Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

SPYGLA valgomi tortukai thumbup.gif tokie skanūs thumbup.gif
Reina galite su MB dviese darbuotis,super tankas thumbup.gif
Elentari kaip visada žavu 4u.gif
Cola 777 taip ir norisi prigulti ant pagavėlės, kempiniukas ir keksiukai gražučiai 4u.gif

Jungiuos prie sveikinimų Saulės zuikučiui happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juilet: 13 lapkričio 2013 - 08:21
QUOTE(juilet @ 2013 11 13, 09:18)

Jungiuos prie sveikinimų Saulės zuikučiui  happybday.gif

aciu rolleyes.gif

jau Bonifacijus koks fainas!
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 11 13, 01:18)
Ir mano pora tortukų.

ech, kaip man patinka senosios animacijos herojai ant tortukų wub.gif Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
SPYGLA thumbup.gif
Reina thumbup.gif
Elentari thumbup.gif
Cola 777 thumbup.gif

Snikeriukas )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 11 13, 01:18)
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 13, 09:34)

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kreipiuosi i visas su klausimu ax.gif , tortukus visada savo puosdavau su saldainiu mase ( esu pradziamoksle blush2.gif ), o kita savaite dukrytes pirmasis gimtadienis ir galvoju , kad reiktu iskepti koki jogurtini tortuka. tai galvoju gal reiktu puosti plakt6a grietine . tai iskilo klausimas, o grietinele galima dazais dazyti ar ne? o kaip ta slapia beze? niekada nebandziau, gaunasi visom is pirmo karto? patarkit neismanelei kuo geriau puosti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 11 13, 11:41)
kreipiuosi i visas su klausimu ax.gif , tortukus visada savo puosdavau su saldainiu mase ( esu pradziamoksle  blush2.gif ), o kita savaite dukrytes pirmasis gimtadienis ir galvoju , kad reiktu iskepti koki jogurtini tortuka. tai galvoju gal reiktu puosti plakt6a grietine . tai iskilo klausimas, o grietinele galima dazais dazyti ar ne? o kaip ta slapia beze? niekada nebandziau, gaunasi visom is pirmo karto? patarkit neismanelei kuo geriau puosti doh.gif

pradžiai gal su grietinėle bandykit, kaip suprantu, beze ne visiems iš karto gaunasi. Dažyti galima.
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ultika, koks gražus tortas, o jau Pluto... wub.gif Matau, draugaujat su figūrėlėm, man tai baisus reikalas jos, rankos tikriausiai abi kairios pas mane šituo klausimu... lotuliukas.gif

Cola 777
, graži pagalvėlė, batukai labai dailūs. Kempinukui ir man kojų prirtūko, o šiaip fainuolis. Keksiukai gražučiai, kaip ir stovas, kur pirkote? rolleyes.gif

QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 11 13, 10:41)
kreipiuosi i visas su klausimu ax.gif , tortukus visada savo puosdavau su saldainiu mase ( esu pradziamoksle  blush2.gif ), o kita savaite dukrytes pirmasis gimtadienis ir galvoju , kad reiktu iskepti koki jogurtini tortuka. tai galvoju gal reiktu puosti plakt6a grietine . tai iskilo klausimas, o grietinele galima dazais dazyti ar ne? o kaip ta slapia beze? niekada nebandziau, gaunasi visom is pirmo karto? patarkit neismanelei kuo geriau puosti doh.gif

Man asmeniškai su grietinėle dirbti nepatinka. Jei dirbu su kondireriniu maišeliu, tirpsta kremas nuo rankų šilumos, po šaukštelį dėliot nusibosta. Šaldytuve pabuvusi ant torto pakeičia spalvą, jei drėgna šaldytuve, tai kokia žolytė ir pasileidžia. Todėl su grietinėlės papuošimais aš seniai atsisveikinau. Bet yra, kas puošia, ir patinka, čia tik mano asmeninė patirtis ir nuomonė. Dažyti, žinoma, galima, bet tik ne skystais dažais. Beje, ant grietinėlės jei uždėsite kokius drugelius, per naktį tikrai nuleis sparniukus nuo pačios grietinėlės drėgmės. Žodžiu, grietinėlė tirpdo cukrinius papuošimus, ko niekad neatsitiks su beze. Aišku, sako, reikia patepti apačią šokoladu, na bet jau tikrai tada daug terlionės, jei kiekvieną gėlytę ar drugelį aptepinėti, dėl tiek tirpdytis šokoladą, ai, aš geriau pasirenku kitą variantą. tongue.gif

Beze man gavosi iš pirmo karto, tikrai paprasta padaryti, tik kiek pavargsta rankos virš viryklės sukant biggrin.gif . 4 m dydžio kiaušinių baltymai, paplakti kažkiek vienus, supilti cukrų 200-230 g, paplakti, dėti ant garų dubenį, plakant įberti rūgštelės, paragauti, deda pagal skonį, ir plakti bent 10 min. iš viso didžiausiu greičiu, tada dar nukėlus paplakti kelias min. ir padaryta. Tik reikia tuoj pat uždengti su plėvele dubenį, kad nedžiūtų. Dažymui įsidedu į švarų dubenėlį, nuo kraštų labai nekrapštykit, nes cukraus kristalai kimš smulkesnį antgaliuką.
Pigus ir skanus kremas, gerai laiko formą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 13 lapkričio 2013 - 11:25
QUOTE(Elentari @ 2013 11 13, 11:21)
Ačiū visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ultika, koks gražus tortas, o jau Pluto...  wub.gif Matau, draugaujat su figūrėlėm, man tai baisus reikalas jos, rankos tikriausiai abi kairios pas mane šituo klausimu...  lotuliukas.gif

