiekio ir kitu rusiu remonto darbui, bet tik ne izdininko smile.gif
Konteinerines sistemos diegimas taip pat stringa del jo, nes nebebutu jam ka veikti biggrin.gif
Man pvz tikrai patogiau butu konteineri kieme tureti, atejus laikui isstumti ji i gatve, o ne kasryt su maiseliu vaziuoti iki didziojo konteinerio. Zmonems gyvenantiems priesais ji is vis uzuojauta, isivaizduokit kokia smarve ten buna vasara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 18, 14:04)
man irgi jis labai ir mielas ir geras pasirode, kol nesusiduriau daugiau. Jis dirbo tikrai daug kol nebuvo elektra atiduota LESTO biggrin.gif  geras jis zmogus, bet algos mazintis nesutinka, uzdirba daugiau uz pirmininka. Buhalterija veda abgailetinai, kompu nedirba.  zodziu cirkas ten, ne izdininkas biggrin.gif ji butu galima samdyti tam tikriems darbams atlikti, kaip pvz: sniego valymui vazinejant traktoriuku, pliazo zoles pjovimui, vandentiekio ir kitu rusiu remonto darbui, bet tik ne izdininko smile.gif
Konteinerines sistemos diegimas taip pat stringa del jo, nes nebebutu jam ka veikti biggrin.gif
Man pvz tikrai patogiau butu konteineri kieme tureti, atejus laikui isstumti ji i gatve, o ne kasryt su maiseliu vaziuoti iki didziojo konteinerio. Zmonems gyvenantiems priesais ji is vis uzuojauta, isivaizduokit kokia smarve ten buna vasara  doh.gif

Na taip...O aš dar jo taip pagailėjau, kad jis ten kapstosi tose šiukšlėse smile.gif Tą patį pamaniau apie žmones gyvenančius priešais konteinerius. Tikrai būtų labia patogu konteineriai kiekvienam. Mes Panevėžyje savo name turėjom tokį didesnį konteinerį, tai užtekdavo vieną kartą per mėnesį išvilkti į gatvę smile.gif Nes stengiamės daug rūšiuoti, tad ir tų šiukšlių kitų mažai lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2013 12 18, 14:19)
Na taip...O aš dar jo taip pagailėjau, kad jis ten kapstosi tose šiukšlėse smile.gif Tą patį pamaniau apie žmones gyvenančius priešais konteinerius. Tikrai būtų labia patogu konteineriai kiekvienam. Mes Panevėžyje savo name turėjom tokį didesnį konteinerį, tai užtekdavo vieną kartą per mėnesį išvilkti į gatvę smile.gif Nes stengiamės daug rūšiuoti, tad ir tų šiukšlių kitų mažai lieka smile.gif

va butent, kad tikrai butu paskatinimas rusiuoti, nes skaiciuotum savo pinigus kiek gali sutaupyti siuksliu isvezimui.
Rusiavimo konteinerius galetu ten palikti, o visa kita naikinti. nu nes ten tikrai siukslynas ir katinynas

Tai kaip del susitikimo? Kada susibegam? rytoj?
Atsakyti
as ryt einu i kita vakareli smile.gif
Atsakyti