Cola 777 pagalvėlė nuostabi,batukai labai gražūs.
Ultika ciucius fainuolis ir tortukas liuksiškas.
Elentari gražu .Bitė simpatulka, Bonifacijų įsimylėjau
Lipdau figūrėles...keikiuosi kaip vežikas turiu baigti lipdyti,nes negražių žodžių pritrūkau jau
Elentari, pirmojo torciuko labai graziai puostas virsus, o Bonifacijus isvis super
Ulitka, labai grazu
Nepamenu kuri imergina klause del futbolo vartu, tai as sau pagalvojau, aisku, nezinau ar gerai butu, bet bandyti galima. Reik is kokio plastilino nusilipdyt toki kaip stova, ji apdeti folija ir tada su aisingu nupiesti vartus. Tik folija aliejum patepti reiktu, kad lengviau nusiimtu
Ulitka, labai grazu
Nepamenu kuri imergina klause del futbolo vartu, tai as sau pagalvojau, aisku, nezinau ar gerai butu, bet bandyti galima. Reik is kokio plastilino nusilipdyt toki kaip stova, ji apdeti folija ir tada su aisingu nupiesti vartus. Tik folija aliejum patepti reiktu, kad lengviau nusiimtu
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 13, 14:36)
bet i valgomus ner ka ziuret buna tokiu nu valgomu, valgomu ant sokolado karoliukai ir viskas-tai ka ten det
kaip nėr į ką? Dar ir kaip yra. Ir šiaip į šokoladą malonu žiūrėt, o jau apie šokoladinį tortą su karoliukais nėr ką ir kalbėt Valgomi šioj temoj kaip tai nepelnytai pamiršti, labai smagu būtų matyti ir juos
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 13, 09:34)
nu šunelis kaip iš multiko nužengęs
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 13, 10:34)
fainas Plutas
Mergaites, sirdingai jums aciu kas pastebejo mano torta ir dar pagyre suniuka ..nes siaip su figurelem nedraugauju...cia netycia taip visai nieko isejo
Pamenu lipdziau poni ..tai vyras kaip pamate, tai pirma karta per 25 metus girdejau, kad mano vyras taip juoktis gali ... ka ten juoktis... zvengti )))))
Pamenu lipdziau poni ..tai vyras kaip pamate, tai pirma karta per 25 metus girdejau, kad mano vyras taip juoktis gali ... ka ten juoktis... zvengti )))))
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 13, 21:36)
Mergaites, sirdingai jums aciu kas pastebejo mano torta ir dar pagyre suniuka ..nes siaip su figurelem nedraugauju...cia netycia taip visai nieko isejo
nu zinokit butent su poniais ir man ne kazka
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 13, 20:56)
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 13, 21:56)
poniai kaip poniai, bet ju karciai... lipinau 2 kart, rezultatas man tiko, bet jau kiek reikejo sedet
Ulitka plutas fainuolis, bet traukinukas
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2013 11 13, 12:21)
Man asmeniškai su grietinėle dirbti nepatinka. Jei dirbu su kondireriniu maišeliu, tirpsta kremas nuo rankų šilumos, po šaukštelį dėliot nusibosta. Šaldytuve pabuvusi ant torto pakeičia spalvą, jei drėgna šaldytuve, tai kokia žolytė ir pasileidžia. Todėl su grietinėlės papuošimais aš seniai atsisveikinau. Bet yra, kas puošia, ir patinka, čia tik mano asmeninė patirtis ir nuomonė. Dažyti, žinoma, galima, bet tik ne skystais dažais. Beje, ant grietinėlės jei uždėsite kokius drugelius, per naktį tikrai nuleis sparniukus nuo pačios grietinėlės drėgmės. Žodžiu, grietinėlė tirpdo cukrinius papuošimus, ko niekad neatsitiks su beze. Aišku, sako, reikia patepti apačią šokoladu, na bet jau tikrai tada daug terlionės, jei kiekvieną gėlytę ar drugelį aptepinėti, dėl tiek tirpdytis šokoladą, ai, aš geriau pasirenku kitą variantą.
as ir mazai su ja draugauju, bet kartais tenka
konditerini maisiuka dirbant reik apsivynioti ranksluostuku virtuviniu-nieks netirpsta tada ir delioti per kelis syk nereik.
Kad nepasileistu i isplakta reik imaisyti kukuruzu krakmolo vos i 420-450 kokius 7-10g. sutvirtins.
Del dazu ir pastilazo irpimo sutinktu. teplioti sokoladu nera daug vargo viena plytute i mikrobangine ir viskas, imi-merki-dedi aisku laiko daugiau bet daznai juk nebereik sviestiniu torto dengineti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 13, 21:48)
poniai kaip poniai, bet ju karciai... lipinau 2 kart, rezultatas man tiko, bet jau kiek reikejo sedet
Papildyta:
konditerini maisiuka dirbant reik apsivynioti ranksluostuku virtuviniu-nieks netirpsta tada ir delioti per kelis syk nereik.
Kad nepasileistu i isplakta reik imaisyti kukuruzu krakmolo vos i 420-450 kokius 7-10g. sutvirtins.
Del dazu ir pastilazo irpimo sutinktu. teplioti sokoladu nera daug vargo viena plytute i mikrobangine ir viskas, imi-merki-dedi aisku laiko daugiau bet daznai juk nebereik sviestiniu torto dengineti
Papildyta:
Šiais patarimais ir aš pasinaudosiu Ačiū.
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 13, 21:48)
Aš apsimaunu virtuvinę pirštinę. Bet tai trukdo dirbti labai tiksliai, kokybė darbo man nukenčia, nes nepatogu...
Apie kukurūzų krakmolą nežinojau, ačiū. Jei kada prireiks, išmėginsiu.
QUOTE(viliuosi @ 2013 11 13, 22:55)
Šiais patarimais ir aš pasinaudosiu Ačiū.
QUOTE(Elentari @ 2013 11 13, 23:08)
Aš apsimaunu virtuvinę pirštinę. Bet tai trukdo dirbti labai tiksliai, kokybė darbo man nukenčia, nes nepatogu...
ner uz ka, juk ir dalinames patarimais, viena vieną pasako, kita - kitą del ranksluostuko irgi isbandyta, pamaciau youtube-isbandziau, patiko bet aisku kiekvienai savo, o ir yra su kuo patinka dirbti, su kuo ne
aciu Dar ar gerai supratau , kad grietineles dazyti geliniais dazais negalima. o slapia beze?