Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

sveikutes 4u.gif
o mes ne negalesim, jei va treciadieni butu tai jau galetume, o antradieni einu i paskutine naktele darban unsure.gif
gaila....
Atsakyti
Tai gal padarom treciadieni 18,30val?
Atsakyti
man jokio skirtumo, prisiderinsiu smile.gif penktadieni gal nelabai tik noreciau, reik su seima pabut smile.gif
Atsakyti
mano vaikams eglute ryt ir poryt darbovieteje, tad man butu geriau ketvirtadieni...
Atsakyti
pagal mane galim ir ketrvitadieni smile.gif bet jau penktadieni ir mes negalesim, eglutes bus ir mokykloje ir darzelyje bigsmile.gif
Atsakyti
buvot Lapiu eglutes iziebime?
Lapiu mokyklos Direktores kalba:
ismokysim ne tik tokius besmegenius (buvo vaikai persirenge besmegeniais) bet ir turincius daugiau proto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Galejo gi vaikus izeisti doh.gif
Atsakyti
Kam reik eglučių, prašom pas mane į kiemą smile.gif kaina 20-40Lt. Tikrai didžiulis pasirinkimas, turim ir vazonuose.
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2013 12 16, 19:13)
Kam reik eglučių, prašom pas mane į kiemą smile.gif kaina 20-40Lt. Tikrai didžiulis pasirinkimas, turim ir vazonuose.

doh.gif uzvakar reikejo rasyt....
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 16, 18:25)
ismokysim ne tik tokius besmegenius (buvo vaikai persirenge besmegeniais) bet ir turincius daugiau proto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Galejo gi vaikus izeisti  doh.gif

O Lapese egle yra? g.gif Pralekiau siandien dukryte vezdama i mokykla ir is jos, bet nieko nemaciau schmoll.gif Gal todel, kad ir dienos metu tamsu mirksiukas.gif
Jau tas niurumas oro...net nejauciu Kaledu dvasios...bus Kaledos be sniego, liudna labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 16, 18:32)
doh.gif  uzvakar reikejo rasyt....

Dėl šaunių biurokratų darbo užvakar dar nebuvo aišku, ar iš viso eglutės iš miško pajudės biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2013 12 16, 18:37)
O Lapese egle yra? g.gif Pralekiau siandien dukryte vezdama i mokykla ir is jos, bet nieko nemaciau  schmoll.gif Gal todel, kad ir dienos metu tamsu  mirksiukas.gif

Prie savivaldybės stovi. Aš tik iš visai arti pamačiau, kad papuošta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2013 12 16, 19:41)

Prie savivaldybės stovi. Aš tik iš visai arti pamačiau, kad papuošta biggrin.gif

na, svarbu papuose, nesvarbu kaip smile.gif zinoma, truksta to zibejimo, bet kaip yra, taip gerai, o ir dovaneliu visi vaikuciai gavo
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 16, 19:25)
ismokysim ne tik tokius besmegenius (buvo vaikai persirenge besmegeniais) bet ir turincius daugiau proto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Galejo gi vaikus izeisti  doh.gif

na ir vienas is tu besmegeniu bumo musu Marciukas smile.gif
mes buvom ten smile.gif

QUOTE(Natha @ 2013 12 16, 20:13)

mes va ruosiames ruosiames kazkur eglute pirkti smile.gif gal reiktu uzsukti iki taves pasizvalgyti bigsmile.gif gal rytoj gautusi iki taves per pietus nulekti pasiziureti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julcikas: 17 gruodžio 2013 - 15:32