Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2013 11 11, 20:35)
aga, atostogavau nuo visko biggrin.gif o po to tik valgomi tai ner nei ka rodyt smile.gif

atostogos tai gerai wub.gif Po to va ir pamatom kaip zuikis pliažinasi, o vilkas kojeles vėsiam vandeny mirkyt ruošiasi biggrin.gif
O valgomus parodykit irgi, a... ax.gif Masėm dengti be galo gražūs, ale bevėpsant nė minties nekyla kaip dantis į tokį suleist. O valgomi jau kas kita - visad su meile ir labai apetitnai žiūrisi biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Kas del maisiuko dengimo - galit daryt sokoladine mase, galit pastilaza dazyt, galit daryt daryt pastilaza su dalim kakavos vietoj krakmolo. Pastaroji mano dazniausiai naudojama jei reik rudos ir skanios smile.gif

O kokiom proporcijom pastilaze dedate kakava su krakmolu?
Atsakyti
aciu
biggrin.gif aga, atostogavau nuo visko biggrin.gif o po to tik valgomi tai ner nei ka rodyt smile.gif

rodyk ir valgomus, man jie fainiausi, taip ir norisi gabaliuko biggrin.gif
o napalauk tavo superinis wub.gif
Atsakyti
Labas mergaitės.

Ačiū už pastebėjimus mano kepiniams 4u.gif

Valgomi tortukai,labai ''einami'' pas mane biggrin.gif parodysiu kelis,šedevrais tikrai čia nedvelkia biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pateršiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 12, 10:16)
Pateršiau  blush2.gif

ne pateršėt, o papuošėt smile.gif Niam essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 lapkričio 2013 - 12:23
Sveikos kepejėlės 4u.gif

Reikia pagalbos... Gal kas galite patarti: iš ko ir kaip ant torto padaryti futbolo vartus?
Gal kur matėte nuorodą?
Kiek žiūrėjau, tai visur netikri uždėti ant torto, nevalgomi.
g.gif

Atsakyti
ramune.v, Erdve, aciu uz patarimus, galbut bandysiu su baltu sokoladu, nes nezinau kitos tokios skanios mases:) Blogiausiu atveju, desiu beze:)

SPYGLA, labai grazus tortukai, o kokiu cia antgaliu puosiate kremu? As vis galvoju pirkti antgaliu rinkini, bet niekaip neapsisprendziu koki, gal kazka patarsite?

Ir dar laba reikia itin skubios pagalbos ax.gif ..Noriu padaryti koralus, bandziau aisingu piesti, bet man jis nesigauna gerai padaryti ir dziuna labai ilgai, o as turiu max 2 dienas. Bandziau daryti is pastilazo, negraziai gaunasi, ne taip kaip piesti is aisingi, gal dar kazkaip galima padaryti koki piesimui skirta glaju, kad greit isdziutu?
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif

Naudoju va šituos du :

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Kadangi dažnai čia užeinu ir mokausi iš Jūsų, tai atnešu savo šešemečio tortuką - tankas MB darbas smile.gif
user posted image
Atsakyti
SPYGLA, o tai kaip tas duobutes tokias padarot?

QUOTE(Reina @ 2013 11 12, 13:44)
Kadangi dažnai čia užeinu ir mokausi iš Jūsų, tai atnešu savo šešemečio tortuką - tankas MB darbas smile.gif

Oho, koks tankas, grazu smile.gif
Atsakyti
Rasske, kartais i ta sokoladine mase nepilu grietineles (jeigu netycia pamirstu palikti masei ir visa supilu i krema biggrin.gif ). idedu sauksteli sviesto, kuo puikiausiai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2013 11 12, 12:54)
SPYGLA, o tai kaip tas duobutes tokias padarot?

Šakutės storos galiuku 4u.gif

Tanko meistrui 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti