Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rasskee @ 2013 11 05, 09:58)
O del dazu, tai gal as ju tada per mazai naudoju

geliniai dažai tikrai ryškiai nudažo, gal pabandykit vos daugiau dažų įdėt, pamatysit, ar ryškiau gaunasi.
Aš kai kepu daugiausia sau, tai iš masės daugiausia papuošimus telipdau smile.gif
Atsakyti
Aciu merginoms, kad ismoke ,tiksliau primine mirksiukas.gif per radikal lengvai ikeliau ,na galesiu dar keleta savo kuriniu imest jusu teismui rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 05 lapkričio 2013 - 12:30
SPYGLA, grazus tortukai, ypac su kitty. Cia viskas turbut is mases dengimui daryta? O drugeliai tie is ko?smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 11 05, 12:10)
geliniai dažai tikrai ryškiai nudažo, gal pabandykit vos daugiau dažų įdėt, pamatysit, ar ryškiau gaunasi.
Aš kai kepu daugiausia sau, tai iš masės daugiausia papuošimus telipdau  smile.gif

Is tos pacios kur nuo dengimo lieka?smile.gif Reiks daugiau dazu deti, bet man jau taip nesinori nudauginti, juk dazniausiai vaikai, jei tortas vaikams, juos suvalgo... smile.gif
Atsakyti
Rasskee ačiū 4u.gif

Taip masė.drugeliai pirktiniai,ryžių popieriaus ax.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i Vilnietes 4u.gif gal kas planuoja vaziuoti i parduotuve Scilis? man reikia is ten dvieju konditeriniu formeliu meduoliukams... niekaip neina susisiekti su jais man, o ir siuntimas dvieju formeliu pas juos net 11lt, tj.... gal kuri galetu pagelbeti ir nupirkus man tas dvi formikes atsiusti paprastu pastu tiesiog? 4u.gif 4u.gif jei atsirastu norinti padeti lauksiu zinutes AZ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 05, 12:16)

labai grazu
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 31, 16:22)
vasaros nepasiilgot?  biggrin.gif

Koks grožis,apsiseilėjau wub.gif
O-RE-AR, Elentari, Rasskee labai labai gražūs tortukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2013 11 05, 12:54)
Is tos pacios kur nuo dengimo lieka?smile.gif Reiks daugiau dazu deti, bet man jau taip nesinori nudauginti, juk dazniausiai vaikai, jei tortas vaikams, juos suvalgo... smile.gif

taip, iš tos pačios. Didelis kiekis ne taip lengvai ryškiai nusidažo, o mažesnis - puikiai. Bet Jūsų tortuko spalvos ir taip labai gražiai atrodo, tai gal daugiau ir nereik?
Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2013 11 05, 12:22)
galesiu dar keleta savo kuriniu imest jusu teismui   rolleyes.gif

matau tik vieną smile.gif Gražus gėlynėlis wub.gif

Pasirodysiu ir aš. Ale nufotografuot, pasirodo, irgi menas, kurio aš neįvaldžiusi.. ale turbūt fotoaparatas kaltas biggrin.gif
Kakavinis biskvitas, grietinėlės su vyšnių žele pertepimai.

user posted image

Ir mano pirmoji barbė. Pasijonis - erikiuxx bananinis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 lapkričio 2013 - 17:06
Tik neuzeik pora dienu pas jus,o cia tiek pagyru radau bigsmile.gif aciu,kam grazu mano darbai 4u.gif

QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 05, 09:46)
Labas visoms kepėjėlėms.

Skaitau,stebiu seniai,norėčiau prisijungti į jūsų būrį  ax.gif

Junkis,junkis thumbup.gif darbai grazeja ir grazeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2013 11 05, 09:01)

nerodo tortuko sad.gif

QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 05, 10:46)
Labas visoms kepėjėlėms.

Skaitau,stebiu seniai,norėčiau prisijungti į jūsų būrį  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tortukai labai grazus thumbup.gif wub.gif

QUOTE(lape snape* @ 2013 11 05, 13:10)
Kreipiuosi i Vilnietes  4u.gif  gal kas planuoja vaziuoti i parduotuve Scilis? man reikia is ten dvieju konditeriniu formeliu meduoliukams... niekaip neina susisiekti su jais man, o ir siuntimas dvieju formeliu pas juos net 11lt, tj.... gal kuri galetu pagelbeti ir nupirkus man tas dvi formikes atsiusti paprastu pastu tiesiog?  4u.gif  4u.gif  jei atsirastu norinti padeti lauksiu zinutes AZ  4u.gif  4u.gif

O tu pas jos paprasyk, kad atsiustu pigiau, juk pastas nepabrango dar ax.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 11 05, 16:49)

princese su varlyte super, ir barbe wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus ir priėmimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 05, 17:12)
Sveika prisijungus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tortukai labai grazus thumbup.gif  wub.gif
O tu pas jos paprasyk, kad atsiustu pigiau, juk pastas nepabrango dar ax.gif

nesuprantu as ten pas juos neina susisiekt man su jais jau trecia diena, o ir siuncia tik per kurjeri. Viena nare rodos sutiko pagelbet 4u.gif 4u.gif
Atsakyti