Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

QUOTE(gitaaa @ 2014 05 04, 20:14)
ačiū, merginos, kad neišbrokijot pasirodymo 4u.gif

oij pudrai tai didžiausi aplodismentai, labai mėgstu ją  wub.gif koh gen do aqua foundation. superinis brendas, absoliuč viskas iš jų kiek turiu patinka

Kur perkate šią pudrytę>
Atsakyti
Gisana - gaivus makiažas, nors video per Iphone ir nerodo, bet mačiau pavadinimą - turiu ir aš nemažai Bobbi Brown kosmetikos, o cream shadows jų visą dieną išsilaiko. Dievinu mirksiukas.gif

Žvarba - jūsų kaip visada dailus ir tikra katytė jus smile.gif
Papildyta:
Gisana - gaivus makiažas, nors video per Iphone ir nerodo, bet mačiau pavadinimą - turiu ir aš nemažai Bobbi Brown kosmetikos, o cream shadows jų visą dieną išsilaiko. Dievinu mirksiukas.gif

Žvarba - jūsų kaip visada dailus ir tikra katytė jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2014 05 05, 20:33)
Gisana, kokie antakiai wub.gif ir man tokių reikia cool.gif švaru, paprasta, bet dailu smile.gif

Ačiū labai 4u.gif

QUOTE(agnite @ 2014 05 05, 22:35)
Gisana LABAI patiko  bigsmile.gif  Ypač pravedimas, jo spalva  wub.gif  wub.gif

Ačiū, agnite smile.gif man irgi labai patinka tas pieštukas wub.gif ir tau jis tiktų cool.gif biggrin.gif

QUOTE(gitaaa @ 2014 05 05, 23:03)
bet tai kokis gražus Gisanos pravedimas blink.gif dabar neužmigsiu, pavydėsiu biggrin.gif

Ne pavydėt reikia, o imti pieštukus į rankas ir prie darbo user posted image biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2014 05 06, 00:05)
Gisana - puikus makiažas!  bigsmile.gif pravedimas super, spalva tikrai TOBULA! labai patiko viskas  bigsmile.gif

Dėkoju 4u.gif

QUOTE(lotta23 @ 2014 05 06, 09:41)
Gisana - gaivus makiažas, nors video per Iphone ir nerodo, bet mačiau pavadinimą - turiu ir aš nemažai Bobbi Brown kosmetikos, o cream shadows jų visą dieną išsilaiko. Dievinu  mirksiukas.gif

Nerodo per mob. įrenginius dėl naudojamos muzikos, youtube pats užblokuoja smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2014 05 06, 08:32)
Kur perkate šią pudrytę>

iš sephora.com 4u.gif
Atsakyti
Gisana, koks gražus makiažas wub.gif
Atsakyti
Gisana, puikiai thumbup.gif Antakiai tikrai pavydą kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2014 05 06, 08:48)

Žvarba - jūsų kaip visada dailus ir tikra katytė jus  smile.gif

ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 05 06, 11:54)
Gisana, koks gražus makiažas  wub.gif

QUOTE(cindy @ 2014 05 06, 18:33)
Gisana, puikiai thumbup.gif  Antakiai tikrai pavydą kelia biggrin.gif

Ačiū bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gisana, labai grazu 4u.gif tik priemoniu pateikime lyg maciau konturavimui skirta dalyka, o pas Jus konturavimo nemaciau, tai ar kazka netaip nuziurejau ar istikro nekonturavot (tamsia spalva turiu minty)...
Papildyta:
QUOTE(LoveIt @ 2014 05 07, 11:38)
Gisana, labai grazu 4u.gif  tik priemoniu pateikime lyg maciau konturavimui skirta dalyka, o pas Jus konturavimo nemaciau, tai ar kazka netaip nuziurejau ar istikro nekonturavot (tamsia spalva turiu minty)...

ai supratau, Jus ko gero, viskuo pasidazete, pries akiu makiaza, bet rodete aiskiau kaip akytes padazyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 07 gegužės 2014 - 10:54
GISANA wub.gif pravedimas be žodžių wub.gif :* patinka viskas,kaip visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 05 07, 11:52)
Gisana, labai grazu 4u.gif  tik priemoniu pateikime lyg maciau konturavimui skirta dalyka, o pas Jus konturavimo nemaciau, tai ar kazka netaip nuziurejau ar istikro nekonturavot (tamsia spalva turiu minty)...
Papildyta:

ai supratau, Jus ko gero, viskuo pasidazete, pries akiu makiaza, bet rodete aiskiau kaip akytes padazyti  4u.gif

Taip, jūs teisi smile.gif norėjau tik akis parodyti ax.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(*Anila* @ 2014 05 08, 01:45)
GISANA wub.gif pravedimas be žodžių wub.gif :* patinka viskas,kaip visada smile.gif

Dėkoju, Anila 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mano melsvų vokų makiažo bandymas, gaila tik, kad nelabai gerai pavyko nufotografuoti, kažkokia išbalus atrodau. O ir tušas nevykęs...
user posted image

Čia daugiau nuotraukų ir informacijos:
http://whatisalwaysb...i-seseliai.html

Atsakyti