Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(saintlina @ 2013 11 24, 16:06)
baisiai gražūs  wub.gif  O kuo tas pelėdžiukas dengtas? Jau toooks šokolodinis  wub.gif  essen.gif
Ir piršlys superinis  thumbup.gif

baisiai aciu biggrin.gif dengtas pastilazu
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 24, 11:46)
Maniskiai:

o, pagaliau valgomi thumbup.gif thumbup.gif Laaaabai apetitni wub.gif Gražūs tai visi, ale griebčiau tuos viršutinius smile.gif
Bet koks beziukas standus atrodo bigsmile.gif Čia gal tas tikrasis?
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 24, 15:13)
baisiai aciu  biggrin.gif  dengtas pastilazu

tada labai skaniai pastilažinis tortas žiūrisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 24, 16:23)
o, pagaliau valgomi  thumbup.gif  thumbup.gif  Laaaabai apetitni  wub.gif  Gražūs tai visi, ale griebčiau tuos viršutinius  smile.gif
Bet koks beziukas standus atrodo  bigsmile.gif  Čia gal tas tikrasis?

aciu biggrin.gif ne netikrasis ir nebuvau as siuo patenkinta iki galo, greit reikejo atiduoti, greit isplakti, manau buvo greit ir perpjauti smile.gif
Dabar kuo toliau tuo labiau isitikinu kad kuo sviez. kiausinis tuo daugiau bezo gaunasi smile.gif bet va kai tik reik ji su soda paruosti ir nebespeju atsaldyti tai su bezu vargas doh.gif nu galvojau paranoja man bet vakar dar kart isitikinau doh.gif aisku viskas ten normaliai issiplaka bet "nezefyriskai" schmoll.gif o man "zefyriskai" turi buti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 lapkričio 2013 - 15:38
mergikės, o ar darot kuri beze to būdu, kur baltymus ant garų pakaitint iki tam tikros temperatūros reikia neplakant, o plakti tik nukėlus?
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 24, 15:36)
o man "zefyriskai" turi buti biggrin.gif

o 'zefyriškai' - tai kaip?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 24, 16:57)
mergikės, o ar darot kuri beze to būdu, kur baltymus ant garų pakaitint iki tam tikros temperatūros reikia neplakant, o plakti tik nukėlus?
Papildyta:
o 'zefyriškai' - tai kaip?

jei kalbat apie slapia beza tai susipilat cukru+baltymus, paplakal ant stalo, tada ant garu plakat, tada baigiat plakti nukelus nuo garu, cia plakdama dedu rugstele pagal skoni.
"zefyriski" tai kai suplaki tiek kad pradeda mazet smile.gif zodziu jei plaki is kokiu 3 balt. tai kai jau sluoteles pradeda valdyti vos ne visa beziuka kaip viena dideli gabala/mase - tada, toks niekada nepasileis ir is tokio zole laaabai gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 24, 16:38)
jei kalbat apie slapia beza tai susipilat cukru+baltymus, paplakal ant stalo, tada ant garu plakat, tada baigiat plakti nukelus nuo garu, cia plakdama dedu rugstele pagal skoni.
"zefyriski" tai kai suplaki tiek kad pradeda mazet smile.gif zodziu jei plaki is kokiu 3 balt. tai kai jau sluoteles pradeda valdyti vos ne visa beziuka kaip viena dideli gabala/mase - tada, toks niekada nepasileis ir is tokio zole laaabai gera biggrin.gif

nea, ne apie šlapią. Esu mačius youubėj, kad pakaitina baltymus ant garų iki tam tikros temperatūros, inde, vos vos paplaktus ir paliktus ramybėj. Virš garų kaitinant jų neplaka. Visas plakimas prasideda tik nuėmus indą nuo garų.
Ačiū už paaiškinimą 4u.gif Aš vis bijau perplakti doh.gif
Atsakyti
Pasirodau ir begu ziureti kokiu groziu pridaret smile.gif

Ogis ir tarakonai

user posted image

Berniukui, kuris labai megsta maudytis smile.gif

user posted image

O cia reikejo tamsesnio fono, bet neturiu, tai gavosi kaip gavosi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Rasskee grazi gele

*saules_zuikutis* tikrai labai peleda fantastiska

O-RE-AR grazuuuu

ramune.v kokios skanios vagomi ..

Nevute kaip visada ... atvirukai )mmmmm o tarakonai ..uuuuuuu kokie fajnuciai )

SOS reikia man padengti tailandietiska torta( ten zele grietineles sluoksnis) slapia beze .KAIP??Sviestiniu patepti?O nenuciuoz?Aciu- lauksiu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 24 lapkričio 2013 - 20:41
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 24, 20:11)
Rasskee grazi gele

*saules_zuikutis* tikrai labai peleda fantastiska

O-RE-AR grazuuuu

ramune.v kokios skanios vagomi ..

Nevute kaip visada ... atvirukai )mmmmm o tarakonai ..uuuuuuu kokie fajnuciai )
SOS reikia man padengti tailandietiska torta( ten zele grietineles  sluoksnis) slapia beze .KAIP??Sviestiniu patepti?O nenuciuoz?Aciu- lauksiu)

Aptepkite sviestiniu kremu su trupinukais ir denkit mase.
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 11 24, 19:08)

o jau ogis koks grazus!!! wub.gif net sau tokio noreciau biggrin.gif
QUOTE(Ispaikyta @ 2013 11 24, 19:57)
Merginos, ar yra kur nors SM skelbimu lenta tu, kurios kepat tortukus?

mano ziniom ne,nes negalima
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 11 24, 18:08)

o jau tarakonai... gali kilt mintis, ar kikent ir lakstyt nepradės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 24, 16:09)
turiu ir kinietiska ir lt pirkta - nematau skirtumo g.gif man zoles grazumas priklauso nuo kremuko pasisekimo smile.gif vat jei tik nesigavo kremas ar nuo ranku pasilo-tada ir zole negrazi, bet jei viskas ok-antgaliukas nei prie ko. Zolei svarbu staigiai spustelti ir greit atitraukti ir kad skyles neuzsiklijuotu biggrin.gif . Bet aisku jusiskio nemacius negaliu sakyt gal jis koks brokuotas g.gif cia yra

Bezas man visada gerai iseina..bet zolyte ne. pirmi 10 ''paspaudimai'' grazus.paskui is visu skyluciu veikia tik kokios 5. as ir taip ir taip bandziau..neiseina..
tasty fun taip ziurejau.. bet siuntimas 10lt........ anksciau galima buvo pasiimti db ne...
Atsakyti