Merginos, reikia jusu patarimo dar
Darant Makvyba, ar tuos visu uzrasus ir visa kita (langus, ta zaibo zenkla ir pan) darote is akies, ar turite kazkokius trafaretus?
kaip manote, kokio dydzio formoje man keptis blynus, kad iseitu apie 3kg tortas? dar nelabai isivaziduoju kokio skonio daryti
QUOTE(ing. @ 2013 11 19, 10:33)
Merginos, reikia jusu patarimo dar
Darant Makvyba, ar tuos visu uzrasus ir visa kita (langus, ta zaibo zenkla ir pan) darote is akies, ar turite kazkokius trafaretus?
kaip manote, kokio dydzio formoje man keptis blynus, kad iseitu apie 3kg tortas? dar nelabai isivaziduoju kokio skonio daryti
Darant Makvyba, ar tuos visu uzrasus ir visa kita (langus, ta zaibo zenkla ir pan) darote is akies, ar turite kazkokius trafaretus?
kaip manote, kokio dydzio formoje man keptis blynus, kad iseitu apie 3kg tortas? dar nelabai isivaziduoju kokio skonio daryti
Daug priklauso nuo skonio..taip nepasakysi kiek reikia kepti. as masinoms kepu staciakapius biskvitus,ne blynus.
Nuostabūs tortai, merginos, apakimas tiesiog
Aš Makvynui kepu apvalų tortą, labai paprasta paskui ipjaustyti. Nuo šonų truputį nupjanu, uždedu ant viršaus, ir lieka labai nedaug to formavimo. Tai 3 kg tortui kepčiau 26 cm diametro tortą. Bet svoris dar ir nuo torto receptūros priklauso, vienodo dydžio skirtingų receptūrų ir sveria skirtingai.
Formelių jokių neturiu, iš akies pjaunu žaibus, kaip išeina, taip
Aš Makvynui kepu apvalų tortą, labai paprasta paskui ipjaustyti. Nuo šonų truputį nupjanu, uždedu ant viršaus, ir lieka labai nedaug to formavimo. Tai 3 kg tortui kepčiau 26 cm diametro tortą. Bet svoris dar ir nuo torto receptūros priklauso, vienodo dydžio skirtingų receptūrų ir sveria skirtingai.
Formelių jokių neturiu, iš akies pjaunu žaibus, kaip išeina, taip
QUOTE(Elentari @ 2013 11 19, 11:07)
Nuostabūs tortai, merginos, apakimas tiesiog
Aš Makvynui kepu apvalų tortą, labai paprasta paskui ipjaustyti. Nuo šonų truputį nupjanu, uždedu ant viršaus, ir lieka labai nedaug to formavimo. Tai 3 kg tortui kepčiau 26 cm diametro tortą. Bet svoris dar ir nuo torto receptūros priklauso, vienodo dydžio skirtingų receptūrų ir sveria skirtingai.
Formelių jokių neturiu, iš akies pjaunu žaibus, kaip išeina, taip
Aš Makvynui kepu apvalų tortą, labai paprasta paskui ipjaustyti. Nuo šonų truputį nupjanu, uždedu ant viršaus, ir lieka labai nedaug to formavimo. Tai 3 kg tortui kepčiau 26 cm diametro tortą. Bet svoris dar ir nuo torto receptūros priklauso, vienodo dydžio skirtingų receptūrų ir sveria skirtingai.
Formelių jokių neturiu, iš akies pjaunu žaibus, kaip išeina, taip
Aciu uz atsakyma
Azalija ir tau dekui
as biskvita ir turejau omenyje, o parasiau,kad blynus kepsiu staciakampej formoj na reikes pasimastyt dar kaip ka...
kazin jei daryt maskarpones su grietinele pertepima, ar galima dar kokios zele gabaliuku itarkuoti? ar kokiu vaisiu padelioti? nesurugs? jei padarysiu penktad, puosim sestad, o valgysim tik sekmad?
QUOTE(ing. @ 2013 11 19, 12:56)
Aciu uz atsakyma
Azalija ir tau dekui
as biskvita ir turejau omenyje, o parasiau,kad blynus kepsiu staciakampej formoj na reikes pasimastyt dar kaip ka...
kazin jei daryt maskarpones su grietinele pertepima, ar galima dar kokios zele gabaliuku itarkuoti? ar kokiu vaisiu padelioti? nesurugs? jei padarysiu penktad, puosim sestad, o valgysim tik sekmad?
