Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

sveikos, paklausiu ir cia, gal kuri patars.. g.gif
500g . cukraus pudros
1 kiausinio baltimas( neplaktas schmoll.gif )
2 did. saukstai gero ( be skonio ) aliejaus
1 did. saukstas zelatinos ( butu gerai , kad turetumete tos baltosios , stiprios ).
I dubeni supili persijota !!!!! pudra , imusi baltima ( is trynio pasidarai gogolio mogoloi lotuliukas.gif nestuke.gif ir skaniai suvalgai ) ,ipili alieju ir istirpinta zelatina . Viska labai gerai isminkai , bet as beminkydama dar kazkiek pudros dadejau , kad gautusi kociojama mase , kas dare gelytes , tos zinos kietuma ( ciut kietesne kaip koldunam ).
Mase iskocioji ant stolo pabarstyto pudra , suvynioji ant kocelo , ir taip pat vel atvynioji ant tortuko , gerai islygini pavirsiu , paskui sonus , kad nebutu staltiese ir nupjauni nereikalinga apacia , na , o paskui jau cia jusu fantazija ka toliau daryti smile.gif
Tiesa , sita mase reikia kloti ant kremu patepto torto virsaus ir sonu , o ne ant sauso schmoll.gif nes ji neprilips ir styros atsokusi .
Taip pat , ji gaji saldytuve stoveti suvyniota i plevele , kad ir pora savaiciu ( o gal ir dar ilgiau , nebandziau rolleyes.gif )

kas dare sia mase? kiek ml vandens istirpinti zelatina? ar ji patogi tortu dengimui? ar is jos galima tp daryt gelytes? noreciau leliuka padaryt is formos ar tiktu si mase? ar geriau is pastiliazo daryt? aciu labai! 4u.gif
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2013 12 04, 15:11)
Iskilo toks klausimas, laiko eksperimentams nebeturiu...Turiu likusios dengimo mases su gliukoze, ar is jos padarius papuosimus ir isdziovinus, jie sukietetu iki tvirtumo?...

dengimo masės su gliukoze nesu darius, bet aguonos gėlių masė su gliukoze tikrai sukietėja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigeita @ 2013 12 04, 16:30)
kas dare sia mase? ar ji patogi tortu dengimui? ar is jos galima tp daryt gelytes? noreciau leliuka padaryt is formos ar tiktu si mase? ar geriau is pastiliazo daryt?

kiek skaičiau, merginos daugiausia daro iš pastilažo. Aš irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 12 03, 14:28)
ing.,[/b] geras visai gavisi Makvynas  thumbup.gif O kokius dažus naudojote? Aš pagrinde naudoju Sugarflair, kelias spalvas ir Americolor turiu.

aciu, pas mus poskysciaidazai, is pardt Scilis, brangus, ale ziuriu spalvos isgaut geros neimanoma doh.gif

Ir dar karta didelis aciu uz mano tortuko pastebejima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ing.: 04 gruodžio 2013 - 20:10
QUOTE(Sigeita @ 2013 12 04, 17:30)

neesu dariusi ir kaip jau mineta dauguma daro pastilaza (RECEPTAS CIA) jis paprastas, be jokiu "ZALIU" baltimu biggrin.gif is dengimo pastilazo apsidengsite ir torta, is likuciu pasidarysit figureles (jei perskytas gausis-brandinkit, lei figurelem perminkstas dadekit cukraus pudros). Ikisus masytes i molda dekit trumpam i saldytuva, po to graziai issiims smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, senai seku Jusu temuke ir zaviuosi Jusu darbeliais. Man iki tokiu profiu, kai SZ, Nevute, Mingailiux,Erikiuxxx mamos ir kt. toli kaip iki menulio, bet vis kartas nuo karto sulipdau. Aisku, daugiausia savam ratui biggrin.gif Paskutinieji keksiukai dukrai I mokykla:
user posted image

Moshi monster gerbejai:)
user posted image

Vienas, taip vadinamas, valgomas smile.gif
user posted image

Helovynui, dukrai taip pat I mokykla...
user posted image

user posted image

user posted image

Sunkvezimio gerbejui
user posted image

Monster high...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 04, 17:09)
dengimo masės su gliukoze nesu darius, bet aguonos gėlių masė su gliukoze tikrai sukietėja  smile.gif
Papildyta:
kiek skaičiau, merginos daugiausia daro iš pastilažo. Aš irgi  smile.gif

