[quote=Cola 777,2013 11 04, 22:00]
As tai daryciau is pastilazo, tiksliau cukraus pudra su zelatina , ir daugiau nieko, mase greit dziuna ir kieta kaip akmuo , dariau as drugelius , jau nepamenu kiek gal apie 300vnt. vestuviniam tortukui, tai zinok, buvo keli nukrite drugliai ir jiems nieko neatsitiko, tik su mase greit dirbti reikia, nes dziuna greit, bet pasildzius mikrobangei, vel atsileidzia, ir taip galima sunaudoti visa mase, ko nepasakysi apie pastilaza, jis nuo dazno sildymo mikrobangei, pasidaro trupantis ir niekam tikes
Labai ačiū Niekada nesu darius iš tokios masės.Pabandysiu.
Kaip ikeliat nuotraukas is kompo cia?nu geda nebemoku,per ka keliat?tinypic.com nebeleidzia
QUOTE(Karklas @ 2013 11 04, 22:43)
Labai ačiū Niekada nesu darius iš tokios masės.Pabandysiu.
Cia bus geliu mase, ziureti zinute #2
si receptuka man adrija uzrode, didziausias ACIU jai ! http://www.supermama...?...&p=21582908
Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2013 11 04, 23:05)
Kaip ikeliat nuotraukas is kompo cia?nu geda nebemoku,per ka keliat?tinypic.com nebeleidzia
foto dedu is fotki albumo, o kaip paaiskinti nezinau
nukopinu adresiuka, ir dedu per viduri nuoroda [IMG][/IMG]
QUOTE(Rasskee @ 2013 11 04, 12:40)
Elementari
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 04, 22:00)
Elementari
ELENTARI aš, ne Elementari kažkokia... Copy Paste, ir neįžeisit žmogaus pravardžiuodamosi...
saintlina, Cola 777, Rasske, ačiū už pagyrimus
Rasskee, man labai gražus tortukas. Masę naudoju pastilažą pagal Cipciuką, darausi iš vakaro, nes gaunasi ji tokia skystoka iš karto, pastovėjusi išbrinksta ir nuostabi masė gaunasi. Ir paprasta, ir greita, ir lengva dirbti. Aišku, reikia labai sandariai susukti į maistinę plėvelę. O masės tai visos rasos, jei bus didelis temperatūrų skirtumas. Paprastai vasarą rasoja, tik pas ką vėsu virtuvėje, to išvengia, arba labai storai dengia.
Dėl spalvų, tai aš pagrinde turiu Sugarflair dažus, vos kelis tik Americolor. Man gaunasi gan geros spalvos. Norint dar ryškesnių, į masę reikia nedėti rūgštelės, nes ji veikia balinančiai. Keista, kad su Americolor neišgaunat ryškių spalvų.
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 04, 23:44)
foto dedu is fotki albumo, o kaip paaiskinti nezinau
Per http://radikal.cc/
Public.Fotki pas mane asmeniškai dingo beveik visos nuotraukos, todėl albumą teks darytis kažkur kitur... Gerai dar, kad buvau spėjusi FB albumą pasidaryti... Jau ne pirmą kartą su Public.fotki tokios problemos, tik anksčiau buvo dingę gerokai mažiau nuotraukų. Šis pusapis tapo nepatikimas. Įdėsite nuotrauką, o netrukus ji iš ten dings, taigi ir forume nebesimatys, tad tikrai nerekomenduoju
QUOTE(Elentari @ 2013 11 05, 01:21)
ELENTARI aš, ne Elementari kažkokia... Copy Paste, ir neįžeisit žmogaus pravardžiuodamosi...
Public.Fotki pas mane asmeniškai dingo beveik visos nuotraukos, todėl albumą teks darytis kažkur kitur... Gerai dar, kad buvau spėjusi FB albumą pasidaryti... Jau ne pirmą kartą su Public.fotki tokios problemos, tik anksčiau buvo dingę gerokai mažiau nuotraukų. Šis pusapis tapo nepatikimas. Įdėsite nuotrauką, o netrukus ji iš ten dings, taigi ir forume nebesimatys, tad tikrai nerekomenduoju
Labai ATSIPRASAU as nukopinau, kad greiciau butu
o koki albuma rekomenduotumet ? pas mane irgi daugiau kaip puse foto dingo
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 04, 22:00)
Rasskee, labai mielas, graziu spalvyciu tortukas
Aciu, bet jis tikroveje nera toks ryskus, todel ir klausiau Jusu ka daryt, nezinau, ar dazai prasti ar kur beda...Norisi ryskiu spalvu, bet nesigauna nors tu ka
As keliu per part.lt
QUOTE(Elentari @ 2013 11 05, 01:21)
Rasskee, man labai gražus tortukas. Masę naudoju pastilažą pagal Cipciuką, darausi iš vakaro, nes gaunasi ji tokia skystoka iš karto, pastovėjusi išbrinksta ir nuostabi masė gaunasi. Ir paprasta, ir greita, ir lengva dirbti. Aišku, reikia labai sandariai susukti į maistinę plėvelę. O masės tai visos rasos, jei bus didelis temperatūrų skirtumas. Paprastai vasarą rasoja, tik pas ką vėsu virtuvėje, to išvengia, arba labai storai dengia.
Dėl spalvų, tai aš pagrinde turiu Sugarflair dažus, vos kelis tik Americolor. Man gaunasi gan geros spalvos. Norint dar ryškesnių, į masę reikia nedėti rūgštelės, nes ji veikia balinančiai. Keista, kad su Americolor neišgaunat ryškių spalvų.
Bet tai nebesuprantu, juk dauguma tortu dengiami masemis. Jei jos viso rasoja del temp skirtumo, tai kaip isvis tie tortai laikosi? Kaip papuosimai nuo ju nepasileidzia.....Man tos mases tai kazkokia mistika
O del dazu, tai gal as ju tada per mazai naudoju, o i mase niekad nebededu rugsteles, nes su rugstele isvis ner spalvos...
as foto keliu 400 dydzio
Labas visoms kepėjėlėms.
Skaitau,stebiu seniai,norėčiau prisijungti į jūsų būrį
Skaitau,stebiu seniai,norėčiau prisijungti į jūsų būrį
labai paprasta nuotraukas kelti per part.lt
Pasirinkti nuotrauką, dydį ~ 400, nukopijuoti nuorodą forumui.
Spygla - gražu
Pasirinkti nuotrauką, dydį ~ 400, nukopijuoti nuorodą forumui.
Spygla - gražu