SZ, nuostabus tortas. Šitį pavyzdį iš interneto aš jau kokius du metus saugau pas save, bet vis nesiryžau tokio pasidaryti. Tau pavyko nuostabiai!
[quote=Cola 777,2013 10 30, 22:13]
As pagal sia darau, tai super laiko ir nereik galingumo, mano isvys paprasta mixseris 20 metu senumo http://www.youtube.c...h?v=TtkhfMYIey4
Papildyta:
Ačiū, bandysiu pagal šį receptą.Aš tikriausiai tiek nekaitinau .Nematavau temperatūros.Gal del to neišsiplaka man.
As pagal sia darau, tai super laiko ir nereik galingumo, mano isvys paprasta mixseris 20 metu senumo http://www.youtube.c...h?v=TtkhfMYIey4
Papildyta:
Ačiū, bandysiu pagal šį receptą.Aš tikriausiai tiek nekaitinau .Nematavau temperatūros.Gal del to neišsiplaka man.
aciu labai. idealiai butu,jei tortas butu kiek aukstesnis,bet sikart nediduko reikejo,tai va toks gavosi
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 10 31, 21:46)
o,koks didelis paukstis
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 31, 22:11)
o,koks didelis paukstis
Arba ''ragatke'' maza siaip nevalgomas paukstukas,tai toki dydi turejau
Merginos, iš kokios masės patartumėt daryti tvorą - tinklą? Kad būtų tvirta ir netrupėtų?Tokį tinklą nupiešti ir kad būtų tvirtas sudžiūves Bandžiau cukraus pudra su baltymu, tai labai trupa.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 31, 16:22)
vasaros nepasiilgot?
labai gražus
gėlytės nuostabios ir spalvos taip tinkamai suderintos
Papildyta:
[quote=Cola 777,2013 10 31, 02:55]
As dar kelis imesiu
labai gražūsJūsų torčiukai. Krikštynų torčiukas. O popsiukams yra kita tema. Manau, kad kursų Jums net nereikia.
O-RE-AR, gražu
Krikštynų tortukas. Biskvitinis medutis, beze kremas.
QUOTE(Elentari @ 2013 11 01, 13:53)
O-RE-AR, gražu
Aciu,krikstynu tortukas taip pat labai mielas ir grazus.(Vasara reiks saviskes krikstynom pasidaryt tortuku,tai jau pradedu sukt galva koki darysiu)
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 11 01, 17:05)
Aciu,krikstynu tortukas taip pat labai mielas ir grazus.(Vasara reiks saviskes krikstynom pasidaryt tortuku,tai jau pradedu sukt galva koki darysiu)
grazu pasidarysi
QUOTE(Karklas @ 2013 11 01, 00:02)
Merginos, iš kokios masės patartumėt daryti tvorą - tinklą? Kad būtų tvirta ir netrupėtų?Tokį tinklą nupiešti ir kad būtų tvirtas sudžiūves Bandžiau cukraus pudra su baltymu, tai labai trupa.
is sokolado gal geriau