Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Ramune,labai grazu!vilkas su zuikiu kaip is teliko
Atsakyti
Aciu kam patiko smile.gif vilkas toks charakteringas tai lipdyti visai lengva, bet va kiskis doh.gif nu nezinau kankinau, kankinau bet vis tiek jis man nepanasus doh.gif nors mano vaikai atpazino nes dabar vienas einamiausiu filmuku pas mus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 09 lapkričio 2013 - 21:53
Mingailiux medžiotoju ir skorpionu temos nuostabiai gražu thumbup.gif
*saules_zuikuti kaip visada žavinga wub.gif
ingridasir, ramune.v labai gražu 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Labas 4u.gif

Tortukai nuostabūs bigsmile.gif Mingailiuxs,ramune,ingridasir, saulės zuikuti bigsmile.gif

Mano keli savaitgaliniai,nieko blatno biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 10, 13:51)

Mano keli savaitgaliniai,nieko blatno  biggrin.gif

Bet uztai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 08, 13:39)

QUOTE(ingridasir @ 2013 11 08, 21:30)

QUOTE(Mingailiux @ 2013 11 09, 17:28)

QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 10, 12:51)

QUOTE(ramune.v @ 2013 11 09, 15:22)

VISU tortukai NUOSTABUS thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
O labiausiai tortas su orchidejomis patiko ingridasir wub.gif

Aciu ramune.v, z patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O tu tirpini zelatina saltam vandeni ??? nes pas mane ant palkelio parasyta, kad tirpinti su karstu vandeniu ax.gif prisikankinau su ta zelatina, tirpinau 55gr. salto vandens ir 15gr. zelatinos (brinkinau per nakti), tai mase isejo kaip zefirai doh.gif gerai kad lelei suknia dariau, tai kiekviena suknes kloste vis sidziau kol minksta pasidaro )po atskira mases gabala), ir tada formavai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 10 lapkričio 2013 - 15:28
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 10, 16:26)
O tu tirpini zelatina saltam vandeni ??? nes pas mane ant palkelio parasyta, kad tirpinti su karstu vandeniu ax.gif prisikankinau su ta zelatina, tirpinau 55gr. salto vandens ir 15gr. zelatinos (brinkinau per nakti), tai mase isejo kaip zefirai doh.gif gerai kad lelei suknia dariau, tai kiekviena suknes kloste vis sidziau kol minksta pasidaro )po atskira mases gabala), ir tada formavai doh.gif

saltam, jojo taip buna jei per daug zelatinos arba permazai vandens, dar variantas labai blogai kai perilgai ji prinkinasi, tada gaunasi tokia tikrai zefyrine, kocioji o ji susitraukia vel biggrin.gif bet jei atitaikai (savo proporcijas jau rasiau) tai tada viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 11 10, 17:23)

kita kart zinosiu, kiek reikia biggrin.gif
idomu, o jej ja, su karstu vandeniu istirpinti ir iskart viska daryti, ar gera mase butu, tiesiog nelaukti kada isbriks saltam vandeni ax.gif
Atsakyti
Merginos, su klausimu as pas jus. Pasidariau gelytem mase, pagal Aguona, bet nesigavo.Limpa labai. Dejau viska pagal recepta, tai nzn kur problema. Nesinori antra karta sugadint viska.
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 10, 18:40)
kita kart zinosiu, kiek reikia biggrin.gif
idomu, o jej ja, su karstu vandeniu istirpinti ir iskart viska daryti, ar gera mase butu, tiesiog nelaukti kada isbriks saltam vandeni ax.gif

net nezinau, as ja susimaisau su vandeniu, tada susipilu cukr.pudr.+krakmola ir kol persijoju, ji man jau gera. greit viskas labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 10 lapkričio 2013 - 18:36
QUOTE(Ispaikyta @ 2013 11 10, 18:59)
Merginos, su klausimu as pas jus. Pasidariau gelytem mase, pagal Aguona, bet nesigavo.Limpa labai. Dejau viska pagal recepta, tai nzn kur problema. Nesinori antra karta sugadint viska.

Dekit i saldytuva parai. Nebelips. Perminkysit ir viskas bus gerai. O lipdant naudoju krakmola, kad prie ranku neliptu
Atsakyti
Peržvelgiau jūsų gaminukus. Trūksta žodžių ... ir kaip tokius šedevrus valgyti... čia jau meno kūriniai, o ne tortai thumbup.gif
Galvoju pradėt gaminti ir aš tortukus ( prisiminti senus gerus laikus) smile.gif dėl savęs, dėl anukėlių. Neplanuoju daryti tokių šedevrų ( užteks man ir mini tortukų) man iki jų oiiiiiiiiiiii kaip toli ... g.gif
Šaunuolės jūs visos thumbup.gif
Atsakyti