SPYGLA valgomi tortukai tokie skanūs
Reina galite su MB dviese darbuotis,super tankas
Elentari kaip visada žavu
Cola 777 taip ir norisi prigulti ant pagavėlės, kempiniukas ir keksiukai gražučiai
Jungiuos prie sveikinimų Saulės zuikučiui
QUOTE(juilet @ 2013 11 13, 09:18)
aciu
jau Bonifacijus koks fainas!
QUOTE(Elentari @ 2013 11 13, 01:18)
Ir mano pora tortukų.
ech, kaip man patinka senosios animacijos herojai ant tortukų Labai gražu
QUOTE(Elentari @ 2013 11 13, 01:18)
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 13, 09:34)
kreipiuosi i visas su klausimu , tortukus visada savo puosdavau su saldainiu mase ( esu pradziamoksle ), o kita savaite dukrytes pirmasis gimtadienis ir galvoju , kad reiktu iskepti koki jogurtini tortuka. tai galvoju gal reiktu puosti plakt6a grietine . tai iskilo klausimas, o grietinele galima dazais dazyti ar ne? o kaip ta slapia beze? niekada nebandziau, gaunasi visom is pirmo karto? patarkit neismanelei kuo geriau puosti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 11 13, 11:41)
kreipiuosi i visas su klausimu , tortukus visada savo puosdavau su saldainiu mase ( esu pradziamoksle ), o kita savaite dukrytes pirmasis gimtadienis ir galvoju , kad reiktu iskepti koki jogurtini tortuka. tai galvoju gal reiktu puosti plakt6a grietine . tai iskilo klausimas, o grietinele galima dazais dazyti ar ne? o kaip ta slapia beze? niekada nebandziau, gaunasi visom is pirmo karto? patarkit neismanelei kuo geriau puosti
pradžiai gal su grietinėle bandykit, kaip suprantu, beze ne visiems iš karto gaunasi. Dažyti galima.
Ačiū visoms
Ultika, koks gražus tortas, o jau Pluto... Matau, draugaujat su figūrėlėm, man tai baisus reikalas jos, rankos tikriausiai abi kairios pas mane šituo klausimu...
Cola 777, graži pagalvėlė, batukai labai dailūs. Kempinukui ir man kojų prirtūko, o šiaip fainuolis. Keksiukai gražučiai, kaip ir stovas, kur pirkote?
Man asmeniškai su grietinėle dirbti nepatinka. Jei dirbu su kondireriniu maišeliu, tirpsta kremas nuo rankų šilumos, po šaukštelį dėliot nusibosta. Šaldytuve pabuvusi ant torto pakeičia spalvą, jei drėgna šaldytuve, tai kokia žolytė ir pasileidžia. Todėl su grietinėlės papuošimais aš seniai atsisveikinau. Bet yra, kas puošia, ir patinka, čia tik mano asmeninė patirtis ir nuomonė. Dažyti, žinoma, galima, bet tik ne skystais dažais. Beje, ant grietinėlės jei uždėsite kokius drugelius, per naktį tikrai nuleis sparniukus nuo pačios grietinėlės drėgmės. Žodžiu, grietinėlė tirpdo cukrinius papuošimus, ko niekad neatsitiks su beze. Aišku, sako, reikia patepti apačią šokoladu, na bet jau tikrai tada daug terlionės, jei kiekvieną gėlytę ar drugelį aptepinėti, dėl tiek tirpdytis šokoladą, ai, aš geriau pasirenku kitą variantą.
Beze man gavosi iš pirmo karto, tikrai paprasta padaryti, tik kiek pavargsta rankos virš viryklės sukant . 4 m dydžio kiaušinių baltymai, paplakti kažkiek vienus, supilti cukrų 200-230 g, paplakti, dėti ant garų dubenį, plakant įberti rūgštelės, paragauti, deda pagal skonį, ir plakti bent 10 min. iš viso didžiausiu greičiu, tada dar nukėlus paplakti kelias min. ir padaryta. Tik reikia tuoj pat uždengti su plėvele dubenį, kad nedžiūtų. Dažymui įsidedu į švarų dubenėlį, nuo kraštų labai nekrapštykit, nes cukraus kristalai kimš smulkesnį antgaliuką.
Pigus ir skanus kremas, gerai laiko formą.
Ultika, koks gražus tortas, o jau Pluto... Matau, draugaujat su figūrėlėm, man tai baisus reikalas jos, rankos tikriausiai abi kairios pas mane šituo klausimu...
Cola 777, graži pagalvėlė, batukai labai dailūs. Kempinukui ir man kojų prirtūko, o šiaip fainuolis. Keksiukai gražučiai, kaip ir stovas, kur pirkote?
