[quote=naitas,2013 12 10, 19:34]
Sveikos
[quote]
Malonu , pasiilgau Jūsų stiliaus
Gražių švenčių, o gal dar užsuksit iki Kalėdų?
p.s. tobuli deimantai pavyko?
QUOTE(likta @ 2013 12 10, 15:36)
anber
Ir Jūs neprivalote kažkam aiškintis: kiek kas laiko užima. Juk ne Jums daro paslaugą, kad pas Jus kreipiasi, o Jūs darote paslaugą, papuošdami šventę puikaus skonio ir išvaizdos tortu ar kitu gaminiu.
Ir Jūs neprivalote kažkam aiškintis: kiek kas laiko užima. Juk ne Jums daro paslaugą, kad pas Jus kreipiasi, o Jūs darote paslaugą, papuošdami šventę puikaus skonio ir išvaizdos tortu ar kitu gaminiu.
Likta, jei tai kepėjėlei yra darbas ir pajamų šaltinis, tai klientas daro MUMS paslaugą, nes kreipiasi būtent į MUS, o ne kažkur kitur . Nesame viena ar kita kažkoks monopolis, vienintelė vieta/žmogus, kuris tą daro. Čia tas pats, kas pardutuvė, kirpykla ir t.t., tai mes darome paslaugą, ateidami ir tapdami klientu, užmokėdami darbuotojui atlyginimą. Jei nebus kliento su pinigine, tai niekam ta kepėjėlė nebus reikalinga, keps tik savo šeimai tortus. Tad toks požiūris yra tikrai neteisingas ir toli nevedantis Dar studijuojant vadybą dėstytojai šitą įkalė į galvą
O dėl žmonių nesupratimo, tai reikia paaiškinti kartą, na, du, ir viskas, tiesiog nutraukti kalbas, tegul kalba monologu, kodėl leidžiatės terorizuojamos? Mandagiai išdėstote kas ir kaip, ir viskas.
O kad "darbo mažai", tai žinoma, galite paaiškinti. Ir pridėti, pavyzdžiui, aš jums iškepsiu tokį miniatiūrinį tortuką, tik jis kainuos kaip 3 kg tortas, nes darbo prie to miniatiūrinio tiek pat ir net daugiau, nes su mikroskopiniais dalykais dirbti yra sunkiau. Jei sutinka mokėti už 200 g kaip už 3 kg, kodėl gi nedaryti? Bet ir tai ne paskutinę dieną, kalbu tik apie dydį. Jei ne, tegul ieškosi kitur, perkasi Maximoje keksiuką ir pan. Tačiau, kad ir ką sakytumėte, likite mandagi, o jie jei putojasi, tiesiog ignoruokite.
O, geras, naitas atėjo, jėėė!!! Kaip gyvenat, kas gero, ko tuščiom?
anber labai grazus keksiukai
O, Elentari, aukso zodziai! Klientas visada teisus, jis atnesa pinigus. Aisku, kiekviena turime savo kazkokias salygas, bet su klientais tik mandagiai!
QUOTE(naitas @ 2013 12 10, 18:34)
Sveikos
Sveika, kaip malonu tave matyti, labai pasiilgau
Tikiuosi užsuksi dažniau, jeigu ne - gražių, jaukių švenčių
QUOTE(Elentari @ 2013 12 10, 20:36)
Likta, jei tai kepėjėlei yra darbas ir pajamų šaltinis
Jeigu tai darbas -tai yra visai kiti prioritetai. Aš taip pat savo darbą be galo myliu, tačiau pasitaiko daryti vieną ar kitą kartais net beprasmišką užduotį,bet tu privalai, nes tai tavo darbas. Kadangi savo hobio neketinu paversti darbu, pasilieku prie savo išreikštos nuomonės.
QUOTE(Mingailiux @ 2013 12 10, 22:30)
O, Elentari, aukso zodziai! Klientas visada teisus, jis atnesa pinigus. Aisku, kiekviena turime savo kazkokias salygas, bet su klientais tik mandagiai!
Nenoreciau sutikti.Viskas turi buti pagrista abipuse pagarba.
O mandagiai reikia elgtis ne tik su klientais
Čia tik mano asmeninė nuomonė ir prioritetai
Ir manau pats laikas grįžti prie pagrindinės temos
Kūdikis lovytėje
Karameliniai, šviesūs biskvitai, migdolinis , pistacijų, persikų, braškių kremai, 2,6 kg
QUOTE(naitas @ 2013 12 10, 17:34)
wow kokie zmones
Bet jau stalas Teisingai mano viena kliente sako-dabar ir tortai ismanus
Popsai, keksiukai ir tortai labai grazus
Popsai, keksiukai ir tortai labai grazus
Gražus tortukai, ypač įsiminė 40mečiui skirtas ir stalas
Šiandien apturėjau 8 kg monstriuką
Šiandien apturėjau 8 kg monstriuką
mano keli