Įkraunama...
Įkraunama...

Lapių ir Šatijų (jų apylinkių) mamos renkasi čia

QUOTE(leiliuke @ 2013 12 11, 10:12)
as manau, kad kas nores-ateis, kas sirgs ar seip nenores tai ne smile.gif

as kitam forume sedziu, kur visos kartu nescios buvom, o dabar su leliais jau. Na ir ka- taip susibendravom, kad susitinkam kas dvi savaites, vasara kas 2 dienas biggrin.gif vaziuojam kartu i Sostine pasizmonet, susitikt su kitom forumietem. Pradzioj buvo daug bendraujanciu, su laiku atkrito, bet Kaunietes likom 6, bendraujam ir seimom. Organizavom leliuku fotosesija, tai ir is Utenos, Vilniaus, Pabrades prisijunge smile.gif Taip kad viskas imanoma  thumbup.gif  Reikia tik noro

kaip smagu, zinoma reikia tik noro, as už...tik aisku, dienos metu dirbu, bet siaip bet kada, galima gi ir su vaikais susibegti...
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 12 11, 12:22)
kaip smagu, zinoma reikia tik noro, as už...tik aisku, dienos metu dirbu, bet siaip bet kada, galima gi ir su vaikais susibegti...

Jei nedirbsiu gal ir as prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
tai leiliuke, kur aisku,o kada?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondi13 @ 2013 12 11, 15:49)
tai leiliuke, kur aisku,o kada?smile.gif

pas mane labai itemta dienotvarke g.gif g.gif g.gif bet kada isskyrus si penktadieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 11, 17:04)
pas mane labai itemta dienotvarke  g.gif  g.gif  g.gif  bet kada isskyrus si penktadieni  biggrin.gif

biggrin.gif na sis savaitgalis mano rezervuotas baliuskai smile.gif eisiu svest su savo kolegom. Gal tada kita savaite vakarop,kad galetu ir dirbancios prisijungt? Apie koki antradieni 18.30 val smile.gif
Atsakyti
Jei priimsit į savo būrį, tai ir aš prisijungsiu ax.gif Antradienis 18.30 tinka smile.gif Su vaikiukais?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2013 12 11, 18:21)
Jei priimsit į savo būrį, tai ir aš prisijungsiu ax.gif  Antradienis 18.30 tinka smile.gif Su vaikiukais?

as kai nei aukles nei mociutes salia neturiu, tai vaikas visur ir visada kartu biggrin.gif nors jei 18.30 gal vyras jau bus gryzes po darbu g.gif

tai tinkames antradieni 18.30?

Dalyvaus: Blondi
As
Oziarage (beje, as uz poros gatveliu nuo taves, tai galesiu prigriebti)
kas dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leiliuke: 11 gruodžio 2013 - 17:42
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 11, 18:39)
as kai nei aukles nei mociutes salia neturiu, tai vaikas visur ir visada kartu  biggrin.gif  nors jei 18.30 gal vyras jau bus gryzes po darbu  g.gif 

As
kas dar?

Oi kaip fainai smile.gif Galėsiu ir vyno išgerti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2013 12 11, 18:39)
as kai nei aukles nei mociutes salia neturiu, tai vaikas visur ir visada kartu  biggrin.gif  nors jei 18.30 gal vyras jau bus gryzes po darbu  g.gif 

As
kas dar?

as, gal, labai noreciau, nezinau kaip su darbais, tiesa i seminara vaziuosiu jei masina turesiu, bet gal grysiu iki to laiko
o kadangi mes su Oziarage beveik kaimynkos, tai gal ir as jei kaaa, prasysiuos prigriebiama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 11 gruodžio 2013 - 20:58
QUOTE(Kodencija @ 2013 12 11, 21:54)
as, gal, labai noreciau, nezinau kaip su darbais, tiesa i seminara vaziuosiu jei masina turesiu, bet gal grysiu iki to laiko
o kadangi mes su Oziarage beveik kaimynkos, tai gal ir as jei kaaa, prasysiuos prigriebiama  ax.gif

be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ir mane irasykite, pala o cia lapese? kur susitikimas?
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 12 12, 17:38)
tai ir mane irasykite, pala o cia lapese? kur susitikimas?

Satiju dvare mirksiukas.gif
Atsakyti