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 11 13, 10:41)
kreipiuosi i visas su klausimu , tortukus visada savo puosdavau su saldainiu mase ( esu pradziamoksle ), o kita savaite dukrytes pirmasis gimtadienis ir galvoju , kad reiktu iskepti koki jogurtini tortuka. tai galvoju gal reiktu puosti plakt6a grietine . tai iskilo klausimas, o grietinele galima dazais dazyti ar ne? o kaip ta slapia beze? niekada nebandziau, gaunasi visom is pirmo karto? patarkit neismanelei kuo geriau puosti
Man asmeniškai su grietinėle dirbti nepatinka. Jei dirbu su kondireriniu maišeliu, tirpsta kremas nuo rankų šilumos, po šaukštelį dėliot nusibosta. Šaldytuve pabuvusi ant torto pakeičia spalvą, jei drėgna šaldytuve, tai kokia žolytė ir pasileidžia. Todėl su grietinėlės papuošimais aš seniai atsisveikinau. Bet yra, kas puošia, ir patinka, čia tik mano asmeninė patirtis ir nuomonė. Dažyti, žinoma, galima, bet tik ne skystais dažais. Beje, ant grietinėlės jei uždėsite kokius drugelius, per naktį tikrai nuleis sparniukus nuo pačios grietinėlės drėgmės. Žodžiu, grietinėlė tirpdo cukrinius papuošimus, ko niekad neatsitiks su beze. Aišku, sako, reikia patepti apačią šokoladu, na bet jau tikrai tada daug terlionės, jei kiekvieną gėlytę ar drugelį aptepinėti, dėl tiek tirpdytis šokoladą, ai, aš geriau pasirenku kitą variantą.
Beze man gavosi iš pirmo karto, tikrai paprasta padaryti, tik kiek pavargsta rankos virš viryklės sukant . 4 m dydžio kiaušinių baltymai, paplakti kažkiek vienus, supilti cukrų 200-230 g, paplakti, dėti ant garų dubenį, plakant įberti rūgštelės, paragauti, deda pagal skonį, ir plakti bent 10 min. iš viso didžiausiu greičiu, tada dar nukėlus paplakti kelias min. ir padaryta. Tik reikia tuoj pat uždengti su plėvele dubenį, kad nedžiūtų. Dažymui įsidedu į švarų dubenėlį, nuo kraštų labai nekrapštykit, nes cukraus kristalai kimš smulkesnį antgaliuką.
Pigus ir skanus kremas, gerai laiko formą.
QUOTE(Elentari @ 2013 11 13, 11:21)
Ačiū visoms
Ultika, koks gražus tortas, o jau Pluto... Matau, draugaujat su figūrėlėm, man tai baisus reikalas jos, rankos tikriausiai abi kairios pas mane šituo klausimu...
Cola 777, graži pagalvėlė, batukai labai dailūs. Kempinukui ir man kojų prirtūko, o šiaip fainuolis. Keksiukai gražučiai, kaip ir stovas, kur pirkote?
Man asmeniškai su grietinėle dirbti nepatinka. Jei dirbu su kondireriniu maišeliu, tirpsta kremas nuo rankų šilumos, po šaukštelį dėliot nusibosta. Šaldytuve pabuvusi ant torto pakeičia spalvą, jei drėgna šaldytuve, tai kokia žolytė ir pasileidžia. Todėl su grietinėlės papuošimais aš seniai atsisveikinau. Bet yra, kas puošia, ir patinka, čia tik mano asmeninė patirtis ir nuomonė. Dažyti, žinoma, galima, bet tik ne skystais dažais. Beje, ant grietinėlės jei uždėsite kokius drugelius, per naktį tikrai nuleis sparniukus nuo pačios grietinėlės drėgmės. Žodžiu, grietinėlė tirpdo cukrinius papuošimus, ko niekad neatsitiks su beze. Aišku, sako, reikia patepti apačią šokoladu, na bet jau tikrai tada daug terlionės, jei kiekvieną gėlytę ar drugelį aptepinėti, dėl tiek tirpdytis šokoladą, ai, aš geriau pasirenku kitą variantą.
Beze man gavosi iš pirmo karto, tikrai paprasta padaryti, tik kiek pavargsta rankos virš viryklės sukant . 4 m dydžio kiaušinių baltymai, paplakti kažkiek vienus, supilti cukrų 200-230 g, paplakti, dėti ant garų dubenį, plakant įberti rūgštelės, paragauti, deda pagal skonį, ir plakti bent 10 min. iš viso didžiausiu greičiu, tada dar nukėlus paplakti kelias min. ir padaryta. Tik reikia tuoj pat uždengti su plėvele dubenį, kad nedžiūtų. Dažymui įsidedu į švarų dubenėlį, nuo kraštų labai nekrapštykit, nes cukraus kristalai kimš smulkesnį antgaliuką.
Pigus ir skanus kremas, gerai laiko formą.
Ultika, koks gražus tortas, o jau Pluto... Matau, draugaujat su figūrėlėm, man tai baisus reikalas jos, rankos tikriausiai abi kairios pas mane šituo klausimu...
Cola 777, graži pagalvėlė, batukai labai dailūs. Kempinukui ir man kojų prirtūko, o šiaip fainuolis. Keksiukai gražučiai, kaip ir stovas, kur pirkote?
