Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

Aš dieniniam makiažui dažniausiai irgi naudoju šešelius, viskas čia normaliai. Mallena, ką naudojate antakiams paryškinti? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif

QUOTE(JJFox @ 2014 06 18, 16:28)
Koki pagrinda/pudra naudojate? Grazus makiazai smile.gif

BareMinerals biria pudra golden medium spalvos. 4u.gif
Ačiū 4u.gif
QUOTE(Zauber @ 2014 06 18, 17:29)
Atrodot "ant maksimum 25", jei apie nebe jaunystę biggrin.gif

Man +10 prie jūsų pasakytų metų wink.gif Tad ačiū labai biggrin.gif

Merginos ne kiekvieną dieną šešėlius naudoju, bet gana dažnai (prieš metus pradėjau, gal sent pradėjau bijot ir gražesne panorau būtų laugh.gif), būna kartais laiko per daug turiu ir uzsizaidziu, ir kažkaip natūroj nėra gal taip ryškiai.smile.gif Aišku , kai einu į parduotuvę ar vaikais į stadioną, tai tokia nebūnu, bet va kai į centrą, tai norisi kažkaip pasigražinti.
Antras variantas darytas prieš mėnesį ir atgaminau, kad ėjom su sese pavakarot, tai gal daugiau vakarinis ir buvo, bet naktinis šiaip būna dar ryškesnis biggrin.gif

Papildyta:
Oj merginos, labiausiai tai bijojau, kad prie antakių prikibsit laugh.gif Antakius naudoju šešėlius iš tos pačios paletes kurią pamilau iš karto laugh.gif
http://www.nyxcosmet...ther-cheek.aspx

O šešėlių tai sakau, prieš metus laiko tai naudojau tik naktiniams išėjimas, o va dabar laaabai dažnai, tas su metais ateina turbūt laugh.gif nors ir žinau, kad nuo laiko nepasislepsi, bet va taip yra ir viskas smile.gif

Pudra
http://m.bareescentu...3,en_US,pd.html
Atsakyti
Sorry, suklydau su šešėlių antakių paletes nuoroda, nes panašios, naudoju va šitą http://www.nyxcosmet...lette-s122.aspx
Atsakyti
Mallena, man labai viskas grazu wub.gif wub.gif wub.gif Netureciau prie ko prikibt, antras gal kiek ryskokas kaip dienai, bet kokiam vakarui tai labai liux thumbup.gif
Atsakyti
mallena, man labai labai patiko makiažas, graži moteris esate 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Man nuomone irgi dienai ne per daug. Viskas puikiai 4u.gif
Atsakyti
mallena, labai graži moteris esat ir tinka makiažai , aišku antro nesirinkčiau dienai , bet pirmas tobulas thumbup.gif , beje apie sendinimą.. tai 25 daugiau ir neduočiau ax.gif
Atsakyti
mallena graži, žavi moteris. smile.gif tas jūsų makiažas jus puošia, mano akimis žiūrint
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 06 18, 16:24)
Čia jūs pati taip kasdien? Patinka tik oda, akių makiažą išvis sakyčiau valyt ir iš naujo.

o tai kas cia taip jau blogai, kad valyt ir dazyt is naujo biggrin.gif ? prasom pakomentuoti...
Atsakyti
Dar vienas 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Gražu kiek matosi, reiktų labiau išsklaidyt liniją po apatiniu voku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2014 06 18, 15:00)
Dedu ir aš savo kasdienius (beveik)  wink.gif Negalvojau,  kad taip sunku bus nupaveiksluoti  laugh.gif derinį lengviau  biggrin.gif user posted image user posted image

modeliuojant skruostus reikia laikytis dvieju pirstu taisykles smile.gif turi likti netamsintas plotas per du pirstus iki lupu ir du iki zandikaulio apacios smile.gif
Atsakyti