Azalija ir tau dekui
as biskvita ir turejau omenyje, o parasiau,kad blynus kepsiu staciakampej formoj na reikes pasimastyt dar kaip ka...
kazin jei daryt maskarpones su grietinele pertepima, ar galima dar kokios zele gabaliuku itarkuoti? ar kokiu vaisiu padelioti? nesurugs? jei padarysiu penktad, puosim sestad, o valgysim tik sekmad?
Per dvi dienas tikrai nieko neatsitiks, ką bedėtumėt, juk šaldytuve laikysit.
Rasske, labai jau geltona tavo mase gavosi su baltu sokoladu.. man tai ji gaunasi gelsva, bet ne tokia tamsi kaip pas tave foto. gal cia priklauso nuo saldainiu ir kokios imones sokoladas.
Papildyta:
Kazkada buvau jau ikelus si tortuka, bet butent jis darytas su baltu sokoladu.
taskeliai daryti su aisingu, tai matosi kaip skiriasi baltumai.
[attachmentid=230684]
Papildyta:
Kazkada buvau jau ikelus si tortuka, bet butent jis darytas su baltu sokoladu.
taskeliai daryti su aisingu, tai matosi kaip skiriasi baltumai.
[attachmentid=230684]
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 19, 03:29)
cukraus pudra perku gera,.....
tokio tortuko, taip ir noretusi suvalgyti
QUOTE(juilet @ 2013 11 19, 01:33)
tokio tortuko, taip ir noretusi suvalgyti
aš ir naudoju tik pirktine Dansukker pudra,ji man pati geriausia.O masę irgi gaminuosi visad tik šviežia,jei lieka,pasigaminu gėlyčių
Aha,jis toks valgomas
QUOTE(ing. @ 2013 11 19, 13:56)
Aciu uz atsakyma
Azalija ir tau dekui
as biskvita ir turejau omenyje, o parasiau,kad blynus kepsiu staciakampej formoj na reikes pasimastyt dar kaip ka...
kazin jei daryt maskarpones su grietinele pertepima, ar galima dar kokios zele gabaliuku itarkuoti? ar kokiu vaisiu padelioti? nesurugs? jei padarysiu penktad, puosim sestad, o valgysim tik sekmad?
Azalija ir tau dekui
as biskvita ir turejau omenyje, o parasiau,kad blynus kepsiu staciakampej formoj na reikes pasimastyt dar kaip ka...
kazin jei daryt maskarpones su grietinele pertepima, ar galima dar kokios zele gabaliuku itarkuoti? ar kokiu vaisiu padelioti? nesurugs? jei padarysiu penktad, puosim sestad, o valgysim tik sekmad?
tikrai nieko neatsitiks. as darau ir su persiko gabaliukais ir su zele gabaliukais.labai skanu.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 18, 23:39)
taip,raides su formelem darau
svarbu moketi uzmaskuoti -trukumus paversti privalumais
svarbu moketi uzmaskuoti -trukumus paversti privalumais
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 19, 03:29)
Labai faini tortukai ipac kad tai tik antras tortas spalva man patiko ta gelsva, kaip sampanine
Aciu aciu
QUOTE(Erdve @ 2013 11 19, 14:45)
Rasske, labai jau geltona tavo mase gavosi su baltu sokoladu.. man tai ji gaunasi gelsva, bet ne tokia tamsi kaip pas tave foto. gal cia priklauso nuo saldainiu ir kokios imones sokoladas.
Kazkada buvau jau ikelus si tortuka, bet butent jis darytas su baltu sokoladu.
taskeliai daryti su aisingu, tai matosi kaip skiriasi baltumai.
Kazkada buvau jau ikelus si tortuka, bet butent jis darytas su baltu sokoladu.
taskeliai daryti su aisingu, tai matosi kaip skiriasi baltumai.
Na, cia geltonumo fotoaparato blykste pridejo Siaip naudojau Princo balta sokolada, tai jis nera baltas, kitam kartui gal kitokios fitmos paieskosiu.. O jusu torciukas super grazus, jau batuku grazumas, ir tikrai labai balta mase gavosi..
QUOTE(Nevute @ 2013 11 19, 00:12)
Niekad nebuciau sugalvojusi pabarstukus dar sublenderiuoti gera mintis beje zuiki tortukai
labai gražūs. Mergytei sijonukas ir skaičiukai ir torto apačia labai gražiai padaryta. Ir taip po gabalėlį sulipinot? Turiu omenyje tas gražias kelių spalvų dėmeles ar kaip jas pavadinti
žinau , kad čia ne tam skirta tema, bet gal kuri kepate tortus pagal užsakymą ( Vilniuje ) labai laukčiau žinutės į asmeninę