Man asmeniškai su grietinėle dirbti nepatinka. Jei dirbu su kondireriniu maišeliu, tirpsta kremas nuo rankų šilumos, po šaukštelį dėliot nusibosta. Šaldytuve pabuvusi ant torto pakeičia spalvą, jei drėgna šaldytuve, tai kokia žolytė ir pasileidžia. Todėl su grietinėlės papuošimais aš seniai atsisveikinau. Bet yra, kas puošia, ir patinka, čia tik mano asmeninė patirtis ir nuomonė. Dažyti, žinoma, galima, bet tik ne skystais dažais. Beje, ant grietinėlės jei uždėsite kokius drugelius, per naktį tikrai nuleis sparniukus nuo pačios grietinėlės drėgmės. Žodžiu, grietinėlė tirpdo cukrinius papuošimus, ko niekad neatsitiks su beze. Aišku, sako, reikia patepti apačią šokoladu, na bet jau tikrai tada daug terlionės, jei kiekvieną gėlytę ar drugelį aptepinėti, dėl tiek tirpdytis šokoladą, ai, aš geriau pasirenku kitą variantą.
Beze man gavosi iš pirmo karto, tikrai paprasta padaryti, tik kiek pavargsta rankos virš viryklės sukant . 4 m dydžio kiaušinių baltymai, paplakti kažkiek vienus, supilti cukrų 200-230 g, paplakti, dėti ant garų dubenį, plakant įberti rūgštelės, paragauti, deda pagal skonį, ir plakti bent 10 min. iš viso didžiausiu greičiu, tada dar nukėlus paplakti kelias min. ir padaryta. Tik reikia tuoj pat uždengti su plėvele dubenį, kad nedžiūtų. Dažymui įsidedu į švarų dubenėlį, nuo kraštų labai nekrapštykit, nes cukraus kristalai kimš smulkesnį antgaliuką.
Pigus ir skanus kremas, gerai laiko formą.
o zu geliniais dazais dazyti galima?
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 11 13, 12:10)
o zu geliniais dazais dazyti galima?
Taip, aš tik tokius turiu, su jais ir dažau. Grietinėlę taip pat su jais dažiau.
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 11 13, 10:41)
kreipiuosi i visas su klausimu , tortukus visada savo puosdavau su saldainiu mase ( esu pradziamoksle ), o kita savaite dukrytes pirmasis gimtadienis ir galvoju , kad reiktu iskepti koki jogurtini tortuka. tai galvoju gal reiktu puosti plakt6a grietine . tai iskilo klausimas, o grietinele galima dazais dazyti ar ne? o kaip ta slapia beze? niekada nebandziau, gaunasi visom is pirmo karto? patarkit neismanelei kuo geriau puosti
Aš patarčiau šlapią beze. Darau tortus tik sau, taigi nedažnai. Beze gavosi iš karto. Smagu man su ja dirbti. Grietinėle esu kelis kartus puošusi, nepatiko. Kaip jau kažkuri minėjo, nuo jos tirpsta papuošimai (man tirpo net su maskarpone ir grietinėle), be to ji man irgi sušyla rankose.
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 12, 01:15)
rodyk ir valgomus, man jie fainiausi, taip ir norisi gabaliuko
o napalauk tavo superinis
o napalauk tavo superinis
aciu
taviskiai grazuoliai
QUOTE(MAMARŽ @ 2013 11 12, 13:38)
Sveikos kepejėlės
Reikia pagalbos... Gal kas galite patarti: iš ko ir kaip ant torto padaryti futbolo vartus?
Gal kur matėte nuorodą?
Kiek žiūrėjau, tai visur netikri uždėti ant torto, nevalgomi.
Reikia pagalbos... Gal kas galite patarti: iš ko ir kaip ant torto padaryti futbolo vartus?
Gal kur matėte nuorodą?
Kiek žiūrėjau, tai visur netikri uždėti ant torto, nevalgomi.
daryciau is pastilazo juosteliu arba "makaronu", dziovinciau ir liuks
QUOTE(Reina @ 2013 11 12, 14:44)
Kadangi dažnai čia užeinu ir mokausi iš Jūsų, tai atnešu savo šešemečio tortuką - tankas MB darbas
nu va koks saunus jungtinis seimos darbas
Elentari
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 11 11, 22:42)
atostogos tai gerai Po to va ir pamatom kaip zuikis pliažinasi, o vilkas kojeles vėsiam vandeny mirkyt ruošiasi
O valgomus parodykit irgi, a... Masėm dengti be galo gražūs, ale bevėpsant nė minties nekyla kaip dantis į tokį suleist. O valgomi jau kas kita - visad su meile ir labai apetitnai žiūrisi
O valgomus parodykit irgi, a... Masėm dengti be galo gražūs, ale bevėpsant nė minties nekyla kaip dantis į tokį suleist. O valgomi jau kas kita - visad su meile ir labai apetitnai žiūrisi
bet i valgomus ner ka ziuret buna tokiu nu valgomu, valgomu ant sokolado karoliukai ir viskas-tai ka ten det del dantu suleidimo 100% sutinku
Papildyta:
tiesa kas klause del kakavos proporciju vietoj krakmolo tai sunku pasayti is akie dedu, kad spalva tinkama butu, tik aisku viska g. sveriu kiek kakavos dedu tiek krakmolo maziau.
Papildyta:
SZ su TORTADIENIU