Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Ispaikyta @ 2013 11 01, 17:58)
grazu pasidarysi thumbup.gif

Tikiuos......tikiuos aplamai bus laiko ji issikepti,arba reiks prasyt pas ka nors,kad iskeptu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2013 11 01, 00:02)
Merginos, iš kokios masės patartumėt daryti tvorą - tinklą? Kad būtų tvirta ir netrupėtų?Tokį  tinklą nupiešti ir kad būtų tvirtas sudžiūves  g.gif Bandžiau cukraus pudra su baltymu, tai labai trupa.

Iš pastilažo. Šokoladas lygiai taip pat lengvai luš, vos palietus pirštu tirps.

O-RE-AR, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 11 01, 20:58)
Iš pastilažo. Šokoladas lygiai taip pat lengvai luš, vos palietus pirštu tirps.

O-RE-AR, ačiū  4u.gif

Ačiū Jums už atsakymus.Bet su pastilažu piešt neišeis , tik kočioti.O man labai plonai reikia tuos strypelius .O šokoladas irgi trapus g.gif Gal bandysiu pašildyt pastilažą ir piešt .
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 01, 20:11)
is sokolado gal geriau  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 10 31, 02:17)
As tai labai noreciau i kursus, del torto puosybos, gal kas nores kartu ?
http://www.emmashous...;product_id=412

Man atrodo sitie kursai jau buvo vasara. As vis sprendziau, bet nenuejau ax.gif sausio menesi bus kiti kursai konditeriniai, gal keleta dienu. O as pati einu lapkricio 23 ar 24 i macaroons gamybos kursus, nes kiek dariau namiuose nepavyko g.gif
Atsakyti
Sitie kursai bus gruodzio menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 10 30, 19:14)
del padekliuku - jie nera brangus, balti apie 0.20, aukso/sidabro apie 1-2lt, dezes juk apie 2lt kainuoja.
mano nuomone gaminys turi buti kaip parduotuveje - nereik gi ten atskirai uz deze ar padekla moket smile.gif tikta kalba jei norisi kazko spec.

3-4kg tortuka esu dariusi viems temoms-dariau dviauksti biggrin.gif na tas virsutinis aukstas toks mini, mini tortas buvo kvadratinis, antras aukstas mini kvadratukas smile.gif
4kg ir esu dariau dviauksti - apacia 24cm virsuje "lasiukas".
jei daryt vienaauksti dalinciau i lasiukus.

Aciu uz nuomone del padekliuku. O dvieju progu tortui konstrukcija gal ir aiski (darysiu 2 aukstu), bet va,nesugalvoju kaip puosti...sad.gif

Cola 777 - jau popsiuku grazumas, ir tortai labai labai 4u.gif
Elementari, Saules zuikuti, Mingailiux, O-RE-AR irgi labai labai grazus, ypac tas pavasarinis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O gal galit rekomenduot, kokias dengimo mases naudojat? Vis noriu bandyt, bet nezinau, norisi ir skanios ir kad nerasotu (sokoladien saldainiu mase labai rasojo...) smile.gif

As rodausi viena naktini darbeli, 2,2kg snikerinis, puostas beze, dekoracijos pastilazas. Niekaip nepavyksta isgauti ryskiu spalvu, gal kazkokia gudrybe?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2013 11 04, 13:40)
As rodausi viena naktini darbeli, 2,2kg snikerinis, puostas beze, dekoracijos pastilazas.

labia gražūs poniai. O akytes piešiate, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 31, 15:22)
vasaros nepasiilgot?  biggrin.gif

labai labai gražu wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2013 11 01, 14:53)
Krikštynų tortukas. Biskvitinis medutis, beze kremas.

super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasskee @ 2013 11 04, 12:40)
As rodausi viena naktini darbeli, 2,2kg snikerinis, puostas beze, dekoracijos pastilazas. Niekaip nepavyksta isgauti ryskiu spalvu, gal kazkokia gudrybe?

baisiai mielas wub.gif Jaučiu silpnybę valgomiems tortukams wub.gif
O kokius dažus naudojat?
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2013 11 04, 13:14)
labia gražūs poniai. O akytes piešiate, ar kaip?

