Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

[quote=naitas,2013 12 10, 19:34]
Sveikos 4u.gif
[quote]

Malonu hi.gif , pasiilgau Jūsų stiliaus
Gražių švenčių, o gal dar užsuksit iki Kalėdų?
p.s. tobuli deimantai pavyko?
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 12 10, 15:36)
anber
Ir Jūs neprivalote kažkam  aiškintis: kiek kas laiko užima. Juk  ne Jums daro paslaugą, kad pas Jus kreipiasi, o Jūs darote paslaugą, papuošdami šventę puikaus skonio ir išvaizdos tortu ar kitu gaminiu. 

Likta, jei tai kepėjėlei yra darbas ir pajamų šaltinis, tai klientas daro MUMS paslaugą, nes kreipiasi būtent į MUS, o ne kažkur kitur mirksiukas.gif . Nesame viena ar kita kažkoks monopolis, vienintelė vieta/žmogus, kuris tą daro. Čia tas pats, kas pardutuvė, kirpykla ir t.t., tai mes darome paslaugą, ateidami ir tapdami klientu, užmokėdami darbuotojui atlyginimą. Jei nebus kliento su pinigine, tai niekam ta kepėjėlė nebus reikalinga, keps tik savo šeimai tortus. Tad toks požiūris yra tikrai neteisingas ir toli nevedantis smile.gif Dar studijuojant vadybą dėstytojai šitą įkalė į galvą smile.gif

O dėl žmonių nesupratimo, tai reikia paaiškinti kartą, na, du, ir viskas, tiesiog nutraukti kalbas, tegul kalba monologu, kodėl leidžiatės terorizuojamos? Mandagiai išdėstote kas ir kaip, ir viskas.
O kad "darbo mažai", tai žinoma, galite paaiškinti. Ir pridėti, pavyzdžiui, aš jums iškepsiu tokį miniatiūrinį tortuką, tik jis kainuos kaip 3 kg tortas, nes darbo prie to miniatiūrinio tiek pat ir net daugiau, nes su mikroskopiniais dalykais dirbti yra sunkiau. Jei sutinka mokėti už 200 g kaip už 3 kg, kodėl gi nedaryti? Bet ir tai ne paskutinę dieną, kalbu tik apie dydį. Jei ne, tegul ieškosi kitur, perkasi Maximoje keksiuką ir pan. Tačiau, kad ir ką sakytumėte, likite mandagi, o jie jei putojasi, tiesiog ignoruokite.

O, geras, naitas atėjo, jėėė!!! laugh.gif Kaip gyvenat, kas gero, ko tuščiom? biggrin.gif
Atsakyti
anber labai grazus keksiukai wub.gif
Atsakyti
O, Elentari, aukso zodziai! Klientas visada teisus, jis atnesa pinigus. Aisku, kiekviena turime savo kazkokias salygas, bet su klientais tik mandagiai!
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2013 12 10, 18:34)
Sveikos  4u.gif

Sveika, kaip malonu tave matyti, labai pasiilgau bigsmile.gif
Tikiuosi užsuksi dažniau, jeigu ne - gražių, jaukių švenčių
QUOTE(Elentari @ 2013 12 10, 20:36)
Likta, jei tai kepėjėlei yra darbas ir pajamų šaltinis

Jeigu tai darbas -tai yra visai kiti prioritetai. Aš taip pat savo darbą be galo myliu, tačiau pasitaiko daryti vieną ar kitą kartais net beprasmišką užduotį,bet tu privalai, nes tai tavo darbas. Kadangi savo hobio neketinu paversti darbu, pasilieku prie savo išreikštos nuomonės.

QUOTE(Mingailiux @ 2013 12 10, 22:30)
O, Elentari, aukso zodziai! Klientas visada teisus, jis atnesa pinigus. Aisku, kiekviena turime savo kazkokias salygas, bet su klientais tik mandagiai!

Nenoreciau sutikti.Viskas turi buti pagrista abipuse pagarba.
O mandagiai reikia elgtis ne tik su klientais

Čia tik mano asmeninė nuomonė ir prioritetai biggrin.gif
Ir manau pats laikas grįžti prie pagrindinės temos

Kūdikis lovytėje

user posted image

Karameliniai, šviesūs biskvitai, migdolinis , pistacijų, persikų, braškių kremai, 2,6 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 11 gruodžio 2013 - 07:39
QUOTE(naitas @ 2013 12 10, 17:34)

wow kokie zmones bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif
Vėl prisižiūrėjau tokių nuostabių tortukų, jūs visos šaunuolės thumbup.gif Man iki tokių dar daug reiks iškepti biggrin.gif

Ateinu su savaisiais ax.gif
user posted image
Snikersas 1,7 kg

user posted image
Varškinis gaivumėlis su želiukais 2,6 kg

user posted image
Medutis 2,3 kg

user posted image
Snikersas 4 kg

user posted image
Rafaelo 5 kg

user posted image
Rafaelo 2,200 kg

user posted image
Šokoladinis su maskarpone ir bananais 2,8 kg

Atsakyti
QUOTE(juilet @ 2013 12 11, 16:43)

labai grazus tortai.
kas su kepurem,o as tai su stalu biggrin.gif
nedidukas,tik 2,2kg snikeriukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Bet jau stalas thumbup.gif Teisingai mano viena kliente sako-dabar ir tortai ismanus thumbup.gif
Popsai, keksiukai ir tortai labai grazus smile.gif
Atsakyti
Gražus tortukai, ypač įsiminė 40mečiui skirtas ir stalas 4u.gif

Šiandien apturėjau 8 kg monstriuką

user posted image
Atsakyti
Kazkaip nebeturiu laiko dazniau pasekti temute doh.gif . Kiek grozybiu prikepusios, o jau stalas tai super thumbup.gif . Cia keli mano idomesni susikaupe ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
mano keli ax.gif
user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti