Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Erdve @ 2013 11 12, 14:03)
Rasske, kartais i ta sokoladine mase nepilu grietineles (jeigu netycia pamirstu palikti masei ir visa supilu i krema biggrin.gif ). idedu sauksteli sviesto, kuo puikiausiai tinka smile.gif

Aciu, bandysiu smile.gif

QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 12, 14:03)
Šakutės storos galiuku  4u.gif

Va, dbr viskas aisku, dekui, Jus turbut nesupyksit jei bandysiu savo tortuka taip puosti smile.gif
Atsakyti
Aišku pyksiu,kaip nepyksi lotuliukas.gif puoškit į sveikatą,ne mano gi čia išradimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 08, 14:39)
laba diena smile.gif

labai gražu, labai skoningi - tokie neperkrauti tortai. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites helllpppp smile.gif
kepami bus keksiukai, bet niekada ju nepuosusi, sueina mums ir taip ax.gif bet si karta reikia papuosti doh.gif koks butu kremas "saugiausias" na kad tikrai pasisektu rolleyes.gif
kazkaip gundausi maskapones kremu, bet ir baisu ar vaikai neapsimurzins labai ir ar nuvesti iseis cielus doh.gif
anksciau budavo tokie pyragaiciai pardavime kaip sausaininis toks puodukas raitytais krastais ir kremo bokstas bet jis toks vos ne nuimti su pirstais buvo galima... kaip zefyras...

zodziu mergaites help 4u.gif ai ir reikia penktadieniui, jei puosiu ketvirtadieni vakare ar nepasileis tas kremas? ar geriau penktadieni is ryto ir puosti? doh.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 12, 11:16)

ties vienu net akis primerkiau kokio ryskumo spalvos bigsmile.gif kokiais ten dazais dazyta?

QUOTE(raima.ma @ 2013 11 12, 15:28)
labai gražu, labai skoningi - tokie neperkrauti tortai.  4u.gif

aciu
Atsakyti
tortukas pagalvele, tikroveja man daug grazesne, ir spalvos riskesnes buvo, nes cia vel nakti fotkinta, tai kokybe nekokia sad.gif

user posted image

user posted image

keksiukai
user posted image
Papildyta:
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 12, 10:16)

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Rasskee @ 2013 11 12, 13:20)
Ir dar laba reikia itin skubios pagalbos  ax.gif ..Noriu padaryti koralus, bandziau aisingu piesti, bet man jis nesigauna gerai padaryti ir dziuna labai ilgai, o as turiu max 2 dienas. Bandziau daryti is pastilazo, negraziai gaunasi, ne taip kaip piesti is aisingi, gal dar kazkaip galima padaryti koki piesimui skirta glaju, kad greit isdziutu?

nesu dariusi, bet zinau, kad daug kas daro koralus ant vynuogiu sakuciu, atrodo kaip tikroviski thumbup.gif

QUOTE(Reina @ 2013 11 12, 13:44)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 12, 17:12)

grazu,tik jei nevelu,istaisykit ne KRIKSTAS ,o KRIKŠTAS
Atsakyti
o kur kempiniuko kojos dingo ?smile.gif
pagalvele labai grazi smile.gif
valgomi irgi labai faini smile.gif tokie gundo atsikasti smile.gif
Atsakyti
SZ , ACIU uz patebejima, tortukas jau senai suvalgytas (pries menesi), nes foto , visada parodau paveluotai, bet klaida buvo istaisyta, atrode jau taip

user posted image

Tiesa, Nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga ! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erdve @ 2013 11 12, 17:55)
o kur kempiniuko kojos dingo ?smile.gif
pagalvele labai grazi smile.gif

ACIU 4u.gif

kojos dingo biggrin.gif taip reikejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 12, 21:09)
Tiesa, Nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga !  biggrin.gif

bigsmile.gif aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 12, 16:12)
nesu dariusi, bet zinau, kad daug kas daro koralus ant vynuogiu sakuciu, atrodo kaip tikroviski  thumbup.gif

TOrtukai labai labai wub.gif
O del vynuogiu puiki ideja, kazkaip ne nepagalvojau, tik kuo jas apteplioti reiktu? Aisingu... beda man su juo, kelis kartus dariau pagal skirtingus receptus ir ne kart nesigavo...labai ilgai dziuna, nebeturiu tiek laiko sad.gif
Atsakyti
Ir mano pora tortukų.

Varškės su persikais, šlapia beze.

user posted image

ir mano favoritas, Bonifacijaus atostogos. Šokoladinis su vyšniomis, trupinukai, pastilažas lipdymui.
user posted image
Atsakyti