Aciu, akytes prilipinau baltus taskiukus, o paksui juos apvedziojau juodais dazais su dantu krapstuko galiuku plonai smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 11 04, 14:01)
baisiai mielas  wub.gif  Jaučiu silpnybę valgomiems tortukams  wub.gif
O kokius dažus naudojat?

Aciu labai malonu smile.gif Stengiuosi daryti kiek imanoma valgomus tortukus smile.gif NE paslaptis, tikria nelmoku masiu gaminti smile.gif O dazus naudoju Americolor...
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2013 11 04, 21:00)
Aciu, akytes prilipinau baltus taskiukus, o paksui juos apvedziojau juodais dazais su dantu krapstuko galiuku plonai smile.gif
Aciu labai malonu smile.gif Stengiuosi daryti kiek imanoma valgomus tortukus smile.gif NE paslaptis, tikria nelmoku masiu gaminti smile.gif O dazus naudoju Americolor...

Čia tai ir suaugusiems jau labai smalsu paragauti smile.gif
Atsakyti
ACIU dar karta, kam patiko mano darbeliai aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Karklas @ 2013 11 01, 00:02)
Merginos, iš kokios masės patartumėt daryti tvorą - tinklą? Kad būtų tvirta ir netrupėtų?Tokį  tinklą nupiešti ir kad būtų tvirtas sudžiūves  g.gif Bandžiau cukraus pudra su baltymu, tai labai trupa.

nesu dariusi, tai nelabai pagelbesiu, Tik skiaciau kad cukraus pudra su baltymu, gerai ja issukus, na ilgai reikia trinti, bet nesu mikseriu, tai tada netrukineja.
As tai daryciau is pastilazo, tiksliau cukraus pudra su zelatina , ir daugiau nieko, mase greit dziuna ir kieta kaip akmuo , dariau as drugelius , jau nepamenu kiek gal apie 300vnt. vestuviniam tortukui, tai zinok, buvo keli nukrite drugliai ir jiems nieko neatsitiko, tik su mase greit dirbti reikia, nes dziuna greit, bet pasildzius mikrobangei, vel atsileidzia, ir taip galima sunaudoti visa mase, ko nepasakysi apie pastilaza, jis nuo dazno sildymo mikrobangei, pasidaro trupantis ir niekam tikes doh.gif

QUOTE(Kvota9 @ 2013 11 02, 16:25)
Man atrodo sitie kursai jau buvo vasara. As vis sprendziau, bet nenuejau  ax.gif sausio menesi bus kiti kursai konditeriniai, gal keleta dienu. O as pati einu lapkricio 23 ar 24 i macaroons gamybos kursus, nes kiek dariau namiuose nepavyko  g.gif

bus gruodzio menesi 7-8 dienomis, paskui sausi bus dar geresni,
O del macaroonsu noreciau, bet neapsimoka man, nes mano dujine orkaite, ir kiek pastebejau, tik su elektrine iseina gerai, o su dujine ne sad.gif

Rasskee, labai mielas, graziu spalvyciu tortukas thumbup.gif
Elementari, labai patiko krikstinu tortukas thumbup.gif tokie valgomi patys geriausi wub.gif
Saules zuikuti, superinis, puikiai pavyko spalvyskai, ir bantas labai graziai padarytas thumbup.gif wub.gif
Mingailiux, kaip visada puiku thumbup.gif wub.gif
O-RE-AR thumbup.gif kaip visada labai grazios riskiu spalvu tortukai wub.gif o krikstinu tavo bus graziausias ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 04 lapkričio 2013 - 22:01
Sveikutes,seniai bebuvau rasius cia,nors daznai uzsuku pasigrozet jusu torciukais.
Noriu paklaust,kaip darot tuos popsiukus,nu man jie tokie faini rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 04 lapkričio 2013 - 22:29