Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

gita, labai grazu man smile.gif kurios spalvos is charlotte tilbury paletes naudotos?
Atsakyti
Negaliu nepasidalint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovers: 13 gegužės 2014 - 11:57
QUOTE(gitaaa @ 2014 05 12, 19:12)

labai grazu, taip naturaliai, svieziai, skaisciai, pavydziu odos wub.gif
Atsakyti
Sveiko merginos smile.gif Labai atsiprasau uz off topica bet noriu paprasyti rekomenduokite gera makiazo meistre kaune. Labai prasau pasiulymus i pm smile.gif
Atsakyti
Gitos labai gražu. kaip rms luminizeris? aš jau senokai į jį akis pakabinus smile.gif
Salos irgi patiko, neseniai irgi melsvą šešėlį išbandžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovers @ 2014 05 13, 11:40)

Ar čia koks pavyzdys turėtų būti visoms? rolleyes.gif Jei ne, tai nesuprantu tikslo čia kelti...
Atsakyti
ačiū, gražuolės, už malonų dėmesį 4u.gif
QUOTE(dominica @ 2014 05 13, 11:19)
kurios spalvos is charlotte tilbury paletes naudotos?

šviesią ir tamsiai rudą smile.gif

QUOTE(Prietarai @ 2014 05 13, 14:41)
kaip rms luminizeris? aš jau senokai į jį akis pakabinus smile.gif

nus, galiu pasakyti, kad luminizuoja labai gerai biggrin.gif prie tekstūros reikia įprasti, tepti tik šiltais pirštais, kitu atveju, grybs gausis. ar rekomenduočiau įsigyti g.gif taip, jei patinka kreminiai produktai
Atsakyti
gitaa, o gal kokį kitą rekomenduotum? nes noris švytėjimo, bet su kreminiais produktais neturiu labai ilgos draugystės, tai baisoka g.gif
Atsakyti
Prietarai, o benefit skystu highlighteriu nebandet? man superiniai thumbup.gif: ir naudoti labai paprasta, ir rezultatas ryskus ir aiskus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 05 13, 19:24)
gitaa, o gal kokį kitą rekomenduotum?

žinok, aš dar profanė "ant makeup'ų" biggrin.gif tai labai sunku kažką konkrečiai rekomenduoti. galiu pasakyti tik į kurį luminaizerį varvinu seilę ir musėt, kad pirksiu ax.gif kevyn aucoin candlelight
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2014 05 11, 13:02)
Mano melsvų vokų makiažo bandymas, gaila tik, kad nelabai gerai pavyko nufotografuoti, kažkokia išbalus atrodau. O ir tušas nevykęs...
user posted image

Čia daugiau nuotraukų ir informacijos:
http://whatisalwaysb...i-seseliai.html

Sala man patiko jūsų makiazas!
Labai sunku ištiesu su tokiais šviesiais mėlynais dažytis, bet jums dailiai pavyko. Ir pati labai simpatiška 4u.gif
Atsakyti
laba dieną, gražuolės 4u.gif

vis dar vargstu su "pravodke"...
šį kart išbandžiau naują pirkinį: žaliai bronzinį pieštuką smile.gif siaubs, maniau, kad bus lengviau paišyti su labai minkštu, bet pasirodo - nė velnio blink.gif gal kada nors atrasiu tą teisingąjį, savąjį biggrin.gif o po kol kas yr kaip yr

user posted image
Atsakyti