Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

gitaaa, gražu. Kokia pudra? smile.gif
Atsakyti
ačiū, merginos, kad neišbrokijot pasirodymo 4u.gif
QUOTE(Vitulka @ 2014 05 04, 18:56)
Kokia pudra? smile.gif

oij pudrai tai didžiausi aplodismentai, labai mėgstu ją wub.gif koh gen do aqua foundation. superinis brendas, absoliuč viskas iš jų kiek turiu patinka
Atsakyti
gitaaa, pagyros smile.gif labai gražu, o ypač tokia sveika švytinti oda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2014 05 03, 20:53)
laba vakarą, dažytojos ir tinkuotojos  biggrin.gif ar priimsit naujokėlę?

Kaip gaiviai atrodo veidas bigsmile.gif Ir lupos, kaip uogos wub.gif Zodziu man labai patiko. thumbup.gif

Ejau googlint, kas per pudra, nes tokia nematyta, dabar supratau kodel ax.gif Koki numeriuka naudojot? ax.gif
Atsakyti
preta, numeriukas - 213 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 04 13, 19:14)
Man ziaaaaaaauriai patiko Gisanos video ir makiazas!! Vienas graziausiu tavo darytu dieniniu makiazu.. labai tinka tau tokie ryskus antakiai  wub.gif labai patiko! Saunuole1 smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(angelinka @ 2014 04 13, 20:34)
Man irgi Gisanos labai vertingi ir naudingi makiazai,visi patiko,kiek esu maciusi,nes tvarkingi ir elegantiski,niekad neperdeda musu Gisana,ir produktu daug isbando,idomu pamatyti kaip ta ar ta pudra ant veido atrodo,ar lupdazis..

Dėkoju 4u.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2014 04 19, 23:24)
Gisanos video man patinka, tik jau tas katinas labai nukopijuotas nuo kitu you tube guru..visos tik rodo savo katinus ir sunis, nors ziurovus domina visai kas kita bigsmile.gif

Nebebus jau to katuko verysad.gif gyvūnėlių daugiau neturiu, tad nebus ko rodyt. Bet jeigu vėl kada įsigysiu, tai parodysiu tikrai devil.gif lotuliukas.gif

Prietarai, draugei darytas makiažas ne ypač patiko.. smile.gif lūpų spalva patiko. koks lūpdažis naudotas?

Papildyta:
žvarba - patiko smile.gif akys ir antakiai labai wub.gif dėl pudros, tai iš nuotraukų tikrai atrodo kaklas baltesnis, bet kaip žinau, su tom nuotraukom būna visko, iškreipia, suvalgo spalvas ir t.t. smile.gif

gitaa - skaistus veidas ir lūpos wub.gif pravedimo dar pasimokyti reiktų, nhes matosi linija šiek tiek nelygi smile.gif norėtųsi kiek ryškesnių antakių ir ypač išorinio antakio dalies ryškesnio. na oda tai tobulai tikrai atrodo smile.gif lauksiu naujų pasirodymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 05 05, 09:24)
pravedimo dar pasimokyti reiktų, nhes matosi linija šiek tiek nelygi smile.gif norėtųsi kiek ryškesnių antakių ir ypač išorinio antakio dalies ryškesnio.

ahaa, su tuo pravedimu tai pas mane vis dar problem - niekaip nenutaikau, trūksta patirties, rankos dreba biggrin.gif
vis dar neatradusi teisingų antakių dažų, tai vargstu ir su antakiais blush2.gif

beje, dideliausias ačiū už pastebėjimus, bus kur pasitempti 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

VIDEO 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 05 gegužės 2014 - 19:13
QUOTE(Gisana @ 2014 05 05, 19:10)

Gisana, kokie antakiai wub.gif ir man tokių reikia cool.gif švaru, paprasta, bet dailu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 05 gegužės 2014 - 19:42
Gisana LABAI patiko bigsmile.gif Ypač pravedimas, jo spalva wub.gif wub.gif

Gita giriu odą ir lūpų spalvą 4u.gif ir smagu, kad rodaisi
Atsakyti
bet tai kokis gražus Gisanos pravedimas blink.gif dabar neužmigsiu, pavydėsiu biggrin.gif

agnite, pasirodyk ir tu biggrin.gif
Atsakyti
Gisana - puikus makiažas! bigsmile.gif pravedimas super, spalva tikrai TOBULA! labai patiko viskas bigsmile.gif
Atsakyti