QUOTE(ramune.v @ 2013 12 04, 21:53)
neesu dariusi ir kaip jau mineta dauguma daro pastilaza (RECEPTAS CIA) jis paprastas, be jokiu "ZALIU" baltimu biggrin.gif is dengimo pastilazo apsidengsite ir torta, is likuciu pasidarysit figureles (jei perskytas gausis-brandinkit, lei figurelem perminkstas dadekit cukraus pudros). Ikisus masytes i molda dekit trumpam i saldytuva, po to graziai issiims smile.gif

aciukas mergytes 4u.gif ai, pagalvojau pirmai pasiklausiu profiu patarimo, gerai, kad produktu nesugadinau smile.gif

QUOTE(MaybeBaby @ 2013 12 05, 00:29)
Sveikos mergaites, senai seku  Jusu temuke ir zaviuosi Jusu darbeliais. Man iki tokiu profiu, kai SZ, Nevute, Mingailiux,Erikiuxxx mamos ir kt. toli kaip iki menulio, bet vis kartas nuo karto sulipdau. Aisku, daugiausia savam ratui biggrin.gif Paskutinieji keksiukai dukrai I mokykla:

oi, kaip cia viskas grazu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2013 11 09, 07:08)
Kad kaip ir nera to receptuko si karta dariau is pirktines mases gelems lipdyti, galima ir paciai ja pasidaryt yra kazkur nekomentuojamoj temoj receptas "geliu mase pagal Aguona" arba is pastilazo figureliu lipdymui, bet jis ne toks elastingas nesigauna taip gerai kaip is specialios geliu mases smile.gif

mergytes, sakykite, matyt man reik stipresnius akinius isigyti? tema N kartu ziureta, bet pagal Aguona geliu mases neuzmaciau.. padekite rasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2013 12 05, 02:52)
mergytes, sakykite, matyt man reik stipresnius akinius isigyti? tema N kartu ziureta, bet pagal Aguona geliu mases neuzmaciau.. padekite rasti  lotuliukas.gif

Kad kitoje temoje receptukas yra biggrin.gif
http://www.supermama...?...&p=55027259

bet man atrodo kad cia yra paklaida, anksciau viena kepejele minejo, kadangi mases nedariau, tai ir nezinau, turbut daug geliu iseitu is sios normos, ar kas bande mazinti proporcijos ?

Erdve, === valgomas thumbup.gif ir vel uzsimaniau torto, paziurejus i valgoma biggrin.gif
MaybeBaby === Sveiki prisijungusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif tortai nuostabus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 05 gruodžio 2013 - 03:08
neatsimenu blush2.gif , kuri mama norejo oranzinio torto ax.gif

radau toki biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Mayby Baby[B], gražūs tortukai smile.gif

Mergaitės, pasakykit, ar tortą deda tiesiai ant veidrodžio, ar kažką po apačia kloja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 gruodžio 2013 - 09:09
QUOTE(Cola 777 @ 2013 12 05, 03:07)
Kad kitoje temoje receptukas yra biggrin.gif
http://www.supermama...?...&p=55027259

bet man atrodo kad cia yra paklaida, anksciau viena kepejele minejo, kadangi mases nedariau, tai ir nezinau, turbut daug geliu iseitu is sios normos, ar kas bande mazinti proporcijos ?

Erdve, === valgomas thumbup.gif ir vel uzsimaniau torto, paziurejus i valgoma biggrin.gif
MaybeBaby === Sveiki prisijungusi 4u.gif  4u.gif  4u.gif  tortai nuostabus thumbup.gif  wub.gif

Aciu, tai ana tema ir N kartu buvo ziureta nuo pradziu iki galo biggrin.gif . aciu dar karteli! 4u.gif dabar radau, net raudonai uzrasyta biggrin.gif
na reiks isbandyti, sakot gera mase, papuosimams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2013 12 05, 11:40)
na reiks isbandyti, sakot gera mase, papuosimams  ax.gif

Bent man šita masė idealiai tinka gėlėms, o va figūrėlėms ar dengimui geriau pastilažas.
Atsakyti