Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ing. @ 2013 11 28, 14:03)

šauniai gavosi thumbup.gif O kas viduje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 lapkričio 2013 - 14:07
Tiramisu torto biksvitai, pertepti maskarpone ir grietinele. Ant apatinio biksvito padeliota konservuotu persiku.
Aciu visoms mergaitems sirdingai uz pagalba wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif gimtadieniui gaminu meducio torta...lakstus jau issikepiau..sugalvojau, kad noriu torto virsu padengti sokoladu tirpintu arba glajumi.Taciau iskilo klausimas, ar galima glaju tepti ant kremo, ar sustings?o jei negalima ar nebus,kad virsutinis lakstas liks kietas vien apipiltas glajumi? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2013 11 28, 14:19)
Sveikos merginos smile.gif gimtadieniui gaminu meducio torta...lakstus jau issikepiau..sugalvojau, kad noriu torto virsu padengti sokoladu tirpintu arba glajumi.Taciau iskilo klausimas, ar galima glaju tepti ant kremo, ar sustings?o jei negalima ar nebus,kad virsutinis lakstas liks kietas vien apipiltas glajumi? aciu smile.gif

Aš netepčiau kremo ant viršaus, o tiesiog apliečiau šokoladu ar glajumi, lakštas tikrai nebus kietas, esu dariusi medučių labai daug ir įvairių variacijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2013 11 28, 15:44)
Aš netepčiau kremo ant viršaus, o tiesiog apliečiau šokoladu ar glajumi, lakštas tikrai nebus kietas, esu dariusi medučių labai daug ir įvairių variacijų  4u.gif

ir sulaistyti nereikia? aciu Jums uz patarima smile.gif
Atsakyti
leguska69,=== gaila, kad nepatiko tortukas unsure.gif

ing.,=== svarbu kad vaikui patiko thumbup.gif o tai svarbiausia bigsmile.gif

O as dievinu morenginius tortukus visu rusiu wub.gif pati kepu tik ta skaniausia pasaulyje, vakar paskutini gabaliuka suvalgiau wub.gif
O kas liecia giminiu, tai man kaip tik patinka jiems daryti (ir dauguma uz aciu darau), ir daugiausia ir as bunu sventeje, tai visada idomi ju nuomone, pati isklausineju, kas patiko kas ne, O svetimas zmogus, tau visada i akis sakis , kad tortai puikus ir grazus, kad neizeisti zmogu, o uz akiu sakys kita, kai pavz. teko ragauti puiku grazu tortuka sventeje, visiems patiko apatinis kremas, o torto skoni pagadino geltonas idaras, ir ka, maciau fc prie nuotraukos kai pati uzsakove gire tortuka, nors tikrai puse jo buvo nesuvalgyta, taip ir liko lekstuteje. ax.gif (tortuko kepeja, cia nesilanko)
Ir dar, pvz. yra tokiu tortuku, kurie suaugusiems nepatinka, ir man ne, bet vaikai dievina, tai tokius darau tik vaikams, jej sventeje bus daugiau suaugusiu, darau kita tortuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2013 11 28, 14:49)
ir sulaistyti nereikia? aciu Jums uz patarima smile.gif

Nelaistau aš, nes jis nuo grietinėlės iš apačios suminkštėja, plius šokoladas ar kitoks skystas glajus irgi tą lakštą minkština mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 11 27, 15:20)
Likta, grazus tortukai  smile.gif
Leguska, galiu tik paguosti del tokio uzsakymo  blink.gif  As irgi esu pamoku gavus su tais "tiks belenkoks ir papuosk kaip nors ", dabar visus tortu uzsakymus susikonkretinu iki smulkmenu  4u.gif

drinks_cheers.gif as ir visada suvisom smulkmenos aiskinuosi net raidziu spalva ir pan.-yra zmoniu kuriem tikrai nera svarbu-jie tavim pasitiki ir jiems tinka. O yra tokiu kur kaspinelio spalva darai tokia ir ne kitokia, meskio akys turi buti uzversto i ta puse ir t.t. - na ka taria ir jei imanoma vykdyti darom jei ne iskart sakau - taip nebus, negalesiu ir pan. nes zmogui gal tai svarbu.
del svorio visad paminiu kiek cm diametro bus tortukas ir kokio +/- aukscio nes tada zmogui geriau isivazduoti. Jei reik nerealiu pageidavimu- skaniai, dayg ir graziai bei pigiai - siulau maxima biggrin.gif
Atsakyti
Ing., jus saunuoliai! toki torta vaikui sumeistravot smile.gif ir dar kuo zaviuosi,kad jusu seimoj ir vyras dalyvauja torto gaminime smile.gif saunuoliai!!!
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 11 28, 14:03)
Sveikos,
Kadangi sulaukiau is temos mergaiciu labai daug palaikymo,patarimu ir pan, pasirodom mano ir MB darba musu 4mecio uzsakymu:

Labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ing., šauniai padirbėjote

Mortos krikštas

user posted image

Šviesūs biskvitai,grietinėlės su konsevuotais persikais, apelsinis baltojo šokolado, pasiflorų kremai,2,39kg
Atsakyti

Kepėjėlės turiu tokį klausimą dėl kremo su avietėmis 4u.gif Kokias geriausia dėti : trintas ar ''čielas''?pacukrintas ar ne?Ar trinate per sietelį,kad grūdelių nebūtų?
Noriu grietinėlės su avietėmis kremą daryti.Sakau dėsiu cielas,bet ar užteks to aviečių aromato nuo jų?
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti