Aš avietes dedu tik pertrintas per sietelį
QUOTE(likta @ 2013 11 29, 20:31)
Aš avietes dedu tik pertrintas per sietelį
o grietinėlė neišskysta nuo jų?
Sveikos,
aciu visoms uz pagyras MB ir musu tortukui
noriu tik paklausti: mums niekaip nepavyko isgauti tos tikrosios makvyno spalvos, sudejau gal buteliuka dazu tokiu skystesniu,bet nu niekaip nesiejo raudona, rozine gavos
gal vis delto reikia tuos americolor dazus isigyt,kad spalva ryskesne butu
aciu visoms uz pagyras MB ir musu tortukui
noriu tik paklausti: mums niekaip nepavyko isgauti tos tikrosios makvyno spalvos, sudejau gal buteliuka dazu tokiu skystesniu,bet nu niekaip nesiejo raudona, rozine gavos
gal vis delto reikia tuos americolor dazus isigyt,kad spalva ryskesne butu
QUOTE(ing. @ 2013 11 30, 09:44)
taip
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 30, 12:41)
puponautai vis dar valdo
O kokio svorio tas šuniukas? Atrodo toks nemažas
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 29, 22:02)
Negana, kad reik būt pavyzdinei kepėjai, puošėjai, bet dar ir kirpėjai. Man baisiausias dalykas su Barbe tai buvo plaukus sutvarkyt Tai kai pamatau tokią gražią šukuoseną, dvigubai susižaviu
QUOTE(saintlina @ 2013 11 30, 16:50)
puponautai vis dar valdo
jo,visdar valdo.sia savaite turejo buti 3tortai su puponautais,bet vieni persigalvojo i Kitty
suniukas 2,9kg
Suniukas fantastiskas
puponautai uzvalde vaikus,idomu kiek dar tai truks
Mingaliux labai patiko pinigu maisas,toks labai moteriskas,nors siaip sakyciau toki torta tik vyrams uzsako
Pirmasis makvinas irgi labai gerai isejo,svarbiausias vertinimas-vaiko
pora mano idomesni
fiksiki
vargelis mano.
kempiniuska
vardas mama parase Ananda...man pasirode keista,pagalvojau gal klaida padare rasydama,perklasiau a tikrai Ananda?atsake taip.Kai gavo torta parase kadel vardas Ananda? ne mano klaida,bet pasijauciau klaikiai
puponautai uzvalde vaikus,idomu kiek dar tai truks
Mingaliux labai patiko pinigu maisas,toks labai moteriskas,nors siaip sakyciau toki torta tik vyrams uzsako
Pirmasis makvinas irgi labai gerai isejo,svarbiausias vertinimas-vaiko
pora mano idomesni
fiksiki
vargelis mano.
kempiniuska
vardas mama parase Ananda...man pasirode keista,pagalvojau gal klaida padare rasydama,perklasiau a tikrai Ananda?atsake taip.Kai gavo torta parase kadel vardas Ananda? ne mano klaida,bet pasijauciau klaikiai
na įdomiai su tuo vardu Kai dabar tiek įdomių tų vardų yra, tai negali žinot, ar tikrai toks. Na bet jei ir užrašė ir dar paklausus dar atsakė taip
Bet tortukai labai gražūs Man ypač tas 'vargelis'
Bet tortukai labai gražūs Man ypač tas 'vargelis'
[quote=Azalija-777,2013 11 30, 18:32]
grazus tortai
o ko cia klaikiai jaustis,jei pati mama klaida padare?jus netgi perklauset,o ji patvirtino.ko dar noreti?
grazus tortai
o ko cia klaikiai jaustis,jei pati mama klaida padare?jus netgi perklauset,o ji patvirtino.ko dar noreti?
[quote=*saules_zuikutis*,2013 11 30, 18:52]
grazus tortai
[/quote]
Na vistiek nemalonu kazkaip
Saintlina,tai va.As net galvojau gal visai neklausti,gali isizeisti nes dabar tokiu buna vvardu
grazus tortai
[/quote]
Na vistiek nemalonu kazkaip
Saintlina,tai va.As net galvojau gal visai neklausti,gali isizeisti nes dabar tokiu buna vvardu