Cola 777
, graži pagalvėlė, batukai labai dailūs. Kempinukui ir man kojų prirtūko, o šiaip fainuolis. Keksiukai gražučiai, kaip ir stovas, kur pirkote?  rolleyes.gif
Man asmeniškai su grietinėle dirbti nepatinka. Jei dirbu su kondireriniu maišeliu, tirpsta kremas nuo rankų šilumos, po šaukštelį dėliot nusibosta. Šaldytuve pabuvusi ant torto pakeičia spalvą, jei drėgna šaldytuve, tai kokia žolytė ir pasileidžia. Todėl su grietinėlės papuošimais aš seniai atsisveikinau. Bet yra, kas puošia, ir patinka, čia tik mano asmeninė patirtis ir nuomonė. Dažyti, žinoma, galima, bet tik ne skystais dažais. Beje, ant grietinėlės jei uždėsite kokius drugelius, per naktį tikrai nuleis sparniukus nuo pačios grietinėlės drėgmės. Žodžiu, grietinėlė tirpdo cukrinius papuošimus, ko niekad neatsitiks su beze. Aišku, sako, reikia patepti apačią šokoladu, na bet jau tikrai tada daug terlionės, jei kiekvieną gėlytę ar drugelį aptepinėti, dėl tiek tirpdytis šokoladą, ai, aš geriau pasirenku kitą variantą.  tongue.gif

Beze man gavosi iš pirmo karto, tikrai paprasta padaryti, tik kiek pavargsta rankos virš viryklės sukant biggrin.gif . 4 m dydžio kiaušinių baltymai, paplakti kažkiek vienus, supilti cukrų 200-230 g, paplakti, dėti ant garų dubenį, plakant įberti rūgštelės, paragauti, deda pagal skonį, ir plakti bent 10 min. iš viso didžiausiu greičiu, tada dar nukėlus paplakti kelias min. ir padaryta. Tik reikia tuoj pat uždengti su plėvele dubenį, kad nedžiūtų. Dažymui įsidedu į švarų dubenėlį, nuo kraštų labai nekrapštykit, nes cukraus kristalai kimš smulkesnį antgaliuką.
Pigus ir skanus kremas, gerai laiko formą.

o zu geliniais dazais dazyti galima?
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 11 13, 12:10)
o zu geliniais dazais dazyti galima?

Taip, aš tik tokius turiu, su jais ir dažau. Grietinėlę taip pat su jais dažiau.
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 11 13, 10:41)

Aš patarčiau šlapią beze. Darau tortus tik sau, taigi nedažnai. Beze gavosi iš karto. Smagu man su ja dirbti. Grietinėle esu kelis kartus puošusi, nepatiko. Kaip jau kažkuri minėjo, nuo jos tirpsta papuošimai (man tirpo net su maskarpone ir grietinėle), be to ji man irgi sušyla rankose.
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 12, 01:15)
rodyk ir valgomus, man jie fainiausi, taip ir norisi gabaliuko biggrin.gif
o napalauk tavo superinis wub.gif

aciu smile.gif
taviskiai grazuoliai wub.gif
QUOTE(MAMARŽ @ 2013 11 12, 13:38)
Sveikos kepejėlės  4u.gif
Reikia pagalbos... Gal kas galite patarti: iš ko ir kaip ant torto padaryti futbolo vartus?
Gal kur matėte nuorodą?
Kiek žiūrėjau, tai visur netikri uždėti ant torto, nevalgomi.
g.gif

daryciau is pastilazo juosteliu arba "makaronu", dziovinciau ir liuks smile.gif
QUOTE(Reina @ 2013 11 12, 14:44)
Kadangi dažnai čia užeinu ir mokausi iš Jūsų, tai atnešu savo šešemečio tortuką - tankas MB darbas smile.gif

nu va koks saunus jungtinis seimos darbas thumbup.gif
Elentari wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 11 11, 22:42)
atostogos tai gerai  wub.gif  Po to va ir pamatom kaip zuikis pliažinasi, o vilkas kojeles vėsiam vandeny mirkyt ruošiasi  biggrin.gif
O valgomus parodykit irgi, a...  ax.gif  Masėm dengti be galo gražūs, ale bevėpsant nė minties nekyla kaip dantis į tokį suleist. O valgomi jau kas kita - visad su meile ir labai apetitnai žiūrisi biggrin.gif

lotuliukas.gif bet i valgomus ner ka ziuret smile.gif buna tokiu nu valgomu, valgomu smile.gif ant sokolado karoliukai ir viskas-tai ka ten det smile.gif del dantu suleidimo 100% sutinku biggrin.gif

Papildyta:
tiesa kas klause del kakavos proporciju vietoj krakmolo tai sunku pasayti is akie dedu, kad spalva tinkama butu, tik aisku viska g. sveriu kiek kakavos dedu tiek krakmolo maziau.
Papildyta:
SZ su TORTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 13 lapkričio 2013 - 14:32