Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Cola 777,2013 11 04, 22:00]

As tai daryciau is pastilazo, tiksliau cukraus pudra su zelatina , ir daugiau nieko, mase greit dziuna ir kieta kaip akmuo , dariau as drugelius , jau nepamenu kiek gal apie 300vnt. vestuviniam tortukui, tai zinok, buvo keli nukrite drugliai ir jiems nieko neatsitiko, tik su mase greit dirbti reikia, nes dziuna greit, bet pasildzius mikrobangei, vel atsileidzia, ir taip galima sunaudoti visa mase, ko nepasakysi apie pastilaza, jis nuo dazno sildymo mikrobangei, pasidaro trupantis ir niekam tikes doh.gif

Labai ačiū 4u.gif Niekada nesu darius iš tokios masės.Pabandysiu.
Atsakyti
Kaip ikeliat nuotraukas is kompo cia?nu geda blush2.gif nebemoku,per ka keliat?tinypic.com nebeleidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2013 11 04, 22:43)
Labai ačiū  4u.gif Niekada nesu darius iš tokios masės.Pabandysiu.

Cia bus geliu mase, ziureti zinute #2
si receptuka man adrija uzrode, didziausias ACIU jai ! 4u.gif http://www.supermama...?...&p=21582908

Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2013 11 04, 23:05)
Kaip ikeliat nuotraukas is kompo cia?nu geda  blush2.gif nebemoku,per ka keliat?tinypic.com nebeleidzia  g.gif

foto dedu is fotki albumo, o kaip paaiskinti nezinau blush2.gif
nukopinu adresiuka, ir dedu per viduri nuoroda [IMG][/IMG]
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2013 11 04, 12:40)
Elementari

QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 04, 22:00)

Elementari

doh.gif doh.gif doh.gif ELENTARI aš, ne Elementari kažkokia... unsure.gif Copy Paste, ir neįžeisit žmogaus pravardžiuodamosi... ax.gif

saintlina, Cola 777, Rasske,
ačiū už pagyrimus 4u.gif

Rasskee, man labai gražus tortukas. Masę naudoju pastilažą pagal Cipciuką, darausi iš vakaro, nes gaunasi ji tokia skystoka iš karto, pastovėjusi išbrinksta ir nuostabi masė gaunasi. Ir paprasta, ir greita, ir lengva dirbti. Aišku, reikia labai sandariai susukti į maistinę plėvelę. O masės tai visos rasos, jei bus didelis temperatūrų skirtumas. Paprastai vasarą rasoja, tik pas ką vėsu virtuvėje, to išvengia, arba labai storai dengia.

Dėl spalvų, tai aš pagrinde turiu Sugarflair dažus, vos kelis tik Americolor. Man gaunasi gan geros spalvos. Norint dar ryškesnių, į masę reikia nedėti rūgštelės, nes ji veikia balinančiai. Keista, kad su Americolor neišgaunat ryškių spalvų. unsure.gif

Kaip ikeliat nuotraukas is kompo cia?nu geda  blush2.gif nebemoku,per ka keliat?tinypic.com nebeleidzia  g.gif

QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 04, 23:44)
foto dedu is fotki albumo, o kaip paaiskinti nezinau blush2.gif
nukopinu adresiuka, ir dedu per viduri nuoroda [IMG][/IMG]

Per http://radikal.cc/
Public.Fotki pas mane asmeniškai dingo beveik visos nuotraukos, todėl albumą teks darytis kažkur kitur... Gerai dar, kad buvau spėjusi FB albumą pasidaryti... doh.gif Jau ne pirmą kartą su Public.fotki tokios problemos, tik anksčiau buvo dingę gerokai mažiau nuotraukų. Šis pusapis tapo nepatikimas. Įdėsite nuotrauką, o netrukus ji iš ten dings, taigi ir forume nebesimatys, tad tikrai nerekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 11 05, 01:21)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  ELENTARI aš, ne Elementari kažkokia...  unsure.gif Copy Paste, ir neįžeisit žmogaus pravardžiuodamosi...  ax.gif

Public.Fotki pas mane asmeniškai dingo beveik visos nuotraukos, todėl albumą teks darytis kažkur kitur... Gerai dar, kad buvau spėjusi FB albumą pasidaryti...  doh.gif  Jau ne pirmą kartą su Public.fotki tokios problemos, tik anksčiau buvo dingę gerokai mažiau nuotraukų. Šis pusapis tapo nepatikimas. Įdėsite nuotrauką, o netrukus ji iš ten dings, taigi ir forume nebesimatys, tad tikrai nerekomenduoju

Labai ATSIPRASAU blush2.gif blush2.gif blush2.gif as nukopinau, kad greiciau butu doh.gif

o koki albuma rekomenduotumet ? pas mane irgi daugiau kaip puse foto dingo verysad.gif
Atsakyti
bandau ikelt savo torciuka
://radikal.ru/fp/c66855c12a1b4fba8e67bb02d0958f13]user posted image[/URL]

per didele gavos,kokius matmenis det g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 05 lapkričio 2013 - 09:14
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 04, 22:00)
Rasskee, labai mielas, graziu spalvyciu tortukas thumbup.gif

Aciu, bet jis tikroveje nera toks ryskus, todel ir klausiau Jusu ka daryt, nezinau, ar dazai prasti ar kur beda...Norisi ryskiu spalvu, bet nesigauna nors tu ka sad.gif

As keliu per part.lt smile.gif

QUOTE(Elentari @ 2013 11 05, 01:21)
Rasskee, man labai gražus tortukas. Masę naudoju pastilažą pagal Cipciuką, darausi iš vakaro, nes gaunasi ji tokia skystoka iš karto, pastovėjusi išbrinksta ir nuostabi masė gaunasi. Ir paprasta, ir greita, ir lengva dirbti. Aišku, reikia labai sandariai susukti į maistinę plėvelę. O masės tai visos rasos, jei bus didelis temperatūrų skirtumas. Paprastai vasarą rasoja, tik pas ką vėsu virtuvėje, to išvengia, arba labai storai dengia.

Dėl spalvų, tai aš pagrinde turiu Sugarflair dažus, vos kelis tik Americolor. Man gaunasi gan geros spalvos. Norint dar ryškesnių, į masę reikia nedėti rūgštelės, nes ji veikia balinančiai. Keista, kad su Americolor neišgaunat ryškių spalvų.  unsure.gif

Bet tai nebesuprantu, juk dauguma tortu dengiami masemis. Jei jos viso rasoja del temp skirtumo, tai kaip isvis tie tortai laikosi? blush2.gif Kaip papuosimai nuo ju nepasileidzia.....Man tos mases tai kazkokia mistika blush2.gif

O del dazu, tai gal as ju tada per mazai naudoju, o i mase niekad nebededu rugsteles, nes su rugstele isvis ner spalvos... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 05 lapkričio 2013 - 10:04
as foto keliu 400 dydzio
Atsakyti
Labas visoms kepėjėlėms.

Skaitau,stebiu seniai,norėčiau prisijungti į jūsų būrį ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SPYGLA: 05 lapkričio 2013 - 10:48
http://i969.photobuc...zps9ae0b72e.jpg

Nuotraukų įkelti aiškiai nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SPYGLA: 05 lapkričio 2013 - 11:46
labai paprasta nuotraukas kelti per part.lt
Pasirinkti nuotrauką, dydį ~ 400, nukopijuoti nuorodą forumui.

Spygla - gražu wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ačiū ačiū,gavosi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SPYGLA: 05 lapkričio 2013 - 12:13