Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(lututė @ 2013 10 30, 18:40)
ėėėėėėėė...čia paprastai nieks neatsakinėja,tik giriasi  mirksiukas.gif  patarimo ir aš nesulaukiau, čia tiesiog uždaras kepinius parduodančių ratelis ir tiek... rolleyes.gif neįsižeiskit,merginos. Jūs menininkės,tikrai darot grožius tokius,kad stalčiai atsidaro, bet... ax.gif

O čia jau atsargiau nono.gif saulėszuikutis visada atsako, erikiuxxx, dabar jau naujas nikas irgi visada nuoširdžiai pasidalina info, Mingailux pasidalina patirtimi, Olesta, likta ir dar kai kurios kepėjėlės, sorry ne visų nikus pamenu. Bent aš kiek klausiau tai gavau atsakymus. Pati irgi stengiuosi padėt, jei žinau, jei nežinau tyliu smile.gif Tik ką pastebiu, kad mažai belikę čia kepėjėlių, kaip buvo prieš porą metų, kaip duzgėjo forumai kaip bitučių avilys, o dabar jau ramu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 30 spalio 2013 - 20:50
QUOTE(*Linele* @ 2013 10 29, 21:03)

Man šlapia beze yra neišsiplakus (šilumoj pradjo leistis) dėl dviejų priežasčių, dėl per silpno mikserio ir dėl per mažai įkaitusio kremo plakimo metu

O kokio galingumo Jūsų mikseris? O iki kiek kaitinat? Matuojat t ar iš akies?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 30, 19:51)
o burbuliukai - is mases ar saldainiai? Taip noretusi viena nugvelbti..  biggrin.gif

Iš masės, tai nelabai yra ko gvelbti lotuliukas.gif

QUOTE(*Linele* @ 2013 10 30, 20:45)
Tik ką pastebiu, kad mažai belikę čia kepėjėlių, kaip buvo prieš porą metų, kaip duzgėjo forumai kaip bitučių avilys, o dabar jau ramu
Dar gerai prisimename, ir dėl ko taip atsitiko. Dėl to aš ir pati čia labai retai apsilankau. Gerai, kad yra kitų vietų, kur kepėjėlės gali ir nuomones atvirai reikšti, ir dėl kitų dalykų nebijoti, ne taip, kaip čia. Sugriautas senasis jaukumas buvo. Taip, kaip anksčiau, jau nebebus čia. Nebent kai ateis nauja karta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 10 30, 19:29)

grazus tortukas thumbup.gif jau sventiemis pakvipo biggrin.gif

QUOTE(*Linele* @ 2013 10 30, 20:45)
O čia jau atsargiau  nono.gif saulėszuikutis visada atsako, erikiuxxx, dabar jau naujas nikas irgi visada nuoširdžiai pasidalina info, Mingailux pasidalina patirtimi, Olesta, likta ir dar kai kurios kepėjėlės, sorry ne visų nikus pamenu. Bent aš kiek klausiau tai gavau atsakymus. Pati irgi stengiuosi padėt, jei žinau, jei nežinau tyliu smile.gif Tik ką pastebiu, kad mažai belikę čia kepėjėlių, kaip buvo prieš porą metų, kaip duzgėjo forumai kaip bitučių avilys, o dabar jau ramu

drinks_cheers.gif jau nebebus, kaip buvo pries du metus, labai gaila verysad.gif

QUOTE(Karklas @ 2013 10 30, 21:10)

Slapia beze galima suplakti ir su paprasta sluotele, galingumo nereikia ax.gif

QUOTE(Elentari @ 2013 10 30, 21:14)
Dar gerai prisimename, ir dėl ko taip atsitiko. Dėl to aš ir pati čia labai retai apsilankau. Gerai, kad yra kitų vietų, kur kepėjėlės gali ir nuomones atvirai reikšti, ir dėl kitų dalykų nebijoti, ne taip, kaip čia. Sugriautas senasis jaukumas buvo. Taip, kaip anksčiau, jau nebebus čia. Nebent kai ateis nauja karta  rolleyes.gif

elentari grazus tavo tortukas thumbup.gif ir man noretusi didesnio kaspino ax.gif

========

O as taip ir nesupratau, del ko dingo daug kepejeliu, busiu kaska praleidus g.gif
bet smagu, kad turite savo kepejeliu rata thumbup.gif
Atsakyti
nenorėjau nieko įžeisti,jei kas priėmėt asmeniškai-labai atsiprašau.Taip, tai nuskambėjo neskaniai. Bet man,pašalietei,susidarė įspūdis,kad čia tik senbuvių kampelis. O kad neatsakėt-na,tikrai ne man vienai,temą seku jau kurį laiką. Viską, ko man reikėjo,susiradau-nes man reikėjo patarimo,kadangi nors ir kepu, puošyboj esu tikras nesusipratimas. Tiesa,ne čia...
taigi... bye1.gif
Atsakyti
Cola 777, kazkaip ir neberandu zodziu kaip pagirti popsiukus. Visi neraliai grazus, lygus, skirtingi. Liux!

