Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

kokie faini tortai!mocas nerealus! ratas irgi tortas?koks torto svoris?
Atsakyti

naitas Sveiki sugrizus !!! bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Erdve @ 2013 12 10, 14:32)
Amber, nuostabu!
o klouna esu tik toki issisaugojusi:

ACIUKAS tau labai 4u.gif sitas tiktu , tokio ir ieskau, bet noreciau rasti ir originala .

QUOTE(anber @ 2013 12 10, 15:01)
Sakykit, negi ir Jums - kepejelems - budavo taip, kad ir kiek bandai graziai ...

jej kalba eina apie tortuka 1-2kg. tai duodu paskaityti cia, ir jokiu klausimu papildomai nebuna http://tortomaniya.dp.ua/?page_id=462
o jej tie miniatiriniai, tiesiog pasakau kad tokiu nedarau.

juilet, labai grazus tortukai thumbup.gif , man paskutinis labai patiko, spalva forma ir geles wub.gif tik gal veluciu nedeciau ax.gif
*saules_zuikutis*, fainas stalas, o atrodo toks didelis man bigsmile.gif
ingridasir, labai grazus tortukai thumbup.gif tik balionams noretusi tas uodegytes nukarpyti, kaskaip nesiziuri
ramune.v, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 12 11, 23:54)
kokie faini tortai!mocas nerealus! ratas irgi tortas?koks torto svoris?

Jo ratas irgi tortas, del svorio tiksliai nezinau, nes tariausi tam tikra kaina uz visa torta, o ne pagal svori, todel nesveriau as jo. Tik mazdaug pagal produktus galiu speti, kad galejo buti kokie 2,5 kg, nes neaukstas ir pacio torto nelabai daug ten.
Papildyta:
QUOTE(Cola 777 @ 2013 12 12, 00:59)
ingridasir, labai grazus tortukai thumbup.gif  tik balionams noretusi tas uodegytes

Ir as taip galvojau, kad gal reiketu, kai kita torta dariau su balioneliais, tai jau karpiau tas uodegytes smile.gif
Papildyta:
Dar merginos, kurios esate susidurusios su dideliais keliu aukstu vestuviniais tortais gal atsakytumet. As maciau kad tvirtinant keliu aukstu torta per tuos kelis austus dar per viduri ismeigiamas ilgas iesmelis, kad juos visus kartu sutvirtinu ir man iskilo klausimas kaip ji perdurti juk kiekvienas aukstas atskirtas su kartoniniu padekliuku ir negi taip jau lengvai persiduria tas kartonas. As kartais dedu tuos dvipusius aptrauktus folija padekliukus aukstu atskyrimui, tai toki tikrai neis perdurti. Gal sakau palikti skylute ant antro auksto padeklo ir ismeigus i pirma auksta ta ilga iesmuka po to ant jo ta antra auksta uzmauti? Kaip jus manot? g.gif Siaip atraminius tuos pagaliukus i kiekviena auksta visada dedu, bet cia bus kokiu 12 kg tortas dar keliaus i kita miesta, tai noreciau gerai sutvirtinti ax.gif Buciau dekinga jei kas atsakytu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2013 12 12, 11:02)
Dar merginos, kurios esate susidurusios su dideliais keliu aukstu vestuviniais tortais gal atsakytumet. As maciau kad tvirtinant keliu aukstu torta per tuos kelis austus dar per viduri ismeigiamas ilgas iesmelis, kad juos visus kartu sutvirtinu ir man iskilo klausimas kaip ji perdurti juk kiekvienas aukstas atskirtas su kartoniniu padekliuku ir negi taip jau lengvai persiduria tas kartonas. As kartais dedu tuos dvipusius aptrauktus folija padekliukus aukstu atskyrimui, tai toki tikrai neis perdurti. Gal sakau palikti skylute ant antro auksto padeklo ir ismeigus i pirma auksta ta ilga iesmuka po to ant jo ta antra auksta uzmauti? Kaip jus manot? g.gif Siaip atraminius tuos pagaliukus  i kiekviena auksta visada dedu, bet cia bus kokiu 12 kg tortas dar keliaus i kita miesta, tai noreciau gerai sutvirtinti ax.gif Buciau dekinga jei kas atsakytu. smile.gif

