Sveikos,mano du savaitgaliniai darbeliai
Sitas 5.5kg svere,na su padeklais ir 6 gavosi
o sitas kiek mazesnis 4.5kg
Oho,gigantukai!
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 12 02, 11:34)
Sveikos,mano du savaitgaliniai darbeliai
nugis grožiai O gėlės ten gyvos ar nelabai?.. Šitoj temoj žmogus niekad negali būti tikras
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 12 02, 11:11)
Oho,gigantukai!
Tai jau tikrai,maniau ir saldytuva sulauzys
QUOTE(saintlina @ 2013 12 02, 11:38)
nugis grožiai O gėlės ten gyvos ar nelabai?.. Šitoj temoj žmogus niekad negali būti tikras
Aciu.Skintos,tikros geles,man iki cukriniu,tai kaip iki menulio
[quote=Mingailiux,=== labai grazus komplektukai su keksiukais
[quote=Nevute,=== lapute nereali
[quote=O-RE-AR,=== su drambliuku superinis tortukas
[quote=Nevute,=== lapute nereali
Sveikutes
Gavau uzsakyma padaryti torta mergaitei pasveikusdiai po limfomos vezio, drauges nori eiti pasveikusios drauges pasveikint,uzsakymas yra o ideju 0. lelyciu dar niekada nelipdziau , ir kokia juokinga nulipdyti kazkaip nesinori( kartais visa torto ideja sugadina nemoksiskai nulipdytos leles), o mokytis nera laiko. Gal galetumet ka patarti
QUOTE(amorosa @ 2013 12 03, 00:49)
Sveikutes
Gavau uzsakyma padaryti torta mergaitei pasveikusdiai po limfomos vezio, drauges nori eiti pasveikusios drauges pasveikint,uzsakymas yra o ideju 0. lelyciu dar niekada nelipdziau , ir kokia juokinga nulipdyti kazkaip nesinori( kartais visa torto ideja sugadina nemoksiskai nulipdytos leles), o mokytis nera laiko. Gal galetumet ka patarti
tortas-saule grazu,vaikiska,silta,miela
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 12 03, 00:00)
tortas-saule grazu,vaikiska,silta,miela
siuliau , netinka,man irgi tokia pirma mintis buvo sovusi. Nori, kad butu juostele, siai vezio formai sviesiai zalia buna, jau visus googlus bent keliom kalbom isziurejau, na nieko tinkama neradau, kazkaip torta juosteles formos daryti nesinori. Mergaite tai visa panele apie 20m.
[quote=Cola 777,2013 12 02, 18:30]
[/quote]
Ačiū
[quote=amorosa,2013 12 02, 23:05]
siuliau , netinka,man irgi tokia pirma mintis buvo sovusi. Nori, kad butu juostele, siai vezio formai sviesiai zalia buna, jau visus googlus bent keliom kalbom isziurejau, na nieko tinkama neradau, kazkaip torta juosteles formos daryti nesinori. Mergaite tai visa panele apie 20m.
[/quote]
O nejaugi taip reikia akcentuoti ta pasveikima???Manau panelei ir taip igryses tas zodis ir visi akcentai
[/quote]
Ačiū
[quote=amorosa,2013 12 02, 23:05]
[/quote]
O nejaugi taip reikia akcentuoti ta pasveikima???Manau panelei ir taip igryses tas zodis ir visi akcentai
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 12 03, 02:09)
Kartais klientu norai buna nesuprantami, bet tai ju noras.
QUOTE(amorosa @ 2013 12 03, 00:05)
tai tokiai panelei lėlytės lipdyt jau ir nebūtina. O jei būtų tiesiog gėlėtas tortas? O juostele apjuostumėt torto apačią? Gal užrašyt galima ką nors optimistiško?
Arba gėlių puokštelę padaryt ir surišt tokia juostele?
Sveikos, merginos dariau bites papuosimams is balto sokolado,medaus ir ipyliau geltonu dazu...ir skonis labai keistas....ar jus padare puosmenas jas valgote?nes man skonis toks keistas... daziau pirma karta