Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

SZ, nuostabus tortas. Šitį pavyzdį iš interneto aš jau kokius du metus saugau pas save, bet vis nesiryžau tokio pasidaryti. Tau pavyko nuostabiai!
Atsakyti
[quote=Cola 777,2013 10 30, 22:13]
As pagal sia darau, tai super laiko ir nereik galingumo, mano isvys paprasta mixseris 20 metu senumo thumbup.gif http://www.youtube.c...h?v=TtkhfMYIey4
Papildyta:

Ačiū, bandysiu pagal šį receptą.Aš tikriausiai tiek nekaitinau g.gif .Nematavau temperatūros.Gal del to neišsiplaka man.
Atsakyti
aciu labai. idealiai butu,jei tortas butu kiek aukstesnis,bet sikart nediduko reikejo,tai va toks gavosi smile.gif
Atsakyti
Mano dar ''medutis'' 2.3kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 10 31, 21:46)

o,koks didelis paukstis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 31, 22:11)
o,koks didelis paukstis  biggrin.gif

Arba ''ragatke'' maza biggrin.gif siaip nevalgomas paukstukas,tai toki dydi turejau ax.gif
Atsakyti
Merginos, iš kokios masės patartumėt daryti tvorą - tinklą? Kad būtų tvirta ir netrupėtų?Tokį tinklą nupiešti ir kad būtų tvirtas sudžiūves g.gif Bandžiau cukraus pudra su baltymu, tai labai trupa.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 31, 16:22)
vasaros nepasiilgot?  biggrin.gif

labai gražus 4u.gif
gėlytės nuostabios ir spalvos taip tinkamai suderintos thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Cola 777,2013 10 31, 02:55]
As dar kelis imesiu biggrin.gif

labai gražūsJūsų torčiukai. Krikštynų torčiukas. thumbup.gif O popsiukams yra kita tema. Manau, kad kursų Jums net nereikia.
Atsakyti
O-RE-AR, gražu 4u.gif

Krikštynų tortukas. Biskvitinis medutis, beze kremas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 11 01, 13:53)
O-RE-AR, gražu  4u.gif

Krikštynų tortukas. Biskvitinis medutis, beze kremas.

Aciu,krikstynu tortukas taip pat labai mielas ir grazus.(Vasara reiks saviskes krikstynom pasidaryt tortuku,tai jau pradedu sukt galva koki darysiu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 11 01, 17:05)
Aciu,krikstynu tortukas taip pat labai mielas ir grazus.(Vasara reiks saviskes krikstynom pasidaryt tortuku,tai jau pradedu sukt galva koki darysiu)  ax.gif

grazu pasidarysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2013 11 01, 00:02)
Merginos, iš kokios masės patartumėt daryti tvorą - tinklą? Kad būtų tvirta ir netrupėtų?Tokį  tinklą nupiešti ir kad būtų tvirtas sudžiūves  g.gif Bandžiau cukraus pudra su baltymu, tai labai trupa.

is sokolado gal geriau g.gif
Atsakyti