Cia kaip suprantu bus 3a tortas. As nesmeigciau per visus aukstus, nes isivaizduok, kaip nepatogu paskui bus valgyt, kai reiks to centrinio iesmo ieskoti. Na, kad butu koks 4-5a tai tikrai gal reiktu. Jau ir taip isivaizduoju kaip zmones keikiasi kai reikia visokius siaudelius issirinkti is torto biggrin.gif As savo tortui viena karta ieskojau biggrin.gif Siaudeliai sunkiai issitraukia, o jei susmeigi medinius iesmukus, issitraukia gerai (galima normaliai suciupineti), bet nesimato ju. Viena kliente sako sudejau sveciams torta su mediena lotuliukas.gif Sako dek geriau siaudelius, kad matyciau ir nepamirsciau biggrin.gif
Dar vienas niuansas, ar turi tokio ilgio iesmeli?
O persmeigti jei smegsis su iesmukais tai tikrai eina kiaurai kartono. Esu ne karta smeigusi. Kas link kitokiu padekliuku, tai nzn. Pas mane kartoniukas aptrauktas maistine plevele buna. Persismeigia normaliai.
Atsakyti
Labas.

popsiukai kaip visada wub.gif

Stalas,kepurė ,tas su sraige gerulis,šrekas,boružėlės,motociklas,krepšelis su bateliu, ''monstriukas '' bigsmile.gif visi faini labai.

ingridasir,aš dariau neseniai 11 kg. trijų aukštų.vežėsi 60 km. nieko nesmeigiau,dėjau ant padėkliukų kiekvieną ir tik kiekvieną aukštą tvirtinau pagaliukais. per visą ištisai nesmeigiau,atlaikė kuo puikiausiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2013 12 12, 11:02)

as dariau 3 aukstu torta,buvo 11kg,ir keliavo is Silutes i Kauna-kuo puikiausiai nuvaziavo smile.gif tvirtinau mediniais iesmeliais,i kiekviena smeigdavau po 5-6,ant kartoniniu padekliuku is cake deco,ir virsutini persmeigiau per padekliuka(nesunkiai persidure) tai tiek wink.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz patarimus, gal tada ir nesmeigsiu to vieno ilgo jei sakot kad uztenka ir tu sutvirtinimu kiekvinam aukste smile.gif
Atsakyti
O jau tortu ir keksiuku parado grozis bigsmile.gif nerealu thumbup.gif

As atnesu barbe
user posted image
Atsakyti
4u.gif
pagalbos ieškau,dukra gamina Kalėdų namelį,
cukraus pudros,gliukozės,kiaušinio baltymą naudoja detaliu puošimo gamybai,storesnes kolonos trupa,čerpės ok,kur kokį recepta tam ieškoti?
Mūsų receptas lyg iš knygos,Mūsų namai kiek pamenu.
gal i až,kad neužimčiau vietos 4u.gif
Atsakyti
labas,
mano pirmieji minionai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena,

Uzsisake mano vaikis dinozaura ant torto doh.gif ir butinai violetinio g.gif maistiniu dazu turiu, bet ar juos galima maisyt su baltu sokoladu? Nes pirmine ideja buvo dinozauras nukopijuotas ant sviestpopieriaus is sokolado, o dabar net nebezinau doh.gif
Atsakyti
Šokoladui yra specialūs dažai, baltas šokoladas yra gana kaprizingas ir tikėtina, kad tirpinant šokoladą ir pridėjus dažų jis sušoks į gumuliukus. Labai svarbu šokolado tirpinimo temperatūra, bet čia jau reikėtų paieškoti daugiau informacijos. Žinoma galima bandyti, gal pavyks.
Atsakyti