Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 07, 02:55)
  SOS
gal kas gali patarti, kaip naudoti DR.Oetker zelatina cipciuko pastilazui, kokios proporcijos ?

nes visada nadojau Klinga, o dukra man si kart nupirko dr.oetker, ar ji tinkama, nes ten ziuriu etiketeje kad jos brinkinti nreikia, su karstu vandeniu ismaisai, tai gal tokia netinkama ?

va tokia zelatina user posted image

dabar parduotuveje 30% nuolaidos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 07 lapkričio 2013 - 03:30
Labas rytas. Gal pagelbesit, niekaip nerandu aukstakulnio batelio(basutes) trafareto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 11 07, 01:55)
Gražūs tortukai, merginos. Popsiukai taip pat dailūs, taip ir norisi atsikąsti.
Renkantis ką? Persiprašau, bet nei jums ar kam kitam mane mokyti, kaip ir kokį niką rinktis.

Na niekas jūsų nemoko ir net nebandžiau įžeisti. Nemaniau, kad taip įsižeisite dėl nekalto juokelio. Ir jei Jūs pati nebūtumėte įsukusi šios kalbos, net nebūčiau pastebėjusi, kad Jūsų nikas toks įdomus.
nu persiprašau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 07 lapkričio 2013 - 08:20
Labas rytas.

Cola 777 nuostabu bigsmile.gif

Mano naktinis,nuotrauka baisi,naktį pabaigiau,6 ryte atidaviau doh.gif

Medučiai,paprastas ir karamelinis 6.2 kg.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 07, 09:17)
Labas rytas.

Cola 777 nuostabu bigsmile.gif

Mano naktinis,nuotrauka baisi,naktį pabaigiau,6 ryte atidaviau  doh.gif 

Medučiai,paprastas ir karamelinis 6.2 kg.

4u.gif fainas
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Ingridasir gražu,labai graži karieta bigsmile.gif

bite Majaa, keno bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
ingridasir, bitė Majaa, keno, Flamme~ gražūs torčiukai 4u.gif
Cola 777 popsiukai superiniai,o sūris koks fainutis thumbup.gif

QUOTE(Cola 777 @ 2013 11 07, 03:55)
SOS
gal kas gali patarti, kaip naudoti DR.Oetker zelatina cipciuko pastilazui, kokios proporcijos ?

Aš tai naudoju,kaip parašyta pagal receptą, užpilu vandeniu,truputį pabrinkinu ir mikrobanginėje ištirpinu,ir viskas gaunasi gerai wink.gif

SPYGLA super naktinis darbelis thumbup.gif pasirodo ne aš viena naktimis dirbu lotuliukas.gif

Atsakyti
Juilet 4u.gif ne viena ne,tikriausiai ir ne mes dvi biggrin.gif sako vėlai gulęs-anksti kėlęs daug nuveiksi,tai ir stengiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, tik nesupykite, noriu pasitikslinti - maskarponės kremui reikia: 300 gr maskarponės, 100 gr grietinėlės, 1 šaukštas cukraus pudros? Noriu maskarponės kremu papuošti keksiukus ax.gif
Atsakyti
Pudros daugiau manau dekit
Atsakyti
Cola 777, Jau popsiuku grazumas wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 11 06, 14:47)
aš turiu birius Sugarflair, labai gerai dengia. Tik degtinės reik labai nedaug.

Na, mano irgi tokie pat, tai gal as tada nudauginau degtines, reiks dar pabandyt, ne stikria su purskiamais dazais iseiga labai brangi gaunasi..

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 11 06, 15:25)
Rasskee, tas dezutes dariau is lempos, saviems, tai manau galima ir geriau padaryt, gal kur yra aprasymas ar pavaizduota. Tiesiog is pradziu sonus apjuosiau, paskiau ruzava mase pabangavau, o dangtis yra vaflis, padengtas sviestiniu ir dekoruotas 4u.gif

Aisku, aciu uz paaiskinima, vis pagalvoju apie dezutes, bet dar ne karto nesu bandziusi smile.gif

SPYGLA, grazus, matos kad labai daug darbo ideta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(SPYGLA @ 2013 11 07, 08:17)

Labai grazus tortukas thumbup.gif wub.gif kiek darbelio ideta bigsmile.gif

QUOTE(juilet @ 2013 11 07, 08:57)
SPYGLA super naktinis darbelis  thumbup.gif pasirodo ne aš viena naktimis dirbu  lotuliukas.gif

As tik naktimis dirbu doh.gif kepti ir sutpti galiu diena, bet puosti tik naktimis, man turi buti ramu, kad nieks netrugdytu ax.gif
Atsakyti