O del atsakymu i klausimus, kai darbu daug, vaikai, seima tai tik dziaugiesi bent jau permetusi akimis ant greicio SM, o rasineti nebelieka laiko (nei atsakymams, nei kazkokiems kitokiems pasisakymams)

Mano keli tortukai

user posted image

Medutis, 3,4kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2013 10 30, 21:10)

As pagal sia darau, tai super laiko ir nereik galingumo, mano isvys paprasta mixseris 20 metu senumo thumbup.gif http://www.youtube.c...h?v=TtkhfMYIey4
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2013 10 30, 22:06)
Cola 777, kazkaip ir neberandu zodziu kaip pagirti popsiukus. Visi neraliai grazus, lygus, skirtingi. Liux!

Aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif zinok, man jau popsiukus geriau patinka daryti nei tortukus doh.gif

O tavo tortukai kokie sie NEREALUS, super super kokie faini wub.gif wub.gif wub.gif ir spalvos, ir kiek kruopstumo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 30 spalio 2013 - 22:17
QUOTE(lututė @ 2013 10 30, 19:40)
ėėėėėėėė...čia paprastai nieks neatsakinėja,tik giriasi  mirksiukas.gif  patarimo ir aš nesulaukiau, čia tiesiog uždaras kepinius parduodančių ratelis ir tiek... rolleyes.gif neįsižeiskit,merginos. Jūs menininkės,tikrai darot grožius tokius,kad stalčiai atsidaro, bet... ax.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif
Mases nedariau, nes zinojau,kad tikrai nepavyks ant tokio nelygaus pavirsiaus, tepiau beza, rezultatas gavosi toks naminis pusetinas blush2.gif bet uztat dziaugiuosi, kad pirmakart dairiau beze ir pavyko thumbup.gif
Atsakyti
mergiukai tortai superiniai.
Nu o popsiukams ner lygiu. Cola 777 jus posiuku karaliene thumbup.gif. Kazkaip norisi vis rasyti senuoju niku biggrin.gif
Ir noreciau apginti as kepejeles, viska jos atsako pagal galimybes. As Olestai nezinau kiek busiu dekinga. Cia pasiskundziau, kad neisejo dengimo mase. Tai Olesta man parase visa eiga, kaip ji daro ta mase. Parase i AZ asmeniskai, net neprasoma. Dabar net tebera jos zinute, kur kas kart man pagelbeja darant mase.
Esu dekinga visoms kepejelem kurios dalijasi savo patirtimi.
Atsakyti
Didesnis kaspinas - didesnis svoris. Tai kaip buvo pasakyta, taip padaryta smile.gif

QUOTE(lututė @ 2013 10 30, 22:02)
nenorėjau nieko įžeisti,jei kas priėmėt asmeniškai-labai atsiprašau.Taip, tai nuskambėjo  neskaniai. Bet man,pašalietei,susidarė įspūdis,kad čia tik senbuvių kampelis. O kad neatsakėt-na,tikrai ne man vienai,temą seku jau kurį laiką. Viską, ko man reikėjo,susiradau-nes man reikėjo patarimo,kadangi nors ir kepu, puošyboj esu tikras nesusipratimas. Tiesa,ne čia...
taigi...  bye1.gif

Norėjote.
Senbuvių čia beveik nebėra, kai kurios jei dar ateina, tai labai retai. Va dėl tokių kaip jūs kentės kitos, nes po tokių komentarų atšoksta fantazija ir patarinėti, nes vis tiek būsi apkaltintas, kad nesėdi čia kiaurą parą ir nekonsultuoji visų iš eilės, gi neduok die vienas kitas klausimas buvo pražiūrėtas (nors neatsakyta gal buvo, nes nebuvo ką pasakyti, nesam visko pasaulyje išbandžiusios) schmoll.gif Jei jums nepatinka čia, eikit į konditerijos kursus, už kokį tūkstantėlį apšokinės ten jus ir viską paaiškins juo a iki z per trumpą laiką biggrin.gif O čia etato nei viena neturi, kad būtinai privalėtų visas pastebėti, visoms ir visada, ir dar tą pačią sekundę atsakyti. Kiekviena pagal galimybes atsako, pataria, o didelė patirtis ir patarimai sukoncentruotai yra pateikti viršutinėje papuošimų temoje. Aš pati kai pradėjau, lygiai taip pat klausinėjau, rašiau temose, rašiau asmeniškai, ir esu dėkinga merginoms už kiekvieną patarimą, kurių prireikia ir dabar, vienur ar kitur, vis tiek sulaukiu atsakymo, jei merginos tame turi patirties ir tą atsakymą žino.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 10 30, 19:51)
jau kad priruosta per ta pertraukele  bigsmile.gif  Grazuuu  wub.gif

Oi ne, cia nuo rugsejo yra like, tiesiog nerodziau, ir dar truputi yra, tik nuotrauku nesulaukiu kada dukra padarys, vis laiko trukumas doh.gif

=============

ACIU visoms, kam patiko mano darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai labai noreciau i kursus, del torto puosybos, gal kas nores kartu ?
http://www.emmashous...;product_id=412
Atsakyti