ACIU dar karta, kam patiko mano darbeliai QUOTE(Karklas @ 2013 11 01, 00:02)
Merginos, iš kokios masės patartumėt daryti tvorą - tinklą? Kad būtų tvirta ir netrupėtų?Tokį tinklą nupiešti ir kad būtų tvirtas sudžiūves
Bandžiau cukraus pudra su baltymu, tai labai trupa.
nesu dariusi, tai nelabai pagelbesiu, Tik skiaciau kad cukraus pudra su baltymu, gerai ja issukus, na ilgai reikia trinti, bet nesu mikseriu, tai tada netrukineja.
As tai daryciau is pastilazo, tiksliau cukraus pudra su zelatina , ir daugiau nieko, mase greit dziuna ir kieta kaip akmuo , dariau as drugelius , jau nepamenu kiek gal apie 300vnt. vestuviniam tortukui, tai zinok, buvo keli nukrite drugliai ir jiems nieko neatsitiko, tik su mase greit dirbti reikia, nes dziuna greit, bet pasildzius mikrobangei, vel atsileidzia, ir taip galima sunaudoti visa mase, ko nepasakysi apie pastilaza, jis nuo dazno sildymo mikrobangei, pasidaro trupantis ir niekam tikes
QUOTE(Kvota9 @ 2013 11 02, 16:25)
Man atrodo sitie kursai jau buvo vasara. As vis sprendziau, bet nenuejau
sausio menesi bus kiti kursai konditeriniai, gal keleta dienu. O as pati einu lapkricio 23 ar 24 i macaroons gamybos kursus, nes kiek dariau namiuose nepavyko
bus gruodzio menesi 7-8 dienomis, paskui sausi bus dar geresni,
O del macaroonsu noreciau, bet neapsimoka man, nes mano dujine orkaite, ir kiek pastebejau, tik su elektrine iseina gerai, o su dujine ne
Rasskee, labai mielas, graziu spalvyciu tortukas
Elementari, labai patiko krikstinu tortukas
tokie valgomi patys geriausi
Saules zuikuti, superinis, puikiai pavyko spalvyskai, ir bantas labai graziai padarytas
Mingailiux, kaip visada puiku
O-RE-AR kaip visada labai grazios riskiu spalvu tortukai
o krikstinu tavo bus graziausias