Ramune,labai grazu!vilkas su zuikiu kaip is teliko
Aciu kam patiko vilkas toks charakteringas tai lipdyti visai lengva, bet va kiskis nu nezinau kankinau, kankinau bet vis tiek jis man nepanasus nors mano vaikai atpazino nes dabar vienas einamiausiu filmuku pas mus
Mingailiux medžiotoju ir skorpionu temos nuostabiai gražu
*saules_zuikuti kaip visada žavinga
ingridasir, ramune.v labai gražu
*saules_zuikuti kaip visada žavinga
ingridasir, ramune.v labai gražu
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 10, 13:51)
Mano keli savaitgaliniai,nieko blatno
Bet uztai grazus
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 08, 13:39)
QUOTE(ingridasir @ 2013 11 08, 21:30)
QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 09, 17:28)
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 10, 12:51)
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 09, 15:22)
VISU tortukai NUOSTABUS
O labiausiai tortas su orchidejomis patiko ingridasir
Aciu ramune.v, z patarimus
O tu tirpini zelatina saltam vandeni ??? nes pas mane ant palkelio parasyta, kad tirpinti su karstu vandeniu prisikankinau su ta zelatina, tirpinau 55gr. salto vandens ir 15gr. zelatinos (brinkinau per nakti), tai mase isejo kaip zefirai gerai kad lelei suknia dariau, tai kiekviena suknes kloste vis sidziau kol minksta pasidaro )po atskira mases gabala), ir tada formavai
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 10, 16:26)
O tu tirpini zelatina saltam vandeni ??? nes pas mane ant palkelio parasyta, kad tirpinti su karstu vandeniu prisikankinau su ta zelatina, tirpinau 55gr. salto vandens ir 15gr. zelatinos (brinkinau per nakti), tai mase isejo kaip zefirai gerai kad lelei suknia dariau, tai kiekviena suknes kloste vis sidziau kol minksta pasidaro )po atskira mases gabala), ir tada formavai
saltam, jojo taip buna jei per daug zelatinos arba permazai vandens, dar variantas labai blogai kai perilgai ji prinkinasi, tada gaunasi tokia tikrai zefyrine, kocioji o ji susitraukia vel bet jei atitaikai (savo proporcijas jau rasiau) tai tada viskas ok
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 10, 17:23)
kita kart zinosiu, kiek reikia
idomu, o jej ja, su karstu vandeniu istirpinti ir iskart viska daryti, ar gera mase butu, tiesiog nelaukti kada isbriks saltam vandeni
Merginos, su klausimu as pas jus. Pasidariau gelytem mase, pagal Aguona, bet nesigavo.Limpa labai. Dejau viska pagal recepta, tai nzn kur problema. Nesinori antra karta sugadint viska.
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 10, 18:40)
kita kart zinosiu, kiek reikia
idomu, o jej ja, su karstu vandeniu istirpinti ir iskart viska daryti, ar gera mase butu, tiesiog nelaukti kada isbriks saltam vandeni
idomu, o jej ja, su karstu vandeniu istirpinti ir iskart viska daryti, ar gera mase butu, tiesiog nelaukti kada isbriks saltam vandeni
net nezinau, as ja susimaisau su vandeniu, tada susipilu cukr.pudr.+krakmola ir kol persijoju, ji man jau gera. greit viskas labai.
QUOTE(Ispaikyta @ 2013 11 10, 18:59)
Merginos, su klausimu as pas jus. Pasidariau gelytem mase, pagal Aguona, bet nesigavo.Limpa labai. Dejau viska pagal recepta, tai nzn kur problema. Nesinori antra karta sugadint viska.
Dekit i saldytuva parai. Nebelips. Perminkysit ir viskas bus gerai. O lipdant naudoju krakmola, kad prie ranku neliptu
Peržvelgiau jūsų gaminukus. Trūksta žodžių ... ir kaip tokius šedevrus valgyti... čia jau meno kūriniai, o ne tortai
Galvoju pradėt gaminti ir aš tortukus ( prisiminti senus gerus laikus) dėl savęs, dėl anukėlių. Neplanuoju daryti tokių šedevrų ( užteks man ir mini tortukų) man iki jų oiiiiiiiiiiii kaip toli ...
Šaunuolės jūs visos
Galvoju pradėt gaminti ir aš tortukus ( prisiminti senus gerus laikus) dėl savęs, dėl anukėlių. Neplanuoju daryti tokių šedevrų ( užteks man ir mini tortukų) man iki jų oiiiiiiiiiiii kaip toli ...
Šaunuolės jūs visos