Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

QUOTE(Twiggy @ 2014 04 30, 18:58)
Gžiai pakontūruota, bet atrodo, kad skiriasi kaklo ir veido spalvos  doh.gif

dėkoju už komentarą 4u.gif foto galbūt taip atrodo,- realybėje, niekada to nepastebėjau, man regis labai skrūpulingai renkuosi kreminės atspalvį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 04 30, 18:58)
Gžiai pakontūruota, bet atrodo, kad skiriasi kaklo ir veido spalvos  doh.gif

Man irgi tai i akis krito.

Akys graziai padazytos 4u.gif
Atsakyti
Zvarba
kuo ryskinot antakius.grazu.ir akys labai grazios.patiko.
Atsakyti
zvarba, kokios jusu akys grazios wub.gif bet makiazas man atrodo, kad jus sendina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 04 30, 20:30)
Zvarba
kuo ryskinot antakius.grazu.ir akys labai grazios.patiko.

ačiū 4u.gif antakiams naudoju smashbox eyebrow trio, berods taip vadinasi smile.gif

QUOTE(vaio @ 2014 05 01, 15:00)
zvarba, kokios jusu akys grazios  wub.gif  bet makiazas man atrodo, kad jus sendina  4u.gif

už komplimentą dėkoju wub.gif būtų labai įdomu išgirsti, kodėl manote, kad sendina? unsure.gif bėje, sendina-jaunina labai subjektyvu, priklausomai kiek, Jūsų manymu man metų, o man jau deja,- per 35 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 01 gegužės 2014 - 16:03
Nieko tas makiazas nesendina, kartais kitiems taip atrodo del tarkim grieztesnio plauku stiliaus, taip tai labai subjektyvu smile.gif Man makiazas cia labai liuks, akiu grazumas koks wub.gif Tokia femme fatale man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 01, 23:46)
Nieko tas makiazas nesendina, kartais kitiems taip atrodo del tarkim grieztesnio plauku stiliaus, taip tai labai subjektyvu smile.gif Man makiazas cia labai liuks, akiu grazumas koks wub.gif Tokia femme fatale man wub.gif

ačiū blush-anim-cl.gif
Atsakyti
laba vakarą, dažytojos ir tinkuotojos biggrin.gif ar priimsit naujokėlę?

maniškis makeup'as - no makeup'as ax.gif nieko tokio oh ir uh, labai kasdieniškas variantas, nes tik neseniai pradėjau atsakingai mokytis špakliuoti. taigis, smarkiai daržovėmis nesimėtykit, gal aš jautri g.gif

user posted image

o čia naudotos priemonės, tik pamiršau nufotkinti antakių šešėlius

user posted image
Atsakyti
Gitaaa labai grazu,gaivu ir svytinciai! Kokie sia skaistaliukai? Ir koks iluminatorius?neatpazystu is foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 05 03, 22:27)
Gitaaa labai grazu,gaivu ir svytinciai! Kokie sia skaistaliukai? Ir koks iluminatorius?neatpazystu is foto  blush2.gif

ačiū blush2.gif
skaistalai - armani sheer blush #10, o švytėjimo suteikia burberry fresh glow golden radiance #2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2014 05 04, 09:33)
ačiū blush2.gif
skaistalai - armani sheer blush #10, o švytėjimo suteikia burberry fresh glow golden radiance #2 4u.gif

Pagaliau... nors karta ir as spejau pamatyt foto biggrin.gif biggrin.gif super.. gaivu.. grazu.. tvarkinga ir svaru thumbup.gif saunuole! p.s Armani tuos skaistaliukus ir as turiu.. dievinu ta spalva
Atsakyti
gitaaa grazu,o jau oda wub.gif
Atsakyti