Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

mallena, labai graži oda ir pati, aišku mirksiukas.gif
aš iš tų, kur dienai beveik nesidažo, galiu ir blakstienų nedažyt, tai man per ryšku tokie dieniniai, bet čia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
dariau "Retro" stiliaus mergavakariui smile.gif

Pries
user posted image

PO
user posted image
Atsakyti
na gal čia nuo apšvietimo prikauso, bet labai pavargęs veidas atrodo, pravedimas toks sakyčiau purvinokas, norėtusi švaresnio atlikimo, antakiai labai nenatūraliai atrodantys (nors kaip ir turėtų tokie būti, gal man labiau nepatinka forma padaryta. turėtų labaiu archy būti). retro toks glam laikotarpis, veidas toks šviežus būdavo, toks matiškai glowy 4u.gif
Atsakyti
antakiai ir budavo tais laikais butent ryzkus ir platesni,kas be to dabar ir yra vel madoj rolleyes.gif
o del pasvietimo tai taip realybeje daug sviesesnis veidas atrodo verysad.gif
Atsakyti
O man makiažas atrodo nuostabiai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
ir man makiazas labai patiko:)
Atsakyti
QUOTE(jurga99 @ 2014 09 11, 00:07)
antakiai ir budavo tais laikais butent ryzkus ir platesni,kas be to dabar ir yra vel madoj  rolleyes.gif

kaip ir minėjau, žinau, jog antakiai turi būti ryškūs, tačiau tuo pačiu metu labiau archy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga99 @ 2014 09 09, 22:19)
dariau "Retro" stiliaus mergavakariui  smile.gif

Viskas grazu thumbup.gif , tik ir man noretusi gaivesnio veido, geriau pamaskuotu poru skruostuose.

QUOTE(Coliukifely @ 2014 09 12, 13:00)
Ka manot? smile.gif

Pirmieji nepatiko, labai megejiski, seseliu issklaidymas, antakiu nevienodumas, svieciantis lupu pravedimas - blogai. Paskutinis kiek geresnis.
Atsakyti

i 
Savireklama forume draudžiama.
Atsakyti
Na kažin ar tokio lygio makiažus, kurie buvo įdėti, galima vertinti kaip savireklamą, greičiau kaip saviantireklamą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 13 rugsėjo 2014 - 08:31
QUOTE(SensualitY @ 2014 09 11, 14:08)
O man makiažas atrodo nuostabiai thumbup.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi jurga99 makiazas patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 09 13, 09:31)
Na kažin ar tokio lygio makiažus, kurie buvo įdėti, galima vertinti kaip savireklamą, greičiau kaip saviantireklamą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sutinku biggrin.gif Bet arba visiem, arba niekam smile.gif
Atsakyti