Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Tuštoka, tai atnešiu

Tortas ir tiek

user posted image

Šviesūs ir karameliniai biskvitai, karamelinis, braškinis, grietinėlės su konservuotais persikais kremas, 2 kg

Kūdikelis

user posted image

Šviesūs ir karameliniai biskvitai, migdolinis karamelinis traškutis, pasiflorų- baltojo šokolado sluoksnis, grietinėlės, pasiflorų kremai, 2,1 kg
Atsakyti
va, merginos, matau diskutuojat apie klijentu poreikius ir tortu svorius... na ir as katik pabaigiau viena uzsakymuka. zodziu dariau torta pazistamai uosvienes draugei, kuri labai susizavejo mano kepiniais. susigalvojo cia pati mano brangi uosviene, kad reik to torto, matyt norejo pasididziuot marcia biggrin.gif uzsakymas buvo suformuluotas taip mazdaug: mazas tortas iki kilogramo! sesiems zmonems prie kavos ir kad butu su grybais, nes drauge uzkietejus grybautoja... pati girdejau, kaip per rageli sauke su raudonikiais graziais. bliamba, is pradziu sakiau nekepsiu as tokio mazo torto, nes nemoku, man neapsimoka, nes nekepu masiskai ir pan, sakau, kaip minimum du kg. naaaa ir zodziu suderejom ta minimuma. kadangi as ta drauge pazistu, zinau, ji tokia linksmu plauciu moteryte, tai as ir kepiau ta torta truputi suhumoru, kad tie grybai tokie hiperbolizuoti butu, stengiaus kuo lengvesni, tai kepiau 18 cm skersmens, biskvitai rafaelo, pertepimas - braskinis maskarpones musas. glaistytas sokoladu, na ir grybai meduoliniai, gavosi 1.6 kg panasiai. rodau kas gavosi.
user posted image
ir ka jus sau manot, atvyko uosviene pati pasieme torta ( paemiau mizerna simbolini as ta uzmokesti) nu ir ka skambina ji man po 10 min, sako negrazus tortas, truksta uogu! sako, as maniau, kad bus su uogom papuosta ir su lapais (tipo rudeniniais klevo lapais) nu bliamba, jus man pasakykit, kepejos, is kur reik ziema tu uogu gaut??? sako, tai pabarstyk saldytom uogom... as kantriai aiskinu, kad saldytos negraziai atrodys ir pan... nea reik uogu ir viskas, nes tortas kaip is bobutes kaimo! nu bliamba ziauriai esu sisnervinus, nes is pradziu sake tiks belenkos, kad butu su grybais... jokiu konkreciu reikalavimu neisreiske... dabar jau per mazas ir ne taip papuostas kaip tikejosi... nu zodziu...daugiau jokiu tortu jokiom uosvieniu draugem nebekepsiu, nes jos suseda prie kavutes prisikuria nesamoniu, o paskui lieka nepatenkintos rezultatais.
Atsakyti
likta, grazus tortukai 4u.gif

leguska69
, man visai grazus tas tortas, nu ir kam tos uogos... Tik is ko cia zolyte padarytas, tokia jau ryski, niekaip nesuprantu ax.gif

Atsakyti
samanas dariau is dazytu biskvito trupinuku. labai patiko efektas, atrodo kaip tikros samanos, butinai dar panaudosiu sita technika keksiuku puosime
Atsakyti
Likta, grazus tortukai smile.gif
Leguska, galiu tik paguosti del tokio uzsakymo blink.gif As irgi esu pamoku gavus su tais "tiks belenkoks ir papuosk kaip nors ", dabar visus tortu uzsakymus susikonkretinu iki smulkmenu 4u.gif
Atsakyti
tai va as siaip irgi visada konkreciai susirasau kokie pageidavimai, skonis, spalvos ir pan. visada stengiuosi paprotint, jeigu zmones koki kosmosa susigalvoja neimanoma. niekada nedarau tortu pagal atsiustas nuotraukas, nes visu kepeju pirstai ir priemones turimos skirtingi, be sansu padaryt identiska, o pigios kopijos irgi nesinori. dazniausiai "fokusai" buna, kai gamini saviems. ir baisiai negaliu pakest, kai savi is pagarbos ar tai nenoredami izeist giria tavo darbus, nors tie darbai visai jiems "nelimpa". esu susidurus su tokiu atveju, kai zmones vagle morengini torta ir labai galvom lingavo "mmm kaip skanu", nors tiksliai zinau, kad morengu pakest negali, nu tai kam to reikia? na bet cia tema ne apie tai, gal reik uzvest kokia atskira tema diskusijoms apie gastronomija biggrin.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės
leguska69, aš taip pat nemėgau morenginių tortų ir visada raukydavausi. Dabar jie man labai skanūs, teisingai iškepti morenginiai lakštai- tobuli. Nenuvertinkite savęs, Jūs iškepėte tobulą tortą ir visi buvo sužavėti skoniu.
Pagal galimybę stengiuosi kuo mažiau daryti tortus giminių ir pan. ratui. Tada pasidaro visi konditerijos profai, ir pradeda- anas buvo skanesnis, tas drėgnesnis ir panašius komentarus.
Tokius norisi pasiųsti į prekybos centrus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 27 lapkričio 2013 - 15:37
QUOTE(likta @ 2013 11 27, 17:31)
ačiū mergaitės
leguska69, aš taip pat nemėgau morenginių tortų ir visada raukydavausi. Dabar jie man labai skanūs, teisingai iškepti morenginiai lakštai- tobuli. Nenuvertinkite savęs, Jūs iškepėte tobulą tortą ir visi buvo sužavėti skoniu.
Pagal galimybę stengiuosi kuo mažiau daryti tortus giminių ir pan. ratui. Tada pasidaro visi konditerijos profai, ir pradeda- anas buvo skanesnis, tas drėgnesnis ir panašius komentarus.
Tokius norisi pasiųsti į prekybos centrus

Likta, konditeriais dideliais pasidaro ne tik gimines, bet ir siaip uzsakovai. Bet jei viska taip gerai ismano, kazin kodel patys sau neissikepa, o uzsakineja? g.gif
Atsakyti
o Likta, labai pritariu jums,gal as jau islepinau savo liaudi su gardesiais, nes visada stengiuos kazka naujo idomesnio sventiskesnio paruost. man apskritai maistas tai yra meno sritis biggrin.gif mano brangusis turbut 6 metus nera paprastu kotletu valges... as tiesiog ziauriai megstu gamint ir nesvarbu ar tai butu sausainis ar desrainis.
Lietuviai is viso yra ispindeja tortu atzvilgiu, tai jiem tas negerai tai anas, tai per mazas tai per didelis... nu nzn nors tie tortais naminiai yra dievisko skonio. mano mamukas dirba vokietijoj nevienus metus, tai vokieciai is jos aplinkos gimtadienio tortus kepa is milteliu misiniu pakeliuose kur buna... ir rodo tai kaip nerealu pasididziavima... nu idomu ka jie sakytu lietuviskus gimtadienio tortus pamate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 11 27, 17:01)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kadangi sulaukiau is temos mergaiciu labai daug palaikymo,patarimu ir pan, pasirodom mano ir MB darba musu 4mecio uzsakymu:
user posted image
Iki tobulumo dar labai toli, bet vaikas buvo labai patenkintas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 11 28, 15:03)
vaikas buvo labai patenkintas wub.gif

kas ir yra svarbiausia wub.gif
Atsakyti