Įkraunama...
Įkraunama...

Dieniniai ir vakariniai makiažai

QUOTE(LoveIt @ 2014 04 01, 13:03)
as tokiam dalykui naudoju va toki
http://www.catrice.e...er-pen-010.html
cia kazin is esmes tokia pati funkcija kaip jusiskio ar nelabai? g.gif kazkas panasaus tai tikrai manau...
arba va toks
http://www.catrice.e...er-pen-010.html

Pati nebandžiau šio Catrice pieštuko, bet manau tai kažkas panašaus, tik jis kiek matau suteikia švytėjimo, kas ne visada dienos makiažui gali tikti smile.gif Bet reikės man paieškot to pieštuko ir tada patestuot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2014 04 01, 16:37)
beja, būtų labai smagu pažiūrėti video apie antakių tvarkymą. 4u.gif

Greitu metu aš tikrai tokį padarysiu, nes antakiai man bene svarbiausias dalykas smile.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesavb @ 2014 04 01, 20:46)
Pati nebandžiau šio Catrice pieštuko,  bet manau tai kažkas panašaus, tik jis kiek matau  suteikia švytėjimo, kas ne visada dienos makiažui gali tikti smile.gif Bet reikės man paieškot to pieštuko ir tada patestuot smile.gif
Papildyta:
Greitu metu aš tikrai tokį padarysiu, nes antakiai  man bene svarbiausias dalykas smile.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū, nes mano antakiai tragedijų rinkinys. šviesūs, išretėję, nelygūs ir visais kitaip...sunkaus charakterio smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif

inesavb, noriu jus pagirti, šaunuolė, kad kuriat video, kad tuo užsiimat smile.gif thumbup.gif wub.gif gal video šiek tiek per ilgoki, bet manau su laiku ateis ir patirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 04 02, 11:34)
inesavb, noriu jus pagirti, šaunuolė, kad kuriat video, kad tuo užsiimat smile.gif  thumbup.gif  wub.gif  gal video šiek tiek per ilgoki, bet manau su laiku ateis ir patirtis smile.gif

Pradžiai galvojau tą patį, bet po to supratau, kad ne patirties reikalas čia. Reikia visokių video. Dauguma jau turinčioms kažkokių įgūdžių, o va šis, būtent dėl savo detalumo, labai tinkamas pradinukėms. O tokių video mažuma.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 04 02, 11:41)
Pradžiai galvojau tą patį, bet po to supratau, kad ne patirties reikalas čia. Reikia visokių video. Dauguma jau turinčioms kažkokių įgūdžių, o va šis, būtent dėl savo detalumo, labai tinkamas pradinukėms. O tokių video mažuma.

Taip, teisingai parašei smile.gif o patirtis tame, kad kuo daugiau naudingo pasakyt per tą laiką ax.gif aš asmeniškai nemėgstu video po 20 min. ir nežiūriu tokių. Bet čia kaip kam..
Atsakyti
Aš tai vakar visus inesavb video peržiūrėjau užsikabinus biggrin.gif patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 04 02, 11:49)
Taip, teisingai parašei smile.gif o patirtis tame, kad kuo daugiau naudingo pasakyt per tą laiką  ax.gif aš asmeniškai nemėgstu video po 20 min. ir nežiūriu tokių. Bet čia kaip kam..

Aš ir nežiūriu, nes daug ką žinau ir dar pridurti galėčiau ( čia apie aptariamą atvejį ), bet būčiau tokį žiūrėjusi, kai visiškai nieko nežinojau ir norėčiau tik sau darytis makiažą kokybiškiau (ne profesionaliai). Nes profesionalesni video kaip tik per gilūs, per greiti ir t.t. smile.gif Esmė, kad tokie video tikrai turės savą publiką smile.gif
Atsakyti
,
Ačiū visoms už palaikymą, patarimus bei pasiūlymus smile.gif dėl video ilgumo tai tikrai sutinku, kad per ilgas, bet tai buvo pirmas video apie makiažą, tai norėjau labai daug ką pasakyti... smile.gif gyvenime visur mano bėda, kad tiek daug kalbu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Dar norėjau pridurti, kad tikrai nesirientuoju į profesionalus ir aš pati nesu profesionalė, aš tiesiog nuoširdžiai noriu padėti merginom (pauglėm ypač) išmokti tvarkingai pasidaryti makiažus smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesavb @ 2014 04 02, 20:28)
,
Ačiū visoms už palaikymą, patarimus bei pasiūlymus smile.gif dėl video ilgumo tai tikrai sutinku, kad per ilgas, bet tai buvo pirmas video apie makiažą, tai norėjau labai daug ką pasakyti... smile.gif gyvenime visur mano bėda, kad tiek daug kalbu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Dar norėjau pridurti, kad tikrai nesirientuoju į profesionalus ir aš pati nesu profesionalė, aš tiesiog nuoširdžiai noriu padėti merginom (pauglėm ypač) išmokti tvarkingai pasidaryti makiažus smile.gif  rolleyes.gif

Kalbėk kalbėk ir neslopink savęs. yra video, kuriuos ir be garso galima žiūrėti, o man mieliau, kai kalbama, ir kalbama laisvai.
Atsakyti
,
Ačiū visoms už palaikymą, patarimus bei pasiūlymus smile.gif dėl video ilgumo tai tikrai sutinku, kad per ilgas, bet tai buvo pirmas video apie makiažą, tai norėjau labai daug ką pasakyti... smile.gif gyvenime visur mano bėda, kad tiek daug kalbu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Dar norėjau pridurti, kad tikrai nesirientuoju į profesionalus ir aš pati nesu profesionalė, aš tiesiog nuoširdžiai noriu padėti merginom (pauglėm ypač) išmokti tvarkingai pasidaryti makiažus smile.gif  rolleyes.gif

Pritariu Klementynai, jus tik kalbekit ir neslopinkit saves mirksiukas.gif Svarbu, kad turite, ka pasakyti ir viskas tikrai naudinga, ne is pirsto lauzta thumbup.gif
Man pvz nepatinka video, kuriuose nekalbama, tegu ir labai profesionalus jie butu. Taip kad cia nera vieno gero recepto, kuris patiktu visiems smile.gif O jus saunuole 4u.gif
Atsakyti
Inesavb labai patiko makiažas. informatvus, tik man per ilgas, 'neiškenčiu' tiek ilgai, bet kai reikia detalumo tai puiku smile.gif

mano mokymasis
user posted image
Atsakyti
,

nesutinku su tom, kurios sako, kad per ilgas. del manes galejo ir ilgesnis buti smile.gif perziurejau visus jusu video nuo iki, labai patiko, nors ir po 20 min kiekvienas, bet kazkaip labai greitai susižiūrėjo, o pvz. gisanos neistveriu ir tu keliu minuciu, vis prasukineju...
kurkit ir toliau tokius video smile.gif man tai labai patiko 4u.gif
Atsakyti