Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Zuikuti, tikrai saunuole thumbup.gif Kaspinas lb grazus, raudonas piestas man visad lb. Orchidejos daug grazesnes ant vieluciu, teks pasimokint man. Ponius ir man teks lipdyt doh.gif Is kur pas jus jegu tiek tortu kepti, as jau aptingau, metai kaip kepu 4u.gif Turbut as nesu tikroji tortu kepeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 11 08, 12:22)
tai tada reik tik ragus prie šautuvo lipdyt, be elnio  smile.gif  Ale tada jau galima įvairiai suprast..  biggrin.gif
Vienžo, torčiukas toks gražus, kad net elniuko pagailo  cool.gif

Papildyta:
o kam Jums tarpininkė per e-bay perkant?

na as is JAV norejau pirkti, o tokiu atveju jau reikia. Jei is anglisko uzsisakyti, tai kiekviena preke ne taip pat atskirtu siuntimu butu? Aciu
Atsakyti
QUOTE(kaciora* @ 2013 11 08, 16:10)
na as is JAV norejau pirkti, o tokiu atveju jau reikia. Jei is anglisko uzsisakyti, tai kiekviena preke ne taip pat atskirtu siuntimu butu? Aciu

aš užsisakinėju ir per anglišką ir per amerikietišką ebay. Sakaus prekes iš Kinijos, kurių siuntimas nieko nekainuoja. (kadangi kepu tortus kokius 3-5 į mėn. tai nupirktų prekių kokybe nesiskundžiu. Turiu nusipirkus ir formelių ir kelis antgalius ir maišelius vienkartinius, ir raideles)
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 11 08, 15:43)
Zuikuti, tikrai saunuole thumbup.gif Kaspinas lb grazus, raudonas piestas man visad lb. Orchidejos daug grazesnes ant vieluciu, teks pasimokint man. Ponius ir man teks lipdyt doh.gif Is kur pas jus jegu tiek tortu kepti, as jau aptingau, metai kaip kepu 4u.gif Turbut as nesu tikroji tortu kepeja biggrin.gif

biggrin.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, dar vienas maniskis, pabandymas padaryt rimtesnes geles ax.gif
Kriausinis karamelinis ir Jogurtinis su persikais
user posted imageuser posted image
Atsakyti
sveiki,ingridasir,as kaip naujoke tortuose,norejau paklaust is ko tokias nuostabias geles darot? gal butu galima receptuka.labai labai didelis aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2013 11 09, 02:01)
sveiki,ingridasir,as kaip naujoke tortuose,norejau paklaust is ko tokias nuostabias geles darot? gal butu galima receptuka.labai labai didelis aciu wink.gif

Kad kaip ir nera to receptuko si karta dariau is pirktines mases gelems lipdyti, galima ir paciai ja pasidaryt yra kazkur nekomentuojamoj temoj receptas "geliu mase pagal Aguona" arba is pastilazo figureliu lipdymui, bet jis ne toks elastingas nesigauna taip gerai kaip is specialios geliu mases smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 11 08, 14:22)

Zuikis padirbėjo iš peties bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridasir @ 2013 11 08, 21:30)

grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2013 11 08, 22:30)

labai grazu

ACIU visoms 4u.gif
Atsakyti
Kokie groziai wub.gif

QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 07, 03:55)
SOS
gal kas gali patarti, kaip naudoti DR.Oetker zelatina cipciuko pastilazui, kokios proporcijos ?

nes visada nadojau Klinga, o dukra man si kart nupirko dr.oetker, ar ji tinkama, nes ten ziuriu etiketeje kad jos brinkinti nreikia, su karstu vandeniu ismaisai, tai gal tokia netinkama ?

as tik ja ir tenaudoju smile.gif jei brandinu pastilaza per nakt tai pilu 10g. i 60ml vandens jei nebrandinu tada 14g. i 60ml arba 10g. i 50ml smile.gif bet man patinka brandinti smile.gif
dar reik nebrinkinti sios zelatinos ilgai, tik istirpo, pabrinko ir tirpinti.

--- ---
maniskiu pora, kiti paprastuciai valgomi arba kartojas smile.gif

user posted image

ideja kopinta, tokio reikejo smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 09 lapkričio 2013 - 15:27
user posted image

user posted image

user posted image

Vilkas su zuikiu Ramunes fainuolis. Ir dar patiko mociutei tortas su orchidejom thumbup.gif
Atsakyti
Mingailiux, labai gražūs Tavo tortai!!!
Atsakyti