Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(raima.ma @ 2013 11 19, 17:40)
labai gražūs. Mergytei sijonukas ir skaičiukai ir torto apačia labai gražiai padaryta. Ir taip po gabalėlį sulipinot?  Turiu omenyje tas gražias kelių spalvų dėmeles ar kaip jas pavadinti thumbup.gif

Čia piešta su dažais tie raštai smile.gif
Atsakyti
Mano keksiukai:

user posted image

user posted image

Cia visi vienam berniukui gimtadienio proga. Dar buvo didelis Pimpackiukas tortas su 10vnt keksiuku Pimpackiuku. Bet jau nebefotkinau, nes esu dariusi, rodziusi.
Atsakyti
Mingailiux, jus auksaranke! sitiek nulipdyt mazu baiboku smile.gif
esu dariusi keksiukus kelis kartus,tai kiek prie ju krapstalynes!! kai paziuri taip ir neatrodo, bet realiai darbo daug.
mano sunenas, kuriam 2,5 metu, Kaledu senelio paprase tokio noro: noriu oranzinio torto!tai va, kokie vaiku norai dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 11 19, 22:45)

thumbup.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 20, 13:48)
Mano keksiukai:

Kokie grazus thumbup.gif wub.gif bet kiek darbelio ideta daug doh.gif

QUOTE(Erdve @ 2013 11 20, 14:27)
mano sunenas, kuriam 2,5 metu, Kaledu senelio paprase tokio noro: noriu oranzinio torto!tai va, kokie vaiku norai dabar smile.gif

gal toks tiktu, cia ne mano, is google smile.gif http://static.tevu-d...ff69c-pzxsw.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 20 lapkričio 2013 - 15:00
Cola777, cia kempiniukas, cia ne oranzinis biggrin.gif bet uz ideja aciu, jauciu toki kempiniuka jis gaus gimtadienio proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 20, 13:48)
Mano keksiukai:

Keksiukai nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 20, 12:48)
Cia visi vienam berniukui gimtadienio proga. Dar buvo didelis Pimpackiukas tortas su 10vnt keksiuku Pimpackiuku. Bet jau nebefotkinau, nes esu dariusi, rodziusi.

Mingailiux, bet tai kaip jūs tuos poponautus sučiupinėjat, kaip pats burnytes, dantukus ir liežuviukus padarot, juk ten tokia smulkybė, toks čiupinys. Ar jūs išpaišot su valgomu flomastėriu, ar kiekvieną dalelę išpjaunat iš masės ir klijuojat. Jei taip, tai neįsivaizduoju kaip sugraibot viską, ir kiek darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 11 20, 12:26)
Čia piešta su dažais tie raštai smile.gif

Labai kruopščiai padaryta. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 20, 14:48)
Mano keksiukai:

Padirbėta kaip reikiant. O mašinytes ir puponautus Jūs iš masės darėt, ar iš marcipanų ar iš ko?
Atsakyti
Aciu visoms

QUOTE(jumakavec @ 2013 11 20, 17:02)
Mingailiux, bet tai kaip jūs tuos poponautus sučiupinėjat, kaip pats burnytes, dantukus ir liežuviukus padarot, juk ten tokia smulkybė, toks čiupinys. Ar jūs išpaišot su valgomu flomastėriu, ar kiekvieną dalelę išpjaunat iš masės ir klijuojat. Jei taip, tai neįsivaizduoju kaip sugraibot viską, ir kiek darbo  doh.gif

Kai kas piesta su geliniais dazais, kai kas klijuota. Vargelis tie puponautai, pimpackiukai ir visi i juos panasus.

raima.ma, cia is pastiliazo lipdyta
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 20, 14:48)
Mano keksiukai:

Nerealaus grožio keksiukai wub.gif
Atsakyti
Man čia toks durnas klausimas kilo dėl nuostabaus grožio keksiukų smile.gif O kaip jūs atskiras pestilažo dalis sulipinat?Vandeniu? Ir kaip pestilažo masę prie keksiukų prilipinat? blush2.gif
Atsakyti
mase su mase klijuoju vandeniu. O mase prie kekso klijuoju sarlot kremo likuciais (kas lieka nuo torto)
Atsakyti