sveikutes
o mes ne negalesim, jei va treciadieni butu tai jau galetume, o antradieni einu i paskutine naktele darban
gaila....
Tai gal padarom treciadieni 18,30val?
mano vaikams eglute ryt ir poryt darbovieteje, tad man butu geriau ketvirtadieni...
pagal mane galim ir ketrvitadieni bet jau penktadieni ir mes negalesim, eglutes bus ir mokykloje ir darzelyje
QUOTE(Natha @ 2013 12 16, 19:13)
Kam reik eglučių, prašom pas mane į kiemą kaina 20-40Lt. Tikrai didžiulis pasirinkimas, turim ir vazonuose.
uzvakar reikejo rasyt....
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 16, 18:25)
buvot Lapiu eglutes iziebime?
Lapiu mokyklos Direktores kalba:
ismokysim ne tik tokius besmegenius (buvo vaikai persirenge besmegeniais) bet ir turincius daugiau proto
Galejo gi vaikus izeisti
ismokysim ne tik tokius besmegenius (buvo vaikai persirenge besmegeniais) bet ir turincius daugiau proto
Galejo gi vaikus izeisti
O Lapese egle yra? Pralekiau siandien dukryte vezdama i mokykla ir is jos, bet nieko nemaciau Gal todel, kad ir dienos metu tamsu
Jau tas niurumas oro...net nejauciu Kaledu dvasios...bus Kaledos be sniego, liudna labai
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 16, 18:32)
uzvakar reikejo rasyt....
Dėl šaunių biurokratų darbo užvakar dar nebuvo aišku, ar iš viso eglutės iš miško pajudės
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2013 12 16, 18:37)
O Lapese egle yra? Pralekiau siandien dukryte vezdama i mokykla ir is jos, bet nieko nemaciau Gal todel, kad ir dienos metu tamsu
Prie savivaldybės stovi. Aš tik iš visai arti pamačiau, kad papuošta
QUOTE(Natha @ 2013 12 16, 19:41)
na, svarbu papuose, nesvarbu kaip zinoma, truksta to zibejimo, bet kaip yra, taip gerai, o ir dovaneliu visi vaikuciai gavo
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 16, 19:25)
buvot Lapiu eglutes iziebime?
Galejo gi vaikus izeisti
Galejo gi vaikus izeisti
na ir vienas is tu besmegeniu bumo musu Marciukas
mes buvom ten
QUOTE(Natha @ 2013 12 16, 20:13)
Kam reik eglučių, prašom pas mane į kiemą kaina 20-40Lt. Tikrai didžiulis pasirinkimas, turim ir vazonuose.
mes va ruosiames ruosiames kazkur eglute pirkti gal reiktu uzsukti iki taves pasizvalgyti gal rytoj gautusi iki taves per pietus nulekti pasiziureti