Zuikuti, tikrai saunuole Kaspinas lb grazus, raudonas piestas man visad lb. Orchidejos daug grazesnes ant vieluciu, teks pasimokint man. Ponius ir man teks lipdyt Is kur pas jus jegu tiek tortu kepti, as jau aptingau, metai kaip kepu Turbut as nesu tikroji tortu kepeja
QUOTE(saintlina @ 2013 11 08, 12:22)
tai tada reik tik ragus prie šautuvo lipdyt, be elnio Ale tada jau galima įvairiai suprast..
Vienžo, torčiukas toks gražus, kad net elniuko pagailo
Papildyta:
o kam Jums tarpininkė per e-bay perkant?
Vienžo, torčiukas toks gražus, kad net elniuko pagailo
Papildyta:
o kam Jums tarpininkė per e-bay perkant?
na as is JAV norejau pirkti, o tokiu atveju jau reikia. Jei is anglisko uzsisakyti, tai kiekviena preke ne taip pat atskirtu siuntimu butu? Aciu
QUOTE(kaciora* @ 2013 11 08, 16:10)
na as is JAV norejau pirkti, o tokiu atveju jau reikia. Jei is anglisko uzsisakyti, tai kiekviena preke ne taip pat atskirtu siuntimu butu? Aciu
aš užsisakinėju ir per anglišką ir per amerikietišką ebay. Sakaus prekes iš Kinijos, kurių siuntimas nieko nekainuoja. (kadangi kepu tortus kokius 3-5 į mėn. tai nupirktų prekių kokybe nesiskundžiu. Turiu nusipirkus ir formelių ir kelis antgalius ir maišelius vienkartinius, ir raideles)
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 11 08, 15:43)
Zuikuti, tikrai saunuole Kaspinas lb grazus, raudonas piestas man visad lb. Orchidejos daug grazesnes ant vieluciu, teks pasimokint man. Ponius ir man teks lipdyt Is kur pas jus jegu tiek tortu kepti, as jau aptingau, metai kaip kepu Turbut as nesu tikroji tortu kepeja
aciu
sveiki,ingridasir,as kaip naujoke tortuose,norejau paklaust is ko tokias nuostabias geles darot? gal butu galima receptuka.labai labai didelis aciu
QUOTE(julitass @ 2013 11 09, 02:01)
sveiki,ingridasir,as kaip naujoke tortuose,norejau paklaust is ko tokias nuostabias geles darot? gal butu galima receptuka.labai labai didelis aciu
Kad kaip ir nera to receptuko si karta dariau is pirktines mases gelems lipdyti, galima ir paciai ja pasidaryt yra kazkur nekomentuojamoj temoj receptas "geliu mase pagal Aguona" arba is pastilazo figureliu lipdymui, bet jis ne toks elastingas nesigauna taip gerai kaip is specialios geliu mases
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 08, 14:22)
....
Zuikis padirbėjo iš peties
Papildyta:
QUOTE(ingridasir @ 2013 11 08, 21:30)
....
grožis
QUOTE(ingridasir @ 2013 11 08, 22:30)
labai grazu
ACIU visoms
Kokie groziai
as tik ja ir tenaudoju jei brandinu pastilaza per nakt tai pilu 10g. i 60ml vandens jei nebrandinu tada 14g. i 60ml arba 10g. i 50ml bet man patinka brandinti
dar reik nebrinkinti sios zelatinos ilgai, tik istirpo, pabrinko ir tirpinti.
--- ---
maniskiu pora, kiti paprastuciai valgomi arba kartojas
ideja kopinta, tokio reikejo
QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 07, 03:55)
SOS
gal kas gali patarti, kaip naudoti DR.Oetker zelatina cipciuko pastilazui, kokios proporcijos ?
nes visada nadojau Klinga, o dukra man si kart nupirko dr.oetker, ar ji tinkama, nes ten ziuriu etiketeje kad jos brinkinti nreikia, su karstu vandeniu ismaisai, tai gal tokia netinkama ?
gal kas gali patarti, kaip naudoti DR.Oetker zelatina cipciuko pastilazui, kokios proporcijos ?
nes visada nadojau Klinga, o dukra man si kart nupirko dr.oetker, ar ji tinkama, nes ten ziuriu etiketeje kad jos brinkinti nreikia, su karstu vandeniu ismaisai, tai gal tokia netinkama ?
as tik ja ir tenaudoju jei brandinu pastilaza per nakt tai pilu 10g. i 60ml vandens jei nebrandinu tada 14g. i 60ml arba 10g. i 50ml bet man patinka brandinti
dar reik nebrinkinti sios zelatinos ilgai, tik istirpo, pabrinko ir tirpinti.
--- ---
maniskiu pora, kiti paprastuciai valgomi arba kartojas
ideja kopinta, tokio reikejo
Mingailiux, labai gražūs Tavo tortai!!!