Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(juilet @ 2013 11 18, 01:44)
Labukas  4u.gif

Gražu  thumbup.gif
Mano savaitgaliniai  ax.gif

Wow koks laikrodis bigsmile.gif thumbup.gif

Aciu visoms,kas pastebejo mano tortukus.

SZ turiu klausimuka kaip padariau pabarstukus? https://fbcdn-sphoto...173725505_n.jpg
as isivaizduoju kad tiesiog sumalei mase?ir sumaisei.Ziauriai man grazu.
Atsakyti
Cola777 popsai,grožis kaip visada,galima jus vadinti popsikų karaliene biggrin.gif Snieguolė nuostabi.

Azalija-777 Garfieldas gerulis,barbytė- žemuogytė labai graži,tortukas mamai nuostabus bigsmile.gif

juliet ,laikrodis labai bigsmile.gif

Elentari batukai labai,ir tortukas toks švelnus bigsmile.gif

Mano našlaitis vienas,savaitgalinis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 11 18, 21:00)
sumalei mase?ir sumaisei.Ziauriai man grazu.

sublenderiavau smile.gif

QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 18, 21:16)

Mano našlaitis vienas,savaitgalinis  biggrin.gif

o,kiek daug nematytu baiboku bigsmile.gif

as tai siand viena nulipinau smile.gif
user posted image
Atsakyti
SZ bigsmile.gif kaip tokios formos taip lygiai, graziai uzdengti... bigsmile.gif bigsmile.gif super atrodo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2013 11 18, 20:20)
vat as irgi taip galvojau- kur kilas cukraus, o kur kilas cukraus pudros  doh.gif
tai susukti i plevele-> deti i dezute -> kisti i stalciu? kazkur cia tarp zinuciu rase, kad menesi laiko gali stoveti, tik paskui gerai isminkyt reikia..

taip smile.gif i stalciu ar spinta biggrin.gif niuuuu del to menesio... ziurint kaip dregnumas kambariu, ar virintas vanduo zelatinai naudotas ir t.t. jei skonis, kvapas ir spalva nepakite, jei mase nepasidare klampi - viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 18, 22:23)
SZ bigsmile.gif kaip tokios formos taip lygiai, graziai uzdengti... bigsmile.gif  bigsmile.gif super atrodo 4u.gif

aciu,bet kad ta forma nelabai jau ir ipatinga.sunkiau buvo ta miniatiurini gabalyti uzdengti lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekad nebuciau sugalvojusi pabarstukus dar sublenderiuoti biggrin.gif gera mintis thumbup.gif beje zuiki tortukai wub.gif

juilet man irgi labai laikrodis patiko 4u.gif

SPYGLA is kokio filmuko veikejai? smile.gif nematyti biggrin.gif

Azalija-777 labai patiko mamai tortukas, sonai su trafaretu daryti? smile.gif

Mano keletas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nevute bigsmile.gif lėlytė kokia faina,visi tortukai labai tvarkingi,skoningi,paskuitinis man laaabai wub.gif

figūrėlės iš Doc McStuffins filmuko mirksiukas.gif dariau pagal atsiųsto torto nuotrauką,tai nelabai daktarė panaši,bet tokios būtent norėjo biggrin.gif
Atsakyti
O jau kokiu groziui pridejot, ilgai nebuvau prisedus, tai apakau:)
Ulitka - skruzdelynas superinis, toks lygus;
Saules zuikuti, jau kaip visad nuostabu, ypac man piratas toks fainuolis:). O raides darot su ispaudais? labai grazus israitymai...
Mingailiux - tokie jau tikrai valgomi, kiskis su morkom, o ypac ta violetine gele su zaliu kaspinu, tokios grazios spalvos...
Cola 777 - popsiuku karaliene, super, vis planuoju nusipirkti ta keptuve, nes tokius dlaykus pati ziauriaimegstu smile.gif O barbe irgi nuostabi:)
Azalija-777 Garfildas wub.gif
Elentari - tokie mieli batukai smile.gif
Juilet - laikrodis wub.gif , ar dazet purskiamais dazais?
SPYGLA, Nevute, super 4u.gif 4u.gif

