Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos,mano du savaitgaliniai darbeliai ax.gif

Sitas 5.5kg svere,na su padeklais ir 6 gavosi
user posted image

o sitas kiek mazesnis 4.5kg smile.gif

user posted image
Atsakyti
Oho,gigantukai!
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 12 02, 11:34)
Sveikos,mano du savaitgaliniai darbeliai ax.gif

nugis grožiai bigsmile.gif O gėlės ten gyvos ar nelabai?.. Šitoj temoj žmogus niekad negali būti tikras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 gruodžio 2013 - 12:39
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 12 02, 11:11)
Oho,gigantukai!

Tai jau tikrai,maniau ir saldytuva sulauzys lotuliukas.gif
QUOTE(saintlina @ 2013 12 02, 11:38)
nugis grožiai  bigsmile.gif  O gėlės ten gyvos ar nelabai?.. Šitoj temoj žmogus niekad negali būti tikras  biggrin.gif

Aciu.Skintos,tikros geles,man iki cukriniu,tai kaip iki menulio biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Mingailiux,=== labai grazus komplektukai su keksiukais wub.gif
[quote=Nevute,=== lapute nereali wub.gif
[quote=O-RE-AR,=== su drambliuku superinis tortukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Gavau uzsakyma padaryti torta mergaitei pasveikusdiai po limfomos vezio, drauges nori eiti pasveikusios drauges pasveikint,uzsakymas yra o ideju 0. lelyciu dar niekada nelipdziau , ir kokia juokinga nulipdyti kazkaip nesinori( kartais visa torto ideja sugadina nemoksiskai nulipdytos leles), o mokytis nera laiko. Gal galetumet ka patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2013 12 03, 00:49)
Sveikutes  4u.gif
  Gavau uzsakyma padaryti torta mergaitei pasveikusdiai po limfomos vezio, drauges nori eiti pasveikusios drauges pasveikint,uzsakymas yra o  ideju 0. lelyciu dar niekada nelipdziau , ir kokia juokinga nulipdyti kazkaip nesinori( kartais visa torto ideja sugadina nemoksiskai nulipdytos leles), o mokytis nera laiko. Gal galetumet ka patarti 4u.gif

tortas-saule smile.gif grazu,vaikiska,silta,miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 12 03, 00:00)
tortas-saule smile.gif  grazu,vaikiska,silta,miela  smile.gif

siuliau , netinka,man irgi tokia pirma mintis buvo sovusi. Nori, kad butu juostele, siai vezio formai sviesiai zalia buna, jau visus googlus bent keliom kalbom isziurejau, na nieko tinkama neradau, kazkaip torta juosteles formos daryti nesinori. Mergaite tai visa panele apie 20m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 03 gruodžio 2013 - 00:09
[quote=Cola 777,2013 12 02, 18:30]
[quote=O-RE-AR,=== su drambliuku superinis tortukas thumbup.gif wub.gif
[/quote]

Ačiū 4u.gif
[quote=amorosa,2013 12 02, 23:05]
siuliau , netinka,man irgi tokia pirma mintis buvo sovusi. Nori, kad butu juostele, siai vezio formai sviesiai zalia buna, jau visus googlus bent keliom kalbom isziurejau, na nieko tinkama neradau, kazkaip torta juosteles formos daryti nesinori. Mergaite tai visa panele apie 20m.
[/quote]
O nejaugi taip reikia akcentuoti ta pasveikima???Manau panelei ir taip igryses tas zodis ir visi akcentai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 12 03, 02:09)
O nejaugi taip reikia akcentuoti ta pasveikima???Manau panelei ir taip igryses tas zodis ir visi akcentai  ax.gif

Kartais klientu norai buna nesuprantami, bet tai ju noras. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2013 12 03, 00:05)
siuliau , netinka,man irgi tokia pirma mintis buvo sovusi.  Nori, kad butu juostele, siai vezio formai sviesiai zalia buna, jau visus googlus bent keliom kalbom isziurejau, na nieko tinkama neradau, kazkaip torta juosteles formos  daryti nesinori. Mergaite tai visa panele apie 20m.

tai tokiai panelei lėlytės lipdyt jau ir nebūtina. O jei būtų tiesiog gėlėtas tortas? O juostele apjuostumėt torto apačią? Gal užrašyt galima ką nors optimistiško?
Arba gėlių puokštelę padaryt ir surišt tokia juostele?
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif dariau bites papuosimams is balto sokolado,medaus ir ipyliau geltonu dazu...ir skonis labai keistas....ar jus padare puosmenas jas valgote?nes man skonis toks keistas...sad.gif daziau pirma karta smile.gif
Atsakyti