Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

QUOTE(mylum @ 2014 04 09, 09:30)
o, užėjusi čia atradau inseavb  bigsmile.gif  labai naudingi video. Dabar žiūriu apie dieninį makiažą, tai labai džiugu, kad pasakojat. Jau keletą patarimų ir sau galiu prisitaikyti  smile.gif

Ačiū smile.gif smagu girdėti blush2.gif
Atsakyti
Man ziaaaaaaauriai patiko Gisanos video ir makiazas!! Vienas graziausiu tavo darytu dieniniu makiazu.. labai tinka tau tokie ryskus antakiai wub.gif labai patiko! Saunuole1 smile.gif
Atsakyti
Man irgi Gisanos labai vertingi ir naudingi makiazai,visi patiko,kiek esu maciusi,nes tvarkingi ir elegantiski,niekad neperdeda musu Gisana,ir produktu daug isbando,idomu pamatyti kaip ta ar ta pudra ant veido atrodo,ar lupdazis..

Inesa irgi giriu,saunuole,nors ne mano skonio tokie video,bet kuo daugiau lietuvaiciu,tuo smagiau thumbup.gif
Atsakyti
Dalinuosi savo vakarinio makiažo versija smile.gif RedLipsKiss- Vakarinis makiažashttps://www.youtube.com/watch?v=U9ZZQygrDDg&feature=gp-n-y blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesavb @ 2014 04 04, 12:21)
Aš irgi norėčiau pritarti smile.gif Gisanos ir mano video yra iš esmės labai skirtingi, o pati Gisana galima sakyti ir paskatino mano video atsiradimą, nes pamačiau, kad ir Lietuvoje jaua tsiranda merginų, kurios daro puikius, profesionalius video smile.gif Ir Gisanos filmukai man asmeniškai irgi labai patinka smile.gif Aš tuo tarpu, manau esu visiškai kitoks formatas ir net neverta mūsų lyginti smile.gif Bet  kokiu atveju labai ačiū visoms už komentarus, nes labai įdomi yra Jūsų nuomonė smile.gif

Gisanos video man patinka, tik jau tas katinas labai nukopijuotas nuo kitu you tube guru..visos tik rodo savo katinus ir sunis, nors ziurovus domina visai kas kita bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Ir vėl mano bandymai. Foto ne aš, draugė. Veidas kontūruotas, foto suvalgė spalvas, ir taip vos spėjau dienos šviesoj nufotografuot brunette.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2014 04 19, 23:24)
Gisanos video man patinka, tik jau tas katinas labai nukopijuotas nuo kitu you tube guru..visos tik rodo savo katinus ir sunis, nors ziurovus domina visai kas kita bigsmile.gif

Nevisada smile.gif Gyvūnus parodo gale video, tai galit spaust kryžiuką viršutiniam dešiniam kampe mirksiukas.gif
Atsakyti
Prietarai
laaabai placiai uztepti skaistalai,atrodo dideli putlus zandai.akiu makiazas murzinokas,sendina ir daro pavargusia.paakiai gal cia kalti,truksta jiems maskavimo,atsviesinimo.

Atsakyti
sveikos merginos, šimtas metų nesirodžiau, čia mano žalias pavasarinukas blush2.gif lūpos jau nukramtytos ir foto nekokybiškos doh.gif dėl to nesibarkit labai blush2.gif O šiaip laukiu kritikos ir komentarų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Žvarba - labai labai gražu 4u.gif
Arba seniai mačiau, arba vaidenasi man, bet kažkas pasikeitę į gerą pusę. Antakiai tokie pat būdavo? Ir šitas kirpčiukų ilgis Jums tobulas thumbup.gif
Kritikuot net nėra ką taip labai.. Lūpų norėtųsi, bet apžora nuvalgėt viską biggrin.gif , tai ką jau padarysi..gal tik antakius šiek tiek bandyčiau tvarkingiau suguldyti (pati forma labai gera) ir užpildyti ties linkiu, nes priekis dabar tamsesnis (daugiau plaukelių), o visad geriau žiūrisi, kai tamsiausia dalis - linkis. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 04 30, 17:53)
Žvarba - labai labai gražu  4u.gif
Arba seniai mačiau, arba vaidenasi man, bet kažkas pasikeitę į gerą pusę. Antakiai tokie pat būdavo? Ir šitas kirpčiukų ilgis Jums tobulas  thumbup.gif
Kritikuot net nėra ką taip labai.. Lūpų norėtųsi, bet apžora nuvalgėt viską  biggrin.gif , tai ką jau padarysi..gal tik antakius šiek tiek bandyčiau tvarkingiau suguldyti (pati forma labai gera) ir užpildyti ties linkiu, nes priekis dabar tamsesnis (daugiau plaukelių), o visad geriau žiūrisi, kai tamsiausia dalis - linkis. wink.gif

ačiū, Ameera, už komentarą ir už pastebėjimus drinks_cheers.gif Antakių forma, man regis, tikrai nepakito, gal tik paryškėjo smile.gif kirpčiukai ir man tokio ilgio labiausiai patinka, tik, kad auga be galo greitai jie doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 30 balandžio 2014 - 18:56
Gžiai pakontūruota, bet atrodo, kad skiriasi kaklo ir veido spalvos doh.gif
Atsakyti