Beje, kalbeojome apie sokoladien saldainiu mase su baltu sokoladu. TAi visgi pabandziau ir patiko:) Tik saldainius su sokoladu tirpinau mikrobangej, zymiai geriau istirpo, nakti palaikiau sladytuve o paskui kambario temperaturoj susildziau ir kociojau, vis pabarstydama stala krakmolu, ne sji labai lipni. Tik gavosi gelsva mase del balto sokolado spalvos, bet nieko, man tokios iri reikejo smile.gif Tik per plonai iskociojau, tai persisviete blynai biggrin.gif bet kaip bandymui naminiam valgymui gerai smile.gif Ikeliu foto, tiknepeikit, zinau, labai daug klaidu matosi ypac nelygus dengima,s bet antra kart gyvenime dengiu torta mase:)
user posted image

ir dar vienas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 11 19, 00:12)
Niekad nebuciau sugalvojusi pabarstukus dar sublenderiuoti  biggrin.gif 

tai,kad ne pabarstukus blenderiavau,o mase biggrin.gif

labai grazus tortukai,kaip visada smile.gif

QUOTE(Rasskee @ 2013 11 19, 00:30)
O raides darot su ispaudais? labai grazus israitymai...

zinau, labai daug klaidu matosi ypac nelygus dengima,s bet antra kart gyvenime dengiu torta mase:)

aciu.taip,raides su formelem darau

svarbu moketi uzmaskuoti -trukumus paversti privalumais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 19, 00:39)
tai,kad ne pabarstukus blenderiavau,o mase  biggrin.gif

Cia dar geresnis sumanymas thumbup.gif
Atsakyti
Labukas bigsmile.gif
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 18, 01:09)
juilet ===  tortukai thumbup.gif  wub.gif ir su kuo ta laikrodi dazei ?

Ačiū rolleyes.gif Pradžioj dažiau masę,o po to jau laikroduką, teptuku, praskiestu dust'u smile.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 18, 08:10)
O jau laikrodis tai atrodo gigantas (arba padeklas mazas) Gerulis toks  thumbup.gif

Ačiukas smile.gif Padėklas mažokas blush2.gif

SPYGLA tavo našlaitis nuostabus 4u.gif

*saules_zuikutis* koks fainuolis apple,toks lygumas,reiks į dengimo kursus prašytis biggrin.gif , nes man tai oi oi oi dar doh.gif

QUOTE(Nevute @ 2013 11 18, 23:12)
Mano keletas]

Kaip visada super fantastiški thumbup.gif

QUOTE(Rasskee @ 2013 11 18, 23:30)
Juilet - laikrodis wub.gif , ar dazet purskiamais dazais?
Ikeliu foto,...

Ačiū 4u.gif Dažiau teptuku.Ir tavo tortukai labai simpatiški wink.gif

*saules_zuikutis*, SPYGLA, Nevute ačiū už pagyras mano laikrodukui 4u.gif

O čia dar vienas tortukas mano vyrams smile.gif
user posted image
Atsakyti
ACIU aCIU visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(dominica @ 2013 11 18, 10:18)

cukraus pudra perku gera, net kitos firmos netinka, o jau savo malta to labiau netinka, na galima su ja daryti, bet man jauciasi kruopelytes, ir laiko gaisinimas ax.gif
mase nauduoju visada sviezia, likucius ismetu jej nereikia sekanciai dienai, kaip pagalvoju kiek kg, mases ismeciau doh.gif nes kepu retai, tai nera reikalo laikyti ax.gif

QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 18, 20:16)

toks grazutis nematyto filmuko tortukas, dag darbelio ideta wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2013 11 18, 23:12)

man labai grazios spalvos tavo tortuku, o lipdymai pasakiski wub.gif  wub.gif  wub.gif
o kiek sveria tavo tortukai su lipdymais ir be ju, noriu isivaizduoti kokio svorio tortas, patinka dideles figuros wub.gif su mergyte labai grazus tortukas wub.gif

QUOTE(Rasskee @ 2013 11 18, 23:30)

Labai faini tortukai wub.gif ipac kad tai tik antras tortas thumbup.gif spalva man patiko ta gelsva, kaip sampanine thumbup.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 18, 23:39)
svarbu moketi uzmaskuoti -trukumus paversti privalumais  biggrin.gif

auksiniai zodziai thumbup.gif
tavo tai tikrai turetu buti betrukumu, tokie liguteliai visada thumbup.gif ir obuolys super ligutelis ir grazus thumbup.gif

QUOTE(juilet @ 2013 11 19, 01:33)

tokio tortuko, taip ir noretusi suvalgyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 19 lapkričio 2013 - 03:31