Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(saintlina @ 2013 12 05, 10:07)
Mergaitės, pasakykit, ar tortą deda tiesiai ant veidrodžio, ar kažką po apačia kloja?

tiesiai ant padeklo
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 05, 09:07)
Mayby Baby[B], gražūs tortukai  smile.gif
Mergaitės, pasakykit, ar tortą deda tiesiai ant veidrodžio, ar kažką po apačia kloja?

As visada pirmiau ant kartoninio padekliuko, kai parduotveje buna, tik apkarpau pagal diametra, bet daugiausiai ant kepimo popieriaus, o paskui ant grazaus padeklo priklijoju su tirpinta mase, kad neslidinetu tortas

QUOTE(Sigeita @ 2013 12 05, 11:40)
Aciu, tai ana tema ir N kartu buvo ziureta nuo pradziu iki galo biggrin.gif . aciu dar karteli!  4u.gif dabar radau, net raudonai uzrasyta  biggrin.gif
na reiks isbandyti, sakot gera mase, papuosimams  ax.gif

keista, kad blogai nuoroda mano isidejo g.gif zinute #190 http://www.supermama...?...&p=55027259
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 12 05, 18:03)
As visada pirmiau ant kartoninio padekliuko, kai parduotveje buna, tik apkarpau pagal diametra, bet daugiausiai ant kepimo popieriaus, o paskui ant grazaus padeklo priklijoju su tirpinta mase, kad neslidinetu tortas

teks ir man taip daryt, nes šaldytuvas, pasirodo, per siauras veidrodžiui.. prisieis ryt perkėlinėt, tai jau kepimo popierius taip ir liks po apačia.

Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 12 05, 18:03)
keista, kad blogai nuoroda mano isidejo  g.gif  zinute #190 http://www.supermama...?...&p=55027259

aha, bet vis tiek 17psl meta nors tu ka. receptas Aguonos 16psl. bet vis tiek aciu 4u.gif
taip buvo sis receptas, bet manau neistrigo jis man i galva.. bet nieko, dabar zinosiu ir isbandysiu
smile.gif
Atsakyti
gudruolės, pasakykit dar, kaip praktiškai lietuviškai tvirtinat kelių aukštų tortus? Tas video su pagaliukais su mano realybe prasilenkiantis mastau.gif
Sakykit, ar galiu dėti šiaudelius vietoj pagaliukų? Ir turbūt reikia kažką pakloti virš jų? Kepimo popieriaus užtektų?
Pas mane viso labo du aukštai, nučiuožt tikrai nenučiuoš, bet bijau, kad įdubt gali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2013 12 05, 21:21)
aha, bet vis tiek 17psl meta nors tu ka. receptas Aguonos 16psl. bet vis tiek aciu  4u.gif 
taip buvo sis receptas, bet manau neistrigo jis man i galva.. bet nieko, dabar zinosiu ir  isbandysiu
smile.gif

mergaitės, o kas tas gum trgacanth ? ir kur jo gauti?
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2013 12 06, 11:12)
mergaitės, o kas tas gum trgacanth ? ir kur jo gauti?

http://www_cake-deco...o...t&Itemid=74

tai priedas darbui su mase. Padaro masę plastiškesnę.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 06, 11:32)
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=74

tai priedas darbui su mase. Padaro masę plastiškesnę.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 06, 09:11)
gudruolės, pasakykit dar, kaip praktiškai lietuviškai tvirtinat kelių aukštų tortus? Tas video su pagaliukais su mano realybe prasilenkiantis  mastau.gif
Sakykit, ar galiu dėti šiaudelius vietoj pagaliukų? Ir turbūt reikia kažką pakloti virš jų? Kepimo popieriaus užtektų?
Pas mane viso labo du aukštai, nučiuožt tikrai nenučiuoš, bet bijau, kad įdubt gali  unsure.gif

Dedu medinius pagaliukus 5vnt arba siaudelius.Antra auksta taip pat ant padekliuko dedu,ir tada ramu,kad idubs smile.gif
Atsakyti
Аčiū, O-RE-AR smile.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 05, 20:36)
teks ir man taip daryt, nes šaldytuvas, pasirodo, per siauras veidrodžiui.. prisieis ryt perkėlinėt, tai jau kepimo popierius taip ir liks po apačia.

niekada nenaudoju kepimo popieriu, o tuo labaiu ji palikti po tortu. tai kai pjaustai torta tai kaip atrodys ten po apacia tas popirius? bet cia tik mano nuomone. visada dedu ant plono padeliuko, kaip Cola 777 minejo, issikerpu pagal diametra ir tada ant veidrodzio.
Atsakyti