Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(genovaite @ 2013 11 10, 22:32)
Peržvelgiau jūsų gaminukus. Trūksta žodžių ... ir kaip tokius šedevrus valgyti... čia jau meno kūriniai, o ne tortai  thumbup.gif
Galvoju pradėt gaminti ir aš tortukus ( prisiminti senus gerus laikus)  smile.gif  dėl savęs, dėl anukėlių. Neplanuoju daryti tokių šedevrų ( užteks man ir mini tortukų) man iki jų oiiiiiiiiiiii kaip toli ...  g.gif
Šaunuolės jūs visos  thumbup.gif


Vat ir as pradejau del saves, del anukeliu mirksiukas.gif


====================


popsiukai + tortukas prie ju

http://images114.fot...30010_n1-vi.jpg

user posted image


user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 10, 20:56)
Dekit i saldytuva parai. Nebelips. Perminkysit ir viskas bus gerai. O lipdant naudoju krakmola, kad prie ranku neliptu

dekui uz atsakyma, laikiau saldytuve, bet limpa vistiek labai. bandyt reiks per nauja, nors tikrai pagal normas sudejau.
Atsakyti
*saules_zuikuti*, ramune.v, Mingailiux, SPYGLA, Cola 777, kaip visad nuostabu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ingridasir, cia pabandymas?...tada gal as savu bandymu neberodysiu.. blush2.gif Jau taip dziaugiaus, lipdziau, bandziau ir mokinausi, o va, atejau, paziurejau i Jusu visu tortus ir vel susinervinau, kaip dar man iki Jusu toli ax.gif
[/quote]

Norejau paklausti, pries ar gautusi sokoladine saldainiu mase dengimui, jei naudociau balta sokolada? Kiek ja laiko reikia brandinti ir kokioj temperaturoj (ar saldytuve ar ne), ar galima likuti pasilikti ir kuriam laikui? Pagalvojau, juk i sudeti ieina keli saukstai grietineles, tai sakau negerai gal ilgai laikyt paskui?
Ir dar, gal parekomenduotumet koki torto recepta, kad butu gaivus ir lengvas, nes Rafaelo, Snikerinis, Juodas miskas, Varskinis gaivumelis ir su persikais, visi meduciai atsibode....Noriu daryt poros ausktu torta, apatinis Juodas miskas, tad virsui reiktu lengvesnio kokio nesumastau.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2013 11 11, 00:07)

Norejau paklausti, pries ar gautusi sokoladine saldainiu mase dengimui, jei naudociau balta sokolada? Kiek ja laiko reikia brandinti ir kokioj temperaturoj (ar saldytuve ar ne), ar galima likuti pasilikti ir kuriam laikui? Pagalvojau, juk i sudeti ieina keli saukstai grietineles, tai sakau negerai gal ilgai laikyt paskui?
Ir dar, gal parekomenduotumet koki torto recepta, kad butu gaivus ir lengvas, nes Rafaelo, Snikerinis, Juodas miskas, Varskinis gaivumelis ir su persikais, visi meduciai atsibode....Noriu daryt poros ausktu torta, apatinis Juodas miskas, tad  virsui reiktu lengvesnio kokio nesumastau.... smile.gif

Nepastebejau , kad cia kas nors tokia darytu g.gif tai vargu ar pades kas .
Receptas pas mane yra toks( bet as nedariau)
http://www.edimdoma....belom-shokolade

Dariau tik is juodo sokolado...gal kokius 5 kartus .Tai paskutinius 3 kartus dariau mase ir iskart dengiau torta( na mazdaug po valandos , laikiau ne saldytuve)
Pora kartu buvo like gabaliukai, tai po to kai pasyldziau mikrobanginei atsiskire soko ir sviestas tai ir ismeciau.Uztat dabar dengiu iskart)
Bet cia tik mano rezultatas, gal ka ne taip padariau)
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Po medziokles... pirmas buvo tigras, antras leopardas bigsmile.gif
user posted image
Griliažinis su šokoladu, 2kg.

user posted image
Medaus tortas, 2kg.

Darbingos savaites visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 11 11, 07:57)
Nepastebejau , kad cia kas nors tokia darytu  g.gif  tai vargu ar pades kas .
Receptas pas mane yra toks( bet as nedariau)
http://www.edimdoma....belom-shokolade

Dariau tik is juodo sokolado...gal kokius 5 kartus .Tai paskutinius 3 kartus dariau mase ir iskart dengiau torta( na mazdaug po valandos , laikiau ne saldytuve)
Pora kartu buvo like gabaliukai, tai po to kai pasyldziau mikrobanginei atsiskire  soko ir sviestas tai  ir ismeciau.Uztat dabar dengiu iskart)
Bet cia tik mano rezultatas, gal ka ne taip padariau)
Sekmes  4u.gif

Aciu uz pasidalinima patirtim smile.gif As irgi esu darius is juodo sokolado vien karta, dengiau irgi po valandos brandinimo, tai ir galvoju, kad jei imciau balta sokolada gal gerai butu.. blush2.gif

Majaa, gera medziokle ir tortukai super 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

As irgi norejau klaust apie mase is juodo sokolado g.gif
Noriu daryt torta snikersa pinigu maisa. Gal kas zino, kokia mase geriau nauduot, ar sokoladine, ar geriau cukrine ir dazyt? g.gif
radau toki recepta ir nezinau, ar verta bandyt ax.gif
sokoladine mase
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 09, 15:22)


seniai bematyta smile.gif
Pirmasis točiukas toks minkštas atrodo wub.gif
O zuikis su vilku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 09, 17:28)


laabai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 10, 12:51)


labai dailūs thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 11 11, 09:44)
Po medziokles... pirmas buvo tigras, antras leopardas bigsmile.gif



šauni buvo medžioklė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 10, 22:55)
popsiukai + tortukas prie ju


gražu kaip visada smile.gif O balioniukai ten tikri?
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 11 11, 10:44)
Po medziokles...

gera medziokle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 11, 17:14)
seniai bematyta  smile.gif
Pirmasis točiukas toks minkštas atrodo  wub.gif
O zuikis su vilku  thumbup.gif

aciu
biggrin.gif aga, atostogavau nuo visko biggrin.gif o po to tik valgomi tai ner nei ka rodyt smile.gif

---
del sokoladines mases - baltas sokoladas tai ne sokoladas biggrin.gif su juo daug sunkiau dirbti, jam reikalingos visai kitokios temperaturos nei juodam, jis kaprizingas, soka i gumula, issikiria riebalus ir t.t. zodziu vargas, jei bandysit - laukim rezultatu ir komentaro nes idomu.

Kas del maisiuko dengimo - galit daryt sokoladine mase, galit pastilaza dazyt, galit daryt daryt pastilaza su dalim kakavos vietoj krakmolo. Pastaroji mano dazniausiai naudojama jei reik rudos ir skanios smile.gif
Atsakyti
As visus tortus dengiu sokoladine mase, daryta su baltu sokoladu. Reikejo sviesaus torto, o pastilazo padaryt man nesigauna. Pagalvojau jei gavosi su juodu sokoladu, tiksliau pienisku, tai kodel turetu nesigauti su baltu smile.gif dariau pagal recepta,kuris yra nekomentuojamoje temoje, tik tiek,kad cukraus pudros kieki dedu didesni, nei recepte. padarau is vakaro, brandinu saldytuve. mase sukieteja, bet isimu is saldytuvo, palaikau kazkiek kambary ir isminkau, tada viskas buna gerai. jei neturiu laiko laukti, tai pasildau siek tiek mikrobangej. tiek,kad sokoladine mase minkstoka yra, ji daugiau tinkama dengti tortams,nei papuosimams formuoti. ji nekieteja taip kaip pastilazas ar mmg mase. dazau jau brandinta smile.gif
Papildyta:
dar pastebejimas is mano patirties:man baltas sokoladas geriau tirpsta mikrobangej nei ant garu. tada tai tikrai susoka i gumula, matyt nenutaikau temperaturos.
Atsakyti
Sveikos.
Jei skystais dazais dazyti kokosa (dazai koncentruoti - neskiesti) - ar pasidengs ryskiai?
Kazkur uzmaciau komentara, kad trupinius dazo. Kas bande - kaip paskui tuos trupinius isdziovint?nesusoka gabalais nuo dazu?
vat reik man padaryt boruzeles torta. be mases. Su bezu nedraugauju, mastau cia visokius budus imanomus:)
Atsakyti