Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Merginos, reikia jusu patarimo dar smile.gif
Darant Makvyba, ar tuos visu uzrasus ir visa kita (langus, ta zaibo zenkla ir pan) darote is akies, ar turite kazkokius trafaretus?
kaip manote, kokio dydzio formoje man keptis blynus, kad iseitu apie 3kg tortas? dar nelabai isivaziduoju kokio skonio daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 11 19, 10:33)
Merginos, reikia jusu patarimo dar smile.gif
Darant Makvyba, ar tuos visu uzrasus ir visa kita (langus, ta zaibo zenkla ir pan) darote is akies, ar turite kazkokius trafaretus?
kaip manote, kokio dydzio formoje man keptis blynus, kad iseitu apie 3kg tortas? dar nelabai isivaziduoju kokio skonio daryti blush2.gif


Daug priklauso nuo skonio..taip nepasakysi kiek reikia kepti. as masinoms kepu staciakapius biskvitus,ne blynus.
Atsakyti
Nuostabūs tortai, merginos, apakimas tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif

Aš Makvynui kepu apvalų tortą, labai paprasta paskui ipjaustyti. Nuo šonų truputį nupjanu, uždedu ant viršaus, ir lieka labai nedaug to formavimo. Tai 3 kg tortui kepčiau 26 cm diametro tortą. Bet svoris dar ir nuo torto receptūros priklauso, vienodo dydžio skirtingų receptūrų ir sveria skirtingai.

Formelių jokių neturiu, iš akies pjaunu žaibus, kaip išeina, taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 11 19, 11:07)
Nuostabūs tortai, merginos, apakimas tiesiog  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš Makvynui kepu apvalų tortą, labai paprasta paskui ipjaustyti. Nuo šonų truputį nupjanu, uždedu ant viršaus, ir lieka labai nedaug to formavimo. Tai 3 kg tortui kepčiau 26 cm diametro tortą. Bet svoris dar ir nuo torto receptūros priklauso, vienodo dydžio skirtingų receptūrų ir sveria skirtingai.

Formelių jokių neturiu, iš akies pjaunu žaibus, kaip išeina, taip  lotuliukas.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Azalija ir tau dekui 4u.gif
as biskvita ir turejau omenyje, o parasiau,kad blynus doh.gif kepsiu staciakampej formoj ax.gif na reikes pasimastyt dar kaip ka...
kazin jei daryt maskarpones su grietinele pertepima, ar galima dar kokios zele gabaliuku itarkuoti? ar kokiu vaisiu padelioti? nesurugs? jei padarysiu penktad, puosim sestad, o valgysim tik sekmad? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 11 19, 12:56)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Azalija ir tau dekui 4u.gif
as biskvita ir turejau omenyje, o parasiau,kad blynus doh.gif kepsiu staciakampej formoj ax.gif na reikes pasimastyt dar kaip ka...
kazin jei daryt maskarpones su grietinele pertepima, ar galima dar kokios zele gabaliuku itarkuoti? ar kokiu vaisiu padelioti? nesurugs? jei padarysiu penktad,  puosim sestad, o valgysim tik sekmad? unsure.gif

Per dvi dienas tikrai nieko neatsitiks, ką bedėtumėt, juk šaldytuve laikysit.
Atsakyti
Rasske, labai jau geltona tavo mase gavosi su baltu sokoladu.. man tai ji gaunasi gelsva, bet ne tokia tamsi kaip pas tave foto. gal cia priklauso nuo saldainiu ir kokios imones sokoladas.
Papildyta:
Kazkada buvau jau ikelus si tortuka, bet butent jis darytas su baltu sokoladu.
taskeliai daryti su aisingu, tai matosi kaip skiriasi baltumai.
[attachmentid=230684]
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 19, 03:29)
cukraus pudra perku gera,.....
QUOTE(juilet @ 2013 11 19, 01:33)

tokio tortuko, taip ir noretusi suvalgyti wub.gif

drinks_cheers.gif aš ir naudoju tik pirktine Dansukker pudra,ji man pati geriausia.O masę irgi gaminuosi visad tik šviežia,jei lieka,pasigaminu gėlyčių ax.gif

Aha,jis toks valgomas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 11 19, 13:56)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Azalija ir tau dekui 4u.gif
as biskvita ir turejau omenyje, o parasiau,kad blynus doh.gif kepsiu staciakampej formoj ax.gif na reikes pasimastyt dar kaip ka...
kazin jei daryt maskarpones su grietinele pertepima, ar galima dar kokios zele gabaliuku itarkuoti? ar kokiu vaisiu padelioti? nesurugs? jei padarysiu penktad,  puosim sestad, o valgysim tik sekmad? unsure.gif


tikrai nieko neatsitiks. as darau ir su persiko gabaliukais ir su zele gabaliukais.labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 18, 23:39)
taip,raides su formelem darau
svarbu moketi uzmaskuoti -trukumus paversti privalumais  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 19, 03:29)
Labai faini tortukai wub.gif  ipac kad tai tik antras tortas thumbup.gif  spalva man patiko ta gelsva, kaip sampanine thumbup.gif

Aciu aciu smile.gif

QUOTE(Erdve @ 2013 11 19, 14:45)
Rasske, labai jau geltona tavo mase gavosi su baltu sokoladu.. man tai ji gaunasi gelsva, bet ne tokia tamsi kaip pas tave foto. gal cia priklauso nuo saldainiu ir kokios imones sokoladas.
Kazkada buvau jau ikelus si tortuka, bet butent jis darytas su baltu sokoladu.
taskeliai daryti su aisingu, tai matosi kaip skiriasi baltumai.

Na, cia geltonumo fotoaparato blykste pridejo smile.gif Siaip naudojau Princo balta sokolada, tai jis nera baltas, kitam kartui gal kitokios fitmos paieskosiu..smile.gif O jusu torciukas super grazus, jau batuku grazumas, ir tikrai labai balta mase gavosi..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 11 19, 00:12)
Niekad nebuciau sugalvojusi pabarstukus dar sublenderiuoti  biggrin.gif  gera mintis  thumbup.gif beje zuiki tortukai  wub.gif


labai gražūs. Mergytei sijonukas ir skaičiukai ir torto apačia labai gražiai padaryta. Ir taip po gabalėlį sulipinot? Turiu omenyje tas gražias kelių spalvų dėmeles ar kaip jas pavadinti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 19 lapkričio 2013 - 16:41
''rafaelo'' 2.1kg

user posted image

''Medutis'' 3.5kg

user posted image
Atsakyti
žinau , kad čia ne tam skirta tema, bet gal kuri kepate tortus pagal užsakymą ( Vilniuje ) labai laukčiau žinutės į asmeninę 4u.gif
Atsakyti