Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ing. @ 2013 11 22, 09:37)
Saintlina, aciu uz nuorodele, taciau mes bandom daryt pati torta Makvyna ax.gif
kaip padaryt prisiziurejau jau n filmuku, video ir pan, taciau isknisau rodos viska, beieskodama paciu pavyzdziu tarkim zaibo, langu ir pan. pjauna kitos merginos is akies ir joms tai puikiai sekasi, taciau man,kai rankos abi kaires,tas padaryt nepavyksta... del to ir nervas ima doh.gif

Tokius darbus leiskit vyrui padaryt,kaip zaibai,langai,jie puikiai tai sugeba mirksiukas.gif
Atsakyti
O-RE-AR tai kad jis ir uzsiims puosimu... bet jis ir nemaziau nervuojas,kad gali jam nepavykt smile.gif
bet rodos isspresim kazkaip, nes kazka radom internete ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Makvyna aptarinejat, cia mano treciasis, si karta payoutubinau, netobulas, bet kol kas mano geriausiai gavesis 4u.gif
user posted image
Maskarpone su persikais, 2,6kg

Na ir dar keli nauji
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mergaites, gelbekit biggrin.gif pirma karta gyvenime darau torta- juodaji miska pagal recepta kitoj temoj. zodziu kepiau siandien biskvitus. bleka 23cm. orkaite is anksto uzkaitinau iki 175, ikisau bleka su tesla, kepiau 20min neatidarydama orkaites dureliu, tada pagaliuku patikrinau ar iskepes, isjungiau orkaite, pradariau prasivesint, o paskui visai atidariau dureles kol karstis isejo. biskvito neemiau is skardos, kol neatveso. pirma biskvita manau truputi perkepiau, nes virsus vos ne ties apdegimo riba biggrin.gif antras biskvitas mano akim ziurint ok. BET abu jie gavosi kudoki. ta pirmaji tai nezinau net kaip perpjaut reikes, nes realiai jo storis ~2cm, plius 'kepure' (gavosi tokie per centra iskile ir i krastus zemejantis, tai tie 2cm ties krastais). antras biskvitas kiek storesnis, kokie 3cm ties krastais. kepant orkaitej maciau, kad buvo iskilusi ta kepure iki pat blekos krasto.. tai kas cia nutiko, kad taip sukrito ausdami? ka ne taip padariau? g.gif kokio mazdaug storio turetu gautis biskvitas kepant 23cm skardoj pagal ta receptura (3 kiausiniai, 150g miltu, 150g cukraus, 100g margarino..)
Atsakyti
Nezinau ar pagelbesiu, bet paskutini karta dariau is pusantrines normos ir kepiau 26 cm skermens formoj. as pirma is karto biskvita iskepusi isemiau ir dejau kita kepti, nieko nelaukdama kol atves orkaitej. man gavosi 5 normalus biskvitai po kokius 1,5 cm storio ir dar liko torto krastams trupinukams.
siaip pastebejau,kad bent jau mano biskvitams reikia,kad butu gerai ikaitusi orkaite:) tada viskas gerai kyla ir nebliuksta:)
Atsakyti
Pamatavau pagaliuka ibedus i centra- vienas 5cm, kitas 5,5cm. Tai kaip ir nieko butu, tik ta "kepure" mane glumina. Orkaite gerai ikaitinta buvo, mastau gal sodos per mazai idejau g.gif
Atsakyti
Pritrenkta keksiukų papuošimu, medalis už kantrybę tiek lipdant

bitė Majaa, puiku, ką ir pridursi, tik Makvynas šiek tiek per platus

Aukso žiedai sumainyti...

user posted image

Karameliniai biskvitai, sirupuoti romu, migdolinis, vyšnių su rome mirkytomis vyšniomis, apelsininis baltojo šokolado kremai, 2,5 kg
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 11 23, 00:14)
kokio mazdaug storio turetu gautis biskvitas kepant 23cm skardoj pagal ta receptura (3 kiausiniai, 150g miltu, 150g cukraus, 100g margarino..)

labai seniai kepiau juoda miska,bet jei gerai pamenu,tas receptas duotas 24cm formai(24ar 23,manau,jokio skirtumo) ir 4normalus biskvitai kepami is 6kiausiniu. sis biskvitas iskepa visada su kuprele,kuria pamazinti galima tik istraukus is orkaites(karsta) iskart paslegus siektiek.atveses jau nelabai pasislegs
Atsakyti
nupjoviau kepures, supjausciau biskvitus, gavosi 4 vnt po 1-1,5cm. bus gerai biggrin.gif aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 23 lapkričio 2013 - 14:53
saintlina, grazus tortukai, kaip pradziai, tikrai labai gerai 4u.gif

dominica, as juoda miska kepu jei 23 cm formoj, tai dedu 4 ne mazesnus L dydzio kiausiniu (atitinkamai padidinu ir kitus produktus) ir kepu atskirai po 1 biskvita, nes nemoku pjaustyt graziai... blush2.gif

QUOTE(likta @ 2013 11 23, 08:29)
Aukso žiedai sumainyti...
Karameliniai biskvitai, sirupuoti romu, migdolinis, vyšnių su rome mirkytomis vyšniomis, apelsininis baltojo šokolado kremai, 2,5 kg

Labai grazus torciukas thumbup.gif , o ypac patiko aprasymas tortuko, neisivaizduoju, koks turetu buti skonis, bet itariu...nerealus... smile.gif Ar cia receptukas koks ar sava kuryba? blush2.gif

Ir as idedu viena maziuliuka, pirma kart bandziau daryti mase su gliukoze, ir man visai patiko, nes nereikia brandinti (bent jau taip radau parasyta), na gal kokiu 15 min palaikiau maistinej plevelej isukus ir dengiau. Na, su saldainine mase skonio ner ka lygint, bet pagaminti ja zymiai paprasciau smile.gif
Juodas miskas, 1,5kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 23 lapkričio 2013 - 15:16
QUOTE(Rasskee @ 2013 11 23, 16:15)

grazus kvietkelis

mano keli
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
SZ,kaip visada super nuotaikingi tortukai,spalvos super visu thumbup.gif

Mano irgi su kvietkais,tik man pasiseke,kad su gyvom rozem biggrin.gif ''Medutis''2,4kg

user posted image
Atsakyti