Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Na pabandysiu su baltu sokoladu mazu kiekiu, jei ka formas pasitarysiu su juodo sokolado konturais ir vidu isliesiu su spalvota zele, idomu taip gautusi?
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 12, 12:08)
4u.gif
pagalbos ieškau,dukra gamina Kalėdų namelį,
cukraus pudros,gliukozės,kiaušinio baltymą naudoja detaliu puošimo gamybai,storesnes kolonos trupa,čerpės ok,kur kokį recepta tam ieškoti?
Mūsų receptas lyg iš knygos,Mūsų namai kiek pamenu.
gal i až,kad neužimčiau vietos 4u.gif

Pabandykite šioje temoje pasižvalgyti 4u.gif
http://www.supermama...;#entry65017740
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 12, 13:08)
4u.gif
pagalbos ieškau,dukra gamina Kalėdų namelį,
cukraus pudros,gliukozės,kiaušinio baltymą naudoja detaliu puošimo gamybai,storesnes kolonos trupa,čerpės ok,kur kokį recepta tam ieškoti?
Mūsų receptas lyg iš knygos,Mūsų namai kiek pamenu.
gal i až,kad neužimčiau vietos 4u.gif

As namelius metai is metu kepu tuo paciu guminiu meduoliu receptu, puse normos eina meduoliams pusia nameliui, siemet isigijau pjaustymo formeles, nes pernai pagaminus 15 vnt rankas palei popieriuka pjaustyt paskaudo. Siemet ka daryciau kitaip tai deciau i langus bambonkiu kad stiklas butu, o puost tas pats glajus, cukraus pudra, M&M saldainiai

Tikiuosi kuo nors pagelbejau
Atsakyti
aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurrutte @ 2013 12 12, 18:07)
As namelius metai is metu kepu tuo paciu guminiu meduoliu receptu, puse normos eina meduoliams pusia nameliui, siemet isigijau pjaustymo formeles, nes pernai pagaminus 15 vnt rankas palei popieriuka pjaustyt paskaudo. Siemet ka daryciau kitaip tai deciau i langus bambonkiu kad stiklas butu, o puost tas pats glajus, cukraus pudra, M&M saldainiai

Tikiuosi kuo nors pagelbejau

kaip cia taip det ta banbonke? ta prasme ispjauta namuka su langu, idet bambonkes gabaliuka i langa, kai keps ir issilydis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2013 12 12, 20:41)
kaip cia taip det ta banbonke? ta prasme ispjauta namuka su langu, idet bambonkes gabaliuka i langa, kai keps ir issilydis?  g.gif

Ik namelio sienos kepimo pabaigos likus 1-2 min idedam puse jei langelis didelis kad ir visa skaidria bambonke ( naudojau Bon Pari, dauziau su mesos plaktuku ir dejau skirtingu spalvu gavosi ale vitrazas, cia i sausainius) Svarbu neidet per anksti tada saldainis uzverda ir suburbuliuoja bei praranda skaidruma, as bent visada kepu ant kepimo popieriaus, taip pat iskepusiams sausainiams, namukui reik leist atvest... rezultatas ganasi toks

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurrutte @ 2013 12 12, 19:56)
Ik namelio sienos kepimo pabaigos likus 1-2 min idedam puse jei langelis didelis kad ir visa skaidria bambonke ( naudojau Bon Pari, dauziau su mesos plaktuku ir dejau skirtingu spalvu gavosi ale vitrazas, cia i sausainius) Svarbu neidet per anksti tada saldainis uzverda ir suburbuliuoja bei praranda skaidruma, as bent visada kepu ant kepimo popieriaus, taip pat iskepusiams sausainiams, namukui reik leist atvest... rezultatas ganasi toks

Aciu, labai grazu!!!
Atsakyti
QUOTE(laurrutte @ 2013 12 12, 15:53)
Laba diena,

Uzsisake mano vaikis dinozaura ant torto  doh.gif  ir butinai violetinio  g.gif  maistiniu dazu turiu, bet ar juos galima maisyt su baltu sokoladu? Nes pirmine ideja buvo dinozauras nukopijuotas ant sviestpopieriaus is sokolado, o dabar net nebezinau  doh.gif

esu darius toki, cia tas melsvas darytas su baltu sokoladu+mini lasiukas americolor melynos
user posted image
norejo butent su sokoladu. konsistencijos aisku toks kiekis dazu man nepakeite, bet siaip nelabai man patiko, zymiai greiciau tirsteja ir dazo (nors aisku dazo ir pastilazas bei beziukas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 12 gruodžio 2013 - 20:58
QUOTE(ramune.v @ 2013 12 12, 21:57)
esu darius toki, cia tas melsvas darytas su baltu sokoladu+mini lasiukas americolor melynos
norejo butent su sokoladu. konsistencijos aisku toks kiekis dazu man nepakeite, bet siaip nelabai man patiko, zymiai greiciau tirsteja ir dazo (nors aisku dazo ir pastilazas bei beziukas).

Aciu, manau man svarbu spalva kokia igautu ne baltas butu, o kad ir kokia purvinesne, tai manau dinozaurams galima tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurrutte: 13 gruodžio 2013 - 10:19
QUOTE(laurrutte @ 2013 12 13, 11:18)
Aciu, manau man svarbu spalva kokia igautu ne baltas butu, o kad ir kokia purvinesne, tai manau dinozaurams galima  tongue.gif

na turbut smile.gif reliai sokoladas nera baltas o gesvas tai ir spalva buna lyg sumaisyta su gelsva-reik ta ivertinti smile.gif sekmes!
Atsakyti
PAsirodau su keliais tortukais

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 12 13, 22:52)
PAsirodau su keliais tortukais

super 4u.gif
Atsakyti