Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

pirmas morenginis,kiti pieniska mergaite,snicersas ir medutis
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 11 05, 02:21)
]aš, ne Elementari kažkokia...  unsure.gif Copy Paste, ir neįžeisit žmogaus pravardžiuodamosi...  ax.gif

smile.gif prieš renkantis reikėjo geriau pagalvoti g.gif O elementari gražiau skamba tongue.gif
Atsakyti
~Flamme~ o kaip ta Vinipucho paveiksliuka padaret? Nemoku taip, jauciu kaip nupiesciau doh.gif

Keno, maniskis irgi del mano uzklasines veiklos nepatenkintas biggrin.gif Bet sakau, geriau as dirbanti ar zirzianti? ax.gif
Atsakyti
ingridasir, labai grazus tortukai, o popsiukai irgi labai vyke 4u.gif

QUOTE(Agoja @ 2013 11 06, 10:16)
Laba diena,
kaip galima padaryti auksine spalva, turiu americolor auksine bet gaunasi purvina geltona dazant ant virsaus?
yra gal kitu budu, gal kas galetu atsakyti?
ar gautusi jeigu aukso spalvos birius dazus sumaisyciau su degtine?

As irgi turjau bedu su aukso spalva. Turejau birius aukso, skiedziau degtine, bet man nedenge lygiai (o reikejo tik vestuvinius ziedus padengti), tai pirkau purskiamus, bet jie labai brangus, iseiga didele... Na, nebent lygiam pavirsiui gal ir gerai. Dengia graziai.o Americolor dazai man regis naudojami su tuo aparaciuku, kur purksti, paprastai su teptuku nieko nesigas, as turiu sidabrinius, nusipirkau nepaziurejus tai ir stovi, nes neturiu to aparato...smile.gif

keno,labai grazu 4u.gif
bitė Majaa, ypac grazios dezute,s kaip darei gal gali papasakot truputi? smile.gif
Flamme, graziuoliai, o kaip tas Pukuotukas darytas? Piestas ranka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 06 lapkričio 2013 - 13:36
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 11 06, 10:05)
Sveikos, grazu cia pas jus, kaip visad smile.gif  Cola777 is avataro galima pazinti biggrin.gif
Ikeliu savus...

biggrin.gif
Grazciai tortukai thumbup.gif , man pirmas fainas, toks paprastas atrodo , bet mielas wub.gif

QUOTE(keno @ 2013 11 06, 11:47)

lr taip pat baltas labai patiko savo paprastmu thumbup.gif wub.gif

[quote=~Flamme~,2013 11 06, 11:49] --- kaip graziai nupiestas tas mieskiukas thumbup.gif wub.gif

ir dar mano keli popsai popsiukai cake pops
user posted image

user posted image
cia savam nadojimui, tai tingejau siaudelius deti smile.gif

user posted image

user posted image

ir dar vienas suris, foto nelabai gera, nes per tamsu buvo fotografoti doh.gif
realiai spalva jo tokia pati kaip ir sio surio http://images18.fotk..._DSC2227-vi.jpg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 06 lapkričio 2013 - 13:49
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 11 06, 14:25)
~Flamme~ o kaip ta Vinipucho paveiksliuka padaret? Nemoku taip, jauciu kaip nupiesciau doh.gif 

nupiesiau kontura is vaikisko zurnalo, o toliau pati piesiau. Spalvinau maistiniais dazais.

Cola 777, kokie grazus ir dailus jusu tortai surys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2013 11 06, 13:34)
As irgi turjau bedu su aukso spalva. Turejau birius aukso, skiedziau degtine, bet man nedenge lygiai

aš turiu birius Sugarflair, labai gerai dengia. Tik degtinės reik labai nedaug.
Atsakyti
Aciū už atsakymus. Kažką bandysiu daryt.
Atsakyti
Liucija, manes irgi laukia tortas-suris kita savaite, norejau paklausti, kaip tas vynuoges isblizginot?smile.gif Popsai wub.gif

Rasskee, tas dezutes dariau is lempos, saviems, tai manau galima ir geriau padaryt, gal kur yra aprasymas ar pavaizduota. Tiesiog is pradziu sonus apjuosiau, paskiau ruzava mase pabangavau, o dangtis yra vaflis, padengtas sviestiniu ir dekoruotas 4u.gif
Atsakyti
grazus tortukai ir popsiukai

tortukas Dovudui kukliai graziai ispiestas
Atsakyti
Gražūs tortukai, merginos. Popsiukai taip pat dailūs, taip ir norisi atsikąsti.

QUOTE(raima.ma @ 2013 11 06, 13:03)
smile.gif prieš renkantis reikėjo geriau pagalvoti  g.gif O elementari gražiau skamba tongue.gif

Renkantis ką? Persiprašau, bet nei jums ar kam kitam mane mokyti, kaip ir kokį niką rinktis. blink.gif blink.gif blink.gif
Ir visai ne gražiau, nesuprantat, net ką šnekat. Aš juk nepravadržiuoju jūsų ar kitų, ar nesikabinėju, kad man vienas ar ktias nikas "negražus" blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti

ACIU visiems, kam patiko mano darbeliai 4u.gif

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 11 06, 15:25)
Liucija, manes irgi laukia tortas-suris kita savaite, norejau paklausti, kaip tas vynuoges isblizginot?smile.gif Popsai wub.gif

pamirkiau servetele i alieju ir kiekviena vynuoge apvaliau su ja ax.gif

QUOTE(vinesa @ 2013 11 04, 22:27)
Sveikutes,seniai bebuvau rasius cia,nors daznai uzsuku pasigrozet jusu torciukais.
Noriu paklaust,kaip darot tuos popsiukus,nu man jie tokie faini  rolleyes.gif

apie popsiukus cia http://www.supermama...?...07726&st=60

=================

SOS
gal kas gali patarti, kaip naudoti DR.Oetker zelatina cipciuko pastilazui, kokios proporcijos ?

nes visada nadojau Klinga, o dukra man si kart nupirko dr.oetker, ar ji tinkama, nes ten ziuriu etiketeje kad jos brinkinti nreikia, su karstu vandeniu ismaisai, tai gal tokia netinkama ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 07 lapkričio